- Арстархтетрарх А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Отлично
- Переваги:
- Сладкая и натуральная
- Н.М.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Замовляю знову далеко не перший (десятий) раз. І буду замовляти.
- Переваги:
- Не сильно піниться
- Недоліки:
- Не знаходиться
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Звичайна паста
Окрім пакування - треш з 90 х, неочікувано, але оригінально
Не передбачено , як відкрити самий тюбик, тому потрібно брати ніж
Сам тюбик напів пустий- Переваги:
- Національний кешбек
- Недоліки:
- Пакування дивне , не має чим відкрити сам тюб
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій. Дякуємо за ваш відгук. Просимо вас з'вязатися з виробником за контактами вказаними на звороті етикетки.
- Єгор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Приємна паста, смачний смак, гарно чистить
- Дрофа В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Приємний смак. Достатньо горошини пасти для процесу чищення... і добре що не сильно піниться, швидко виполіскується.
- Переваги:
- Мало піни
- АнфісаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Приємний смак , гарно очищує. Після використання відчуття свіжості.
Зубки біленьки .- Переваги:
- Екологічна
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Паста довольно слабо очищает зубы, на вкус приятная, пены почти нет.
Но что удивило так это то чтоб вскрыть тюбик нужны подручные средства, что нельзя было сделать нормальную крышечку с шилом для тюбика? - Ксюша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Після використання пасти , відчувається свіжість і чистота зубів.
- Переваги:
- Екологічність
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Приємний смак, гарно очищує, люблю більш лагідні пасти і ця не пече
- Переваги:
- Смак, гарний склад
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Гарна паста. Але мені мало від неї «скрипу» зубів. Зате я її використовувала дітям з лікувальним порошком- чистили з превеликою радістю.
- Переваги:
- Українська, екологічна, солоденька, дітям зайшла.
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Незвична паста
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Паста делікатна, ідеальна для чутливих людей. Не обпікає слизові й не подразнює губи, як більшість продуктів мас-маркету. Запах дуже легкий. При цьому якісно очищує. Братиму ще!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Я отримала замовлену зубну пасту швидко.Притензій немає
- Алена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Паста не сподобалася, вичищає погано, залишаючи наліт на зубах. Дерев'яної кришечки в пакуванні теж не було
Представник постачальникаДоброго дня, Олено. Дякуємо за Ваш вибір. Зубна паста не містить фтору, SLS, SLES, триклозану, синтетичних підсолоджувачів, барвників, віддушок та інших шкідливих складових які можуть залишати наліт. З приводу кришечки, до нашої компанії було багато запитів що дерев'яна кришечка не зручна, постійно відпадаю, тому ми вирішили змінити дизайн.
- Скворцова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Сама паста хороша,але скрізь у відгуках бачила що красива упаковка з деревяною кришечкою. Як видно на фото у мене дерев'яної кришечки нема,і загубила її не розетка(тому що упаковка картонна заклеїна з обох сторін,отже це брак виробництва). Це трохи зіпсувало очікування.
- Переваги:
- Хороша паста
- Недоліки:
- У мене попався брак упаковки.
Представник постачальникаДоброго дня, Надія. Дякуємо за Ваш вибір. З приводу кришечки, до нашої компанії було багато запитів що дерев'яна кришечка не зручна, постійно відпадаю, тому ми вирішили змінити дизайн.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Паста сподобалась.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Паста супер,оригінальна упаковка.класний м'який смак апельсина. Рекомендую
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Не нашла
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Паста приємно здивувала, апельсиновий смак і помірна піна, я задоволена.
- Переваги:
- Приємний смак, в міру піниться, прикольний тюбик)
- Недоліки:
- не помітила
- Иван М***Відгук від покупця. Продавець: Healthy Sweets
очень классная зубная паста , жаль в обычном магазине не продают качественные украинские товары.
- Переваги:
- чистит и защищает
- Недоліки:
- неудобная крышка
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Прикольна паста, має легкий такий аромат апельсину.
- Дарія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Чудова зубна паста від Delamark! Неймовірний аромат. Добре очищує зубний наліт. Супер економічна завдяки своїй густій консистенції. Не зраджую пастам цієї марки.
- Переваги:
- Ціна=Якість, Економічна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Склад гарний, аромат приємний, вичищає на трійку. За ці кошти можна знайти набагато кращий варіант
- Переваги:
- Аромат, склад
- Недоліки:
- Погано вичищає
Представник постачальникаДоброго дня, Олено. Дякуємо за Ваш вибір. Склад зубної містить вітаміни А,Е,С та екстракти ромашки, алое вера, календули, що чинять протизапальну і антибактеріальну дію. Також входять рослинні ферменти папаїн та бромелайн, що видаляють зубний наліт, м'яко відбілюючи та не пошкоджуючи емаль. БЕЗ фтору, SLS, SLES, триклозану, синтетичних підсолоджувачів, барвників, віддушок та інших шкідливих складових. Сприяє профілактиці карієсу та захворювань ясен. Для дітей старше, ніж 6 років. Ви помітите результат після декількох днів використання.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Класна паста. Малюку також сподобалася. Можна почистити і йти гуляти з апельсинкою в роті :) В міру піниться
- Переваги:
- Натуральна,смачна,нормально чистить,вітчизняна
- Недоліки:
- Ціна без акції кусається
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Смачний, приємний смак. Не сильно піниться, що особисто для мене плюс+плюс. Магазин супер
- Переваги:
- Екологічний
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Чудова якість, чистить гарно.
Задоволена покупкою
Представник постачальникаДоброго дня, Анна. Дякуємо за Ваш вибір.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
мені сподобалось
- Переваги:
- приємна
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Микола. Дякуємо за Ваш вибір.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Добрый день. Получила заказ № 771 281 733 от 28.05.23. Там было 2 тюбика пасты, но оба без колпачков на крышке! Поскольку упаковка была в порядке, срок годности тоже - не стала распаковывать, доверяя производителю, а напрасно .. Почему некомплект - цена немалая!
- Недоліки:
- Некомплект
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино. Дякуємо за Ваш вибір. Просимо зв'язатися за контактами вказаними на звороті етикетки.
- ДімаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Найгірша паста, якою я користувався.
Дуже рідка, насиченість смаку мінімальна, ковпачок відвалюється.
По відчуттям, наче милом чищу.- Недоліки:
- Барахло
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро. Дякую за Ваш вибір. Зубна паста Delamark дійсно відрізняється від масмаркету консистенцією, але при використанні ви помітите результат та на скільки вона змінює підхід до гігієни роту без додаткової піни.
- Аристарх А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Хорошая, минимализм, есть смайлики, тем более лайк бо производитель Украина
- Переваги:
- Приятный вкус, эко упаковка
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Аристарх. Дякуємо за Ваш вибір.
- Микита Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Тут писали, що ця паста відбілює. Я цього не спостерігаю після 2.5 тижнів користування(хоча і не очікував).
Вже кілька років користуюся Sensodyne "Відновлення та захист". Вирішив спробувати цю і не пожалкував. Після їжі із досить сильним запахом/смаком, як-то щось солодке або солона риба, Sensodyne не справлявся і я користувався Listerine Expert, інакше на ранок відчуття затхлості і неприємних присмаків у роті. З цією поки що такого немає. Не знаю, може бактерії звикли до попередньої пасти і більш ефективно з нею боролись і з цією буде те саме через рік-два, подивимось :)
З точки зору економічності - на один раз я використовую приблизно в 1.5 рази більше, ніж Sensodyne. Для мене це не проблема в принципі.
Сама туба виглядає люксово - алюмінієвий контейнер, маленька пластикова кришечка і поверх неї дерев'яна масивна. Взагалі використання деревини в FMCG я б поставив під сумнів, але виглядає кошерно.
З деревиною справа в тому, що вона затримує карбон(C у формулі CO2). Відповідно, працює проти green house effect. Якщо робити меблі з деревини, якими будуть користуватися роками, - то це добре. Якщо ж деревину(ковпачок) викидати в смітник через кілька тижнів, - то це не дуже ок. Хоча в таких мікроскопічних масштабах я думаю це не така вже й проблема.- Переваги:
- Прибирає запах і присмаки на всю ніч, пакування, досить економне використання
- Недоліки:
- Дерев'яний ковпачок відклеюється від пластикового
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Замовила вперше для дитини,вибирала по відгуках!паста органічна,наш укр.виробник,що теж радує. Чітко написано терміни придатності,екологічна упаковка. На смак - м'ята з цитрусом,але не приторна,досить приємна...,хоча дитині чомусь не сподобалась!змішую її з іншою пастою,тоді дитина чистить. Загалом паста хороша, рекомендую
- Переваги:
- Органічна,упакування,приємна на смак
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня, Марія. Дякуємо за Ваш вибір.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Замовила цю пасту для дитини вперше, вибирала по відгуках! Чередую її з Weleda! Гарна упаковка,чітко пише термін придатності,в міру м'ятна і злегка пахне апельсином,не сильно піниться,що є теж плюсом! Щодо ефективності,в процесі побачимо!загалом вибором задоволена,тому і вам рекомендую
- Переваги:
- Вище перераховані
- Недоліки:
- Поки не знайшли
Представник постачальникаДоброго дня, Марія. Дякуємо за Ваш вибір.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Паста очень приятная на вкус. Для меня важно, что в составе есть ксилит, т к. аллергия на фтор.
Паста не так сильно пенится как обычные пасты, поэтому немного больше расход.
Необычный дизайн))
На счёт эффективности пока ничего не могу сказать- Переваги:
- Вкус, состав, дизайн
- Недоліки:
- Пока нет
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш вибір.
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Прекрасная паста из натуральных компонентов отечественного производителя. Предлагаю поддержать людей, которые думают и о нашем здоровья и об экологии в целом.
- Переваги:
- Натуральные компоненты и экологичность упаковки, но есть немного пластика в деревянном колпачке. Приятный тюбик из фольги с деревянной крышкой.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
- Роман Г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Нам дуже підійшла) мега крута паста! Дякуємо
- Переваги:
- Свіжий подих. Не піниться. Екологічна. Свіжий подих
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Очень хорошая зубная паста с приятным вкусом и ароматом. Очищает зубки от налёта, и даже немного осветляет эмаль. Оформление конечно на высоте.
- Переваги:
- Оформление, натуральный состав и эффект.
- Недоліки:
- быстро расходуется