Відгуки покупців про Кронштейн-підставка для двох моніторів North Bayou NB F160 VESA 17" - 27" настільний з 3D регулюванням і функцією PIVOT, Чорний

Оцінка користувачів 4.68/5
на основі 21 відгук
  • Відгуки про товар продавця FINEGOODS
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний

Якісний кронштейн. Без проблем тримає 2 монітора по 3 кг.

Окрема вдячність продавцю за індивідуальну консультацію по відеозвʼязку!

• Продавець  FINEGOODS

Супер, дякуєм за зворотній, звʼязок. Бажаємо вам вдалого користування

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний

Гарний кронштейн за свої кошти. Рекомендую.

Переваги:
    З якісних матеріалів та легкий в збірці
    Недоліки:
    є підозра що часте переміщення приведе гумові прокладки до розриву
  • Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний

кронштейн хороший, но отличается от фото

Переваги:
    довольно прочная конструкция
    Недоліки:
    не соответсвует фото
  • Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Колір: Чорний

Кронштейн гарний, але я замовляв чорний, а приїхав білий. Тепер у звʼязці з моїм чорним робочим місцем випалює мені очі.

Переваги:
    Виконує свої функії
    Недоліки:
    Неправильний колір
    • Продавець  UBrand

Ваше замовлення на чорний кронштейн, та ми відправляли чорний (у нас білого немає цієї моделі). Можливо вийшла помилка з заводу-виробника. Ми готові зробити обмін за свій рахунок навіть якщо пройшло більше 14 днів. Наш менеджео звернеться до Вас сьогодні для вирішення питання

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Колір: Чорний

Придбав дане кріплення декілька днів назад, на перший погляд все супер, якість матеріалів, упаковка, хай левел. Монтаж відносно не складний, люфтів немає. Довго шукав заміну своєму сторому кріпленню і зупинився на цьому. Не шкодую взагалі, коштує своїх грошей. Рекомендую

Переваги:
    Ергономіка, якість матеріалів
    Недоліки:
    На разі не виявлено
    • Продавець  UBrand

Дякуємо за змістовний відгук! Раді, що кріплення справді виправдало очікування. Приємно чути, що після тривалих пошуків ви залишилися задоволені вибором. Нехай служить довго і без нарікань. Дякуємо Вам за довіру. Гарного користування!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Колір: Чорний

виробник вказує на упаковці 17"-27" а продавець 17"-30"...?!))

• Продавець  UBrand

Характеристики вказані правильно: підтримує до 30". Це перевірено нами особисто та нашими клієнтами. Сьогодні - 17.07.2025 ми продали вже 311 шт цього товару. Головна умова - повинен бути стандарт для кріплення VESA 75x75 або 100x100/

• Степанов А***
    Відгук від покупця. Продавець: H&K market. Колір: Чорний

Крутая штука, лёгкая в освоении, отличная рекомендация от продавца!

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Наклейки фирмы отпали за год пользования, на них начхать, но отпали все)
  • Жилочкін М***
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Колір: Чорний

Отличное крепление, ничего не люфтит, не шатается

Переваги:
    Соотношение цена-качество

Дякуємо Вам за щирий відгук! Ми раді, що Вам сподобався товар

• Олександр Я***

Чудовий кронштейн.

• Давид З***
    Відгук від покупця. Продавець: H&K market. Колір: Чорний

Продавец очень вежливый, отправил быстро, крепление пришло в хорошо упакованном виде, устанавливается легко и надёжно. На мой 27" монитор подошло отлично.

Переваги:
    Прочное крепление, крутиться во всех осях, 2 варианта установки
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Паша Б***
    Відгук від покупця. Продавець: H&K market. Колір: Чорний

Маю ПК на столі, влазив тільки один монітор на 24 дюйми, коли з'явився інший вирішив спробувати взяти кріплення для двох моніторів і не прогадав. Установка проста, є короткі та довгі болти для самих моніторів з пластмасовою/резиновими вставками. Живу в земній квартирі, і тут старий радянський письмовий стіл з тонкому листом в 20 міліметрів але він витримав масу двох моніторів в одній точці без переломів, кріплення надійне. На момент написання коментаря пройшов вже тиждень після встановлення, монітори не просіли.
    Приємно здивувало що є місця для виведення USB портів до основи кріплення, але мені це не потрібно.

Переваги:
    Легке регулювання, з'явилось значно більше місяця на тісному столі, надійне кріплення.
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: H&K market. Колір: Чорний

Класна, зручна та надійна штука

• Эдгар Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Колір: Чорний

В предыдущем комментарии не присоединились вложения

• Эдгар Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Колір: Чорний

В целом отличный кронштейн, отдельно порадовало то что можно вывести USB на переднюю часть, теперь свободно могу манипулировать мониторами и на столе стало больше свободного пространства.

Переваги:
    Газлифты, оси вращения
    Недоліки:
    Небольшой брак, технически не критично но неприятно. 1) поврежденные заглушки 2) пластик который закрывает шарниры возле самих мониторов не особо держится
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Колір: Чорний

Сказати, що я задоволений, нічого не сказати, це саме те що я шукав! Крутяк. Різноманітні положення, кожен знайде підходяще для себе. Якісно виконаний. В мене ноут по центру стоїть, а над ним два монітори. Для 15' ноуту ок, саме верхнє положення газоштоку, але якщо ноут 17' то думаю не вистачить висоти кріплення. Шток регулюється під вагу монітора. Всім рекомендую. Хотілося щоб трішки дешевше)) але якщо брати до уваги що для одного монітора купував за 1к і він люфтить і фігової якості, то для цього кріплення ціна ще й низька!

Переваги:
    Багато степенів свободи, якісні кріплення, без люфту, газошток
  • Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Колір: Чорний

Доставка и упаковка отличные. Рекомендую.

Переваги:
    Надёжные крепления, уверенные струбцины, толстый металл. Очень хорошо выполнены детали без скрипов и люфтов.
    Недоліки:
    К сожалению только один. А больше пожелание, в комплект ложить адаптер под нестандартные VESA, к примеру вот у меня монитор 75*50 и очень мало места для крепления. Монитор samsung odissy
  • Шевченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: 2 BRATA. Колір: Чорний

Прекрасна якість. Поставив разом лотком North Bayou NB FP-2 для ноутбука.

Якість
    Недоліки:
    Поки що не виявив
  • Кирило Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Колір: Чорний

Як на мене, непогане співвідношення ціни і якості

Переваги:
    Надійне кріплення, відповідає всім характеристикам, металева конструкція
    Недоліки:
    Досить масивна частина кріплення над столом, яка з'їдає багато місця
  • Костянтин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: H&K market. Колір: Чорний

Простой в сборке, удобный в настройке. Крепления к столу надёжные, прорезиненные. Есть возможность прикрутить болтом при наличии отверстия в столе, в комплектации всё имеется.
    Первый раз пришёл в мятой коробке с отбитым пластиковым кожухом одной из рук, видимо был повреждён при транспортировке. Связался с продавцом, отправил назад и позже мне выслали новый, хорошо запакованный и целый. Несмотря на войну и обстрелы продавец сделал всё, чтобы заменить товар.
    Рекомендую.

• Продавець  H&K market

Благодарим за понимание. Очень рады, что все подошло.

• Антон Р***

Извиняюсь что не в тему, но не подскажите какое у вас тут стоит кресло?

• Костянтин Р***

Подскажу: GT RACER X-802 Black (W-21, B-41)
      Брал здесь же, на Розетке. Сейчас также есть в наличии
      посилання

• Ответный Г***
    Відгук від покупця. Продавець: H&K market. Колір: Чорний

Повесил Asus VG27AQ и Dell P2319H. Судя по 27-дюймовому (около 5кг без подставки), далеко не предельная нагрузка
    установка простая, крепежи стол не грызут

• Дмитрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: 2 BRATA. Колір: Чорний

Ноги супер, за такую цену отличное качество. Мне понравились.