Відгуки покупців про Зимова дитяча Шапка 0-3 роки Arctic Мистецтв.єнот 50 Темно-Синій+Чорний бубон (039)
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: MaliSHopik. Окружність голови: 56. Колір: Синій
Теплая шапочка, достаточно глубокая, чтобы спрятать щеки и лоб, и длинная по шейке.
- Переваги:
- Теплая, хорошо закрывает шею и щечки
Відповідає
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: MaliSHopik. Окружність голови: 56. Колір: Чорний
Шапочка класна. Докупила ще такого плану хомут. На 5 років ще трошки завелика але буде і на потім. Швидко відправили!
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: MaliSHopik. Окружність голови: 56. Колір: Чорний
Отправили в день заказа. Качество товара супер. Очень отзывчивый и вежливый продавец.
- Переваги:
- Очень плотная вязка,внутри тёплый флиз и радует что бубон съёмный.
- Недоліки:
- Dasha Y***Відгук від покупця. Продавець: MaliSHopik. Окружність голови: 56. Колір: Сірий
Тепер наша улюблена шапка. Даний розмір гарно сів на дитину 2.7 років. Мені (голова 54) теж розмір підходить.
- Переваги:
- Гарна, закриває вуха, не підстрибує, бо є зав’язки
- Недоліки:
- РубановичВідгук від покупця. Продавець: MaliSHopik. Окружність голови: 56. Колір: Чорний
Шапка хорошего качества, нитки не торчат, все аккуратно прошито. Теплая. Полностью соответствует фотографии и описанию.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: MaliSHopik. Окружність голови: 56. Колір: Чорний
Хорошая, теплая шапка. Красивая вязка.
- Переваги:
- Цена, качество.
Відповідає
- КвітославаВідгук від покупця. Продавець: MaliSHopik. Окружність голови: 56. Колір: Синій
Задоволена і ціною і якістю і сервісом. Рекомендую.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: MaliSHopik. Окружність голови: 56. Колір: Сірий
Ребенку 2,9 наша шапка 46-48р уже маленькая. Брала с запасом отлично, села. Отправили быстро, продавца рекомендую !
- Переваги:
- Качественная изготовленная шапочка. Балабон нужно причесать.
- Продавець MaliSHopik
Спасибо за оставленный отзыв. Пусть согревает Вашего малыша
- Дмитрий И***Відгук від покупця. Продавець: GJ.Store. Окружність голови: 56
Спасибо подсказали с размерной сеткой ребёнку подошла.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: GJ.Store. Окружність голови: 56
Замовлення виконано швидко. Шапка якісна, відповідала нашим очікуванням.
- Переваги:
- В'язка м'яка
- Недоліки:
- Не виявили
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: GJ.Store. Окружність голови: 56
М'яка, тепла шапка.
- Кашарайло М***Відгук від покупця. Продавець: GJ.Store. Окружність голови: 56
Шапка супер! Цена ниже рыночной, а качество ничуть не хуже. Цвет я бы сказала темно красный, для мальчика подойдёт. На размер головы 50см, села хорошо, есть запас по размеру но при этом голова не проваливается сильно
- Переваги:
- Цена, цвет, качество
- Недоліки:
- Не обнаружено