Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Електросушка для взуття ультрафіолетова антибактеріальна Теплий Пан ЕСВ-12/220 К

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Дмитрук А***
    Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma

Недорогий якісний пристрій, який виконує чудово свою роботу. Уже стало за звичку його постійно використовувати.

Переваги:
    Недорогий пристрій, роботу виконує
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Володимир Т***

ок!

• Елизавета Я***
    Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma

гарна річ, жіву за кордоном, постійно корістуюсь

• Ольга Л***

Вперше купую такий прилад. І справді сушить взуття) Виправдав очикування

• Виктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma

Замечательные грелки, рекомендую. Также можно использовать УФ для обеззараживания помещения.

Переваги:
    Не дают обуви перейти в состояние уже сгорела.
    Недоліки:
    Нужно немножко подождать что б обувь просохла.
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma

Якісна електросушарка за чудову ціну.
    Продавець одразу вийшов на зв'язок для уточнення замовлення і швидко відправив сушарку. Дякую!

Переваги:
    ціна
    • ЧІЖ

Добрый вечер! Спасибо за отзыв!

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma

Працює, сушить. На жаль по потужності досить слабенька. Маю іншу сушарку такого ж самого дизайну, яка гріє набагато краще і сушить набагато швидше.

Переваги:
    Недорога, функціональна
    Недоліки:
    Слабо гріє
  • Юлия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: comfortno.vdoma

К продавцу не имею претензий, всё выполнено в срок.
    Сушилки могут высушить только слегка влажную обувь, очень слабенько нагреваются. Покупала для детской обуви, которая подвергается избыточному воздействию влаги в осенне- зимний период, так вот прибор поможет, только если нога вспотела. Но это не точно)

Переваги:
    Симпатичный внешний вид.
    Недоліки:
    Долго нагреваются, слабо греют, плохо сушат.
  • Татьяна К***

На 37-38 размер обуви очень большие

Переваги:
    Недоліки:
    Очень большие
  • Валерий П***

Сушилка сушит. Всё.
    К отзыву прикрепил Инструкцию по эксплуатации, которая входит в комплект поставки.
    Номинальная мощность - 10Вт, а не 12Вт, как рекламирует продавец.
    Никакого ультрафиолета нет. Я на всякий случай проверил на американских деньгах. В Инструкции поэтому никакого упоминания об этой функции. На коробке надпись есть, но коробка, как забор, маркетологи на ней что угодно напишут, а Инструкция - это документ. Продавец обещает ультрафиолет, а по факту - просто светодиоды голубого освещения.
    Эта сушилка на самом деле стоит менее 200 грн.

Переваги:
    Сушит.
    Недоліки:
    Обманули с мощностью и ультрафиолетом.
    • Продавець  comfortno.vdoma

Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром. З приводу потужності в інструкції написано 10 +-2, тобто максимальна потужність 12Вт. Якби тут не було ульфтрафіолету, то не було би 7 пункту *Загальна інформація* і сушарка не пройшла би сертифікацію. З приводу Вашої професійної оцінки ціни, ми запрошуємо Вас на роботу на наше виробництву у місто Харків, нам потрібен фахіваць який зможе зібрати таку сушарку менше ніж за 200грн.