- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Доволен как слон! А слоны, они самые довольные на земле!
- Переваги:
- Клевые!
- Недоліки:
- Какие недостатки?
- Ilexandr P***
Ви ще задоволені цими навушниками,чи знайшли недоліки??))) Просто хочу придбати і не знаю чи варто)))
- Роман
З недоліків можу відзначити лише не дуже довгий строк заряду. При активному використанні тримають заряд 6-7 годин.
Я на мене, цілком достатьо. Але більш-менш тривалі подорожі потребують наявності звичайної гарнітури або підзарядного джерела.
Якість звуку гарна. Ще відзначу те, що "наволочки" легко спадають. Томубудьте готові виявити їх відсутність. Проте, навіть "голі" вони добре тримаються у вусі.
На даний момент все. ;)
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Так як я зрозумів версія блютуз не 4.1 а 4.0
- Дмитро
Даремно ви їх розібрали, це ж позбавляє будь-якої гарантії
- Шевченко Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
отработали 3 года, пережили 2 телефона. Сожрал кот, пришлось менять. Первые мои беспроводные наушники, ниразу не пожалела о покупке. Рекомендую
- Андрей Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Микрофон хороший. Батарею держит нормально. За 2.5 часа музыки и youtube не сели. Покупкой доволен. Спасибо Rozetke
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Неплохие наушники, как за такие деньги.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Проработали чуть больше года. Сейчас одно ухо не работает. За свои деньги наушники супер. Сейчас буду заказывать таки же
- Ростислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
супер!
- Переваги:
- не ожидал такого качества!!! звук класный! хотя брал для аудиокниги.
- Недоліки:
- нету!!!
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За свої гроші нормальні є трохи басу. Як гарнітура працює добре, музику слухати по дорозі на роботу. Добре.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Одна из лучших блютуз гарнитур,что у меня былиюа.За свои деньги,ей просто нет равных, особенно тем кто не терпит в ушах "бананов"
PS После покупки,дал потестить супруге-она их сразу конфисковала,пришлось заказать вторые))- Переваги:
- Более-менее приличный звук и нормальная автономность,3-4часа,в зависимости от громкости.
- Недоліки:
- Я им всё прощаю.
- Андрей К***
У вас наверное это первая блютуз гарнитура!?
- WiktoriaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купила в подарунок, тестувала сама. Звук якщо для подкастів, аудиокниг, розмов - відмінно.
- Переваги:
- Якісно зроблені, хороший звук, як для своєї ціни
- Андрей Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хорошие уши за эти деньги. Сидят удобно , заряжает быстро, звучат на уровне хоть и не вакуумные. Легко подключаются как к телефону так и к ноутбуку. Дальность сигнала метров 10 от телефона. Можно спокойно отойти в другую комнату. Ещё проверю батарею и микрофон, пока ничего не могу сказать.
- Переваги:
- Цена-качество.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Мои первые беспроводные наушники. Вчера забрал, доставили быстро и аккуратно, проверил полностью - все работает.
Наушники очень крутые, прочные, лёгкие и очень удобно "ложатся" в уши. Звук на уровне наушников более дорогого сегмента! Вообщем я доволен, советую.
Сразу совет: многие павербанки наушники "не видят" из-за слабого потребления и не заряжают. Спасают паверы с двумя гнездами и подключенным одновременно смартфоном (например) и наушниками. Тогда он не тухнет и заряжает все)))- Переваги:
- Удобные, недорогие, на первый взгляд качественные и крепкие
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Держат 4-5 часов умеренной громкости. Подбирал специально не вакуумные, звук отличный. Рекомендую данный товар.
- Переваги:
- Качественные, добротные, удобные. Надеюсь прослужит долго.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чому коли я їх підключаю до УМБ Xiaomi то навушники заряджаються тільки коли горять лампочки а коли вони тухнуть зразу перестає заряджатися.Пробував і оригінальний юсб кабель і інший одний результат.Що робити коли в дорозі потрібно зарядити.
Представитель компанииДоброго дня. Батарея не "відчуває" невеликий струм живлення навушників і відмикається - це система захисту УМБ. Заряджайте від мережевого ЗУ, або від ПК.
- Гость
А якщо потрібно в дорогу коли немає розеток
Представитель компанииЯкщо батарея має більше одного USB-порту, то просто заряджайте малопотужні пристрої (навушники) разом із більш потужними (смартфон).
- АртемПродавець: Rozetka. Колір: Black
Получил полностью розряженным. Звук хороший, собеседника и меня четко слышно. Музыку толком не слушаю в них, а на разговоры мне хватило заряда +/- 3 часа.
- Переваги:
- Хороший звук, разговаривать комфортно.
- Недоліки:
- Литьё пульта не самое хорошее...ну то такое.. хотелось бы такого-же качества как сами наушники.
- tnr m***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пользуюсь полтора месяца, очень доволен
- Переваги:
- Быстро заряжаются, долго держит заряд, качество звука хорошее
- Тимофей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хорошие уши за свои деньги, в мороз хватает на 4 часа, в теплом помещении на 6 часов. Качество звучания легко настраивается с помощью эквалайзера.
- Переваги:
- Комфортно лежат в ушах, не давят, не выпадают, имею небольшой вес.
- Недоліки:
- В первую минуту проигрывания музыки, наушники имеют небольшую задержку в воспроизведении, но по прошествии оной всё воспроизводиться без задержек.
- Евгений Г***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Можно ли их заряжать блочком от телефона выход 5V 2.4A????
- Переваги:
- Пока все нравится.
- Недоліки:
- Время покажет
Представитель компанииЗдравствуйте, Евгений. Можно.
- марина с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За такую цену наушники просто класс! Купила младшему сыну, а пользуется старшая.
- Erik M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Топ за свои деньги. Мой первый опыт беспроводных наушников, и он был замечательный. Обычно, у меня наушники и 4 масяца не живут. Эти брал 2 года назад, и только сайчас одно ухо отвалилось. Собирають еще такие-же взять
- Переваги:
- Цена, звук, не вакуумные (мне это важно)
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Рекомендую як бюджетний варіант.
- Переваги:
- Легкі, зручні, не випадають з вух. Добра якість звуку під час розмови, швидко підключаються до прстрою. Швидко заряджаються.
- Недоліки:
- Поки не помітила.
- Помелов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За свои деньги наушники супер. За два месяца нареканий нет.
- romanich08Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Для аудиокниг отлично подходят.
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Брали на подарок под елочку. Получатели довольны, синхронизация с телефонами разных моделей прошла хорошо, звук хороший.
- Переваги:
- Удобные, звук хороший,недорого
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Брали на подарок. Пришли целые, заряженные, звук хороший, переключать удобно. Мы думаем понравится девайс
- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнаружено
- ГостьПродавець: Rozetka. Колір: Black
Классные наушники, покупал год назад и они все ещё работают, покупал их так как впервые столкнулся с беспроводными наушниками, поэтому выбор пал на них.
- Переваги:
- Хороший звук, долго держат заряд
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже якісний звук, гарно тримає з'єднання з телефоном, батарея давго тримає, працює як гарнітура, досить круто за свої гроші.
- Переваги:
- Звук, батарея, з'єднання швидке та стабільне, зручно сидить у вухах.
- Недоліки:
- Пока не знайшов
- Дычок Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук отличный! За такую цену очень достойные наушники. Заряжаюся быстро и заряда на долго хватает.
- Переваги:
- Звук, заряд.
- Недоліки:
- Блок питания тяжелый. Перешивает на одну сторону
- Харченко Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купил недавно. Мои первые беспроводные ушы. Держат заряд как и указано в инструкции - ~4.5 часа, потом начинают пиликать - типо предупреждение о низком заряде акума. Дополнительные амбушюры держатся нормально, но постоянно снимать-одевать не советую, ибо со временем все ламается. Звук нормальный, ну если вы не меломан. Еще советую почитать инструкцию, ибо управление как по мне нестандартное.
- Переваги:
- Заряд акума, звук, дополнительные амбушюры,
- Недоліки:
- По моему мнению нет
- ПетрПродавець: Rozetka. Колір: Black
Чудова гарнітура, яка має багато переваг:
1. висока якісті звуку;
2. зручне роташування мікрофону;
3. зручні у використанні: спорт, навчання, транспорт та дома.
4. смачна ціна.- Александр
акумулятор довго трима?
- Синенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Неплохие наушники, работают около полугода, все норм. Режим эксплуатации средней интенсивности. Без нареканий.
- Переваги:
- Все работает и это главное)
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- Ігор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
- Переваги:
- За такі гроші норм
- Недоліки:
- Поки що немає
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Низкая цена, неплохой звук. Батарея держит день.
- юрий л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Сын доволен! Я тоже! Рекомендую!
- Переваги:
- Хорошие наушники!
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук норм. Не пропадает при удалении от устройства Не надолго хватает заряд
- Владислав Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормальные наушники за свои деньги