Картка Rozetka

Відгуки покупців про Паперові рушники Zewa Jumbo Premium 3 шари 1 рулон, 230 відривів

Оцінка користувачів 4.98/5
  • Валентина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рулонів/упаковок: 1. Колір: Білий

Самий найкращий рулон! Рекомендую

Валентино, вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Дуже раді чути, що паперові рушники Zewa Jumbo Premium Вам сподобалися. Ми створюємо рушники Zewa Jumbo Premium такими, щоб вони були міцними, поглинаючими та максимально зручними у використанні, тож надзвичайно приємно, що вони повністю відповідають Вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Віталій

Гарний формат рушників та швидкість доставки

Віталію, вітаємо!
      Дуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Дуже раді чути, що паперові рушники Zewa Jumbo Premium Вам сподобалися. Ми створюємо рушники Zewa Jumbo Premium такими, щоб вони були міцними, поглинаючими та максимально зручними у використанні, тож надзвичайно приємно, що вони повністю відповідають Вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Світлана Г***

Рушники найкращі, купляю їх постійно.

Світлано, вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже раді чути, що паперові рушники Zewa Jumbo Premium стали для Вас найкращим вибором і Ви купуєте їх постійно. Ми створюємо рушники Zewa Jumbo Premium такими, щоб вони були міцними, гіперпоглинальними та максимально зручними у використанні, тож надзвичайно приємно, що вони повністю відповідають Вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте Zewa і залишаєтеся з нами!

• Євген Р***

Это лучше, что может быть!)

Переваги:
    Очень плотная и никогда не расслаивается!
    Недоліки:
    Полностью отсутствуют!

Євгене, вітаємо!
      Дякуємо за такий теплий і щирий відгук! Нам дуже приємно, що рушники Zewa Jumbo Premium повністю виправдали Ваші очікування. Раді чути, що рушники дуже щільні та не розшаровуються — ми справді працюємо над тим, щоб кожен продукт був максимально якісним і зручним у використанні. Дякуємо, що обрали Zewa та поділилися своїм досвідом! Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову.

• Тетяна С***

На фото рулон здається більший,прийшов середній,але якість гарна

Переваги:
    Щільні

Тетяно, вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за відгук та вибір паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Раді, що рушники Вам підійшли за щільністю та якістю! Будемо вдячні, якщо й надалі ділитиметесь своїми враженнями! Цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.

• Ольга А***

Дуже якісні рушники

Переваги:
    Суцільні

Ольга, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Радимо також спробувати паперові рушники Zewa Wisch&Weg, що впораються навіть із найскладнішими завданнями та які можна використовувати тричі, якщо потрібно. Бажаємо приємних покупок!

• Наталія

Класні!

Наталіє, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Радимо також спробувати паперові рушники Zewa Wisch&Weg, що впораються навіть із найскладнішими завданнями та які можна використовувати тричі, якщо потрібно. Бажаємо приємних покупок!

• Владимир О***

Качественные, хватает на долго.

Володимире, вітаємо!

• Олександр М***

Постійно беру ці рушники. Дуже стають в нагоді. Лишень треба б знайти тримач під них нормальний)

• Тетяна Р***

Чудова якість! Який великий рулон! Вразило!

• Кириченко С***

Ці рушники неймовірно гарні для кухні Достатньо міцні, великий розмір одного листка й не розкисають від води

Переваги:
    Міцність та розмір
    Недоліки:
    Не має

Світлано, вітаємо!

Отличные

Олено, вітаємо!

• Марина С***

Доставка та якість супер

Переваги:
    Якість товару

Марино, вітаємо!

• Олена П***

Якісь супер

Олено, вітаємо!

• Анастасія М***

Економний, брала інші швидко закінчуються та не настільки плотні щоб витерти воду наприклад. Такого паку вистачить десь на півтора-два місяця

Анастасіє, вітаємо!

• Купив і*** куплю ще

Дійсно якісний товар, яким приємно користуватися. Нема сенсу купувати дешевше, поступаючись якістю. Особливо, купуючи по акції. Найкращі паперові рушники з мого досвіду.

Переваги:
    Якість. Приємна ціна зі знижкою

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Галина Д***

Покупкою дуже задоволена. Рушник просто супер. Це знахідка на кухні. Я ним навіть мию посуд. Дякую компанії за якісний товар і окреме спасибі за хороші знижки.за знижки

Переваги:
    Якісний товар
    Недоліки:
    Не знайшла

Галино, вітаємо!

• Андрей К***

Гарна якість Zewa!!

Переваги:
    3слоя
    Недоліки:
    Немае

Андрію, вітаємо!

• Юлія С***

Якісні та міцні рушники. Практичні у використанні, гарно прибирають бруд. Дуже задоволена рушничками, щавжди обираю тільки їх

Переваги:
    Міцні, якісні

Юліє, вітаємо!

• Ольга П***

Що окрім СУПЕР. Економічний, можно сказати много разовий. Якщо витерти щось вологе висихає і можно ще раз використовувати. Не розповідається. Рекомендую.

Переваги:
    Велика упаковка.
    Недоліки:
    НЕ МАЄ.

• Вікторія

На мою думку найкращі рушники - папір цупкий, не розкисає, вологу вбирає якісно, вистачає надовго.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Жодних

Вікторіє, вітаємо!

• Александр П***

Очень качественный товар

Олександре, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку тришарових паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Тарас О***

дорогувато, але якісно. Можна брати

Переваги:
    міцні, якісні
    Недоліки:
    ціна; великий розмір листа (половинки зручніші)

Тарасе, вітаємо!
      Щиро дякуємо Ваш відгук та вибір тришарових паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати паперові рушники Zewa Wisch&Weg, що впораються навіть із найскладнішими завданнями та які можна використовувати тричі, якщо потрібно. Бажаємо приємних покупок!

• Руслан

Виконують свою функцію, міцні, гарно вбирають вологу

Переваги:
    Міцні, гарно вбирають вологу

Руслане, вітаємо!
      Дуже дякуємо Ваш відгук та вибір тришарових паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати паперові рушники Zewa Wisch&Weg, що впораються навіть із найскладнішими завданнями та які можна використовувати тричі, якщо потрібно. Бажаємо приємних покупок!

• Дмитро І***

Рекомендую.

Дмитро, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку тришарових паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Тетяна М***

Не розповзається у вологому стані; великий рулон; із урахуванням бонусного рахунку вийшли дуже бюджетні

Переваги:
    Великий рулон; міцні
    Недоліки:
    Не виявила

Тетяно, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Надія Г***

Хорошої якості паперові рушники.
    Достатній розмір відривного паперу.
    Вистачає на тривалий період.
    Приємна ціна в Rozetka.

Надія, вітаємо!

• Олександр Р***

Гарні рушники, користуємося тривалий час і ціна нормальна.

• Ольга У***

Всё супер.

Переваги:
    Очень качественные полотенца.

• Василь П***

Все супер!

Переваги:
    Гарні, цупкі рушники

Василю, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо приємних покупок!

• Ольга Д***

Зеву беру давно все нормально

Ольга, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо приємних покупок!

• Валентина Д***

Кращого немає

Валентино, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Для нас важлива Ваша думка!

• Сергей Н***

Нормально

Сергію, вітаємо!
      Дуже дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Для нас важлива Ваша думка!

• Оксана П***

Планую ще придбати.

Переваги:
    Рушники чудової якості.
    Недоліки:
    Не виявила.

Оксана, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку паперових рушників Zewa Jumbo Premium. Для нас важлива Ваша думка!

• Марина Б***

Якісний, добре вбирає вологу не розривається плотний

Марина, вітаємо!