Відгуки покупців про Подовжувач Greelite мережевий фільтр переноска на 3 розетки 5 м SP3 Білий
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
По перше продавець супроводжував замовлення. Це сподобалось.
Якість товара влаштовує
Вже користуюсь
Доставили на мій погляд швидко.- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Зейнеб Я***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Все супер
- Таня М***Відгук від покупця. Продавець: TMag
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Продавець TMag
Доброго дня, Шановна Татьяна! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Отримала швидко.Товаром задоволена на всі 100.
- Продавець LikePrix
Доброго дня Тетяна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: ELEMENTRIX. Колір: Білий. Довжина кабелю: 5
Эта компания сразу предложила мне несколько вариантов решения проблемы, которую я указала ниже( предыдущий комментарий). Тем более , это я не учла , не прочитала какая мощность указана на упаковке этого удлиннителя и подключила сильное устройство.
Очень вежливый и понимающий оператор, готов идти на встречу!- Переваги:
- Товар соответствует описанию!
- ELEMENTRIX
Добрый день, Елена! Спасибо Вам за обратную связь, для нас очень важно Ваше мнение. Будем рады сотрудничать с Вами снова) С уважением ELEMENTRIX
Первый раз с таким сталкиваюсь, греется сам шнур ( провод). Стрёмно включать.
- Переваги:
- Визуально всё красиво
- Недоліки:
- Нагревается, боюсь бракованный!
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Щойно отримала замовлений товар. Прийшов іншої фірми ніж замовляла. На жаль, на пошті не було можливості перевірити, про що дуже шкодую(( Але раніше з Розеткою проблем не було. Тепер подумаю двічі, чи замовляти у вас.
- Переваги:
- Ще не перевіряла
- Недоліки:
- Прийшло не те, що замовляла
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Питання вирішено. Кошти Вам повернули в повному обсязі разом із доставкою і товар прийняли. Гарного Вам дня)