- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 180
З деяких причин я не змогла написати відгук раніше....
Нажаль донечка не побачила цю ялинку,ми не встигли....
Але я дуже вдячна продавцю за розуміння.
В пам'ять про донечку пишу відгук про нашу патріотичну ялинку.
Вона дійсно шикарна . Пухнаста.
Дякую- Переваги:
- Дуже пухнаста ,краще ніж жива ялинка .
Та на одне зрублене деревце в цьому році меньше . - Недоліки:
- Немає !!!!
Дякуємо Вам!
- Павел Ф***Відгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 220
ВСІМ ДОМА СПОДОБАЛАСЬ ,ЩО І ДРУЗІ ТЕЖ ЗАКАЛИ ТАКУ КРАСУ
- Переваги:
- ГАРНА ЯЛИНКА
- Недоліки:
- НЕМАЄ
- Продавець Качество-Евро
Павел, благодарим Вас за отзыв.
- Елена Я***Відгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 220
Заказали данную елочку)Очень красивая)девушка перезвонила, подтвердила заказ)Отправила)
Все четко)Красивая, не шатается)
Единственный момент)Что хотелось бы больше объемности, а то на фоне квартиры кажется мелковатая)- Переваги:
- Соответствует картинке:)Красивая)Фактически не сыпется)
- Продавець Качество-Евро
Добрый день, Елена! Спасибо за ваш отзыв, приятных ваш праздников!)
- Петр Д***Відгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 150
Ёлочка шикарна!
Все довольны!
Рекомендую!- Качество-Евро
Спасибо за отзыв! Хороших праздников вам!)
- Наташуля Ж***Відгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 180
Супер , нам все поноавилось , продавців рекомендую !
- Недоліки:
- Решетнік Я***Відгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 150
Дуже якісний товар за доступною ціною! Рекомендую! Ялинка пишна, не обсипаються гілочки, без сторонніх запахів- саме те,що треба!За якість обслуговування та швидку доставку особливий респект!
- Переваги:
- Об’єм гілочок, хороший колір, відсутність сторонніх запахів
- Качество-Евро
Дякуємо за відгук! Щасливих свят вам і міцного здоров'я!)
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 180
Елка красивая, очень понравилась. Рекомендую. Магазин - молодцы, отправили быстро, упаковали хорошо.
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Не выявил
- Качество-Евро
Спасибо вам! Будем рады видеть вас снова! Хороших праздников!)
- ЛёляВідгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 180
З двох частин .Верхня частина встановлюється в нижній ярус.
Пластикову підставку краще замінити на залізну- Переваги:
- Дуже гарна .Краще ніж жива ялинка .
- Продавець Качество-Евро
Лілія, вдячні Вам за відгук.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 180
Доставили быстро. Качество: 10/10
- Переваги:
- Скорость, качество.
- Качество-Евро
Спасибо за отзыв! Хороших праздников вам!)
- Милена К***Відгук від покупця. Продавець: Якість-Євро. Колір: Зелений. Висота: 150
Довольны покупкой! Спасибо
- Переваги:
- Ёлка пришла красивая и качественная!
- Качество-Евро
Спасибо за отзыв! Рады, что вам понравилось! Счастливых праздников вам!)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 150
Ялиночка на вигляд справді гарненька, пишна, щоправда реальна висота крони 125 см і 25 см сама верхівка
- Переваги:
- Не має запаху пластику
- Недоліки:
- Трохи сипеться хвоя
- Елизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 150
3 дня до Днепра. Учитывая какие цены на другие елки, соотношение- качество норм, не прям как на карточке товара- видно что кончик прям оч длинный (25 см при длине елки 150см). Распушивали елку около часа, но все равно не получилось как на фото, но если заставить игрушками и т.д то будет норм. Немного сыпется, но живая по больше бы сыпалась) 106 грн доставка НП
Также есть железки на ветках, не очень красивая вещь- Переваги:
- Цена товара и доставки,
- Недоліки:
- Железки на ветках и длинный кончик
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 180
Продавець зателефонував десь за 5-10 хвилин після оплати. Ще й передзвонив бо я не взяв слухавку. Уточнив розміри і відправив майже одразу, дуже швидко, швидше ніж деякі товари від розетки напряму. Приємно здивований враховуючи ціну. В магазинах щось подібне буде десь приблизно х2-х3 по вартості. Абсолютно відповідає фотографіям, приходить компактно запакованою з 3 частин в красиву коробку. А далі вже все залежить від вашого вміння та бажання розправляти гілочки. Але вона на 100% така як на фото (принаймні моя на 1.8). Не сипалась ні з коробки ні при упаковці. Хіба дуже дуже мінімально, що притаманно абсолютно любій штучній ялинці, окрім литих.
Шкодую що не взяв більшу.- Переваги:
- Ввічливий продавець, швидка відправка, відмінне пакування та якість, приємна ціна
- Недоліки:
- За такі гроші їх не може бути... принаймні я не знайшов.
- Марія З***
скажіть будь ласка у вас яка висота кімнати??бо я вагаюсь чи брати 1.80-чи 2??кімната 2,45
- Продавець Opils
Можемо дочекатись відповіді Андрія, але на висоту 2.45 одназначно рекомендуємо 2м. Через те, що ялинка має конусну будову, плюс сама верхівка біля 20см, вона здається меншою. Крім того, за весь час роботи у нас було багато обмінів на більшу, але не пригадую, щоб була завелика і хотіли меншу.
- Андрій
Перепрошую за затримку з відповіддю, у мене висота кімнати 2.85. Але як би там не було, беріть більшу, гарантую що ви не будете розчаровані. Єдине на що зверніть увагу, що від висоти ялинки збільшується відповідно ширина її нижнього ряду. Для мене це також було одним з критеріїв вибору, тому що ставив її в куток і вона зараз в один рівень з міжкімнатними дверима. Тобто якихось 10-20 сантиметрів ширини нижнього ряду для мене вже створювали би дискомфорт. Але якщо у Вас місця достатньо, рекомендую брати більшу :)
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 150
Ялинка дуже красива, пухнаста, якісно виготовлена. Дочка дуже задоволена. Продавець швидко зв'язалася після замовлення і відразу відправила. Ялинка складається з двох частин, якісні кріплення, надійні ніжки і добре запакована. Покупкою задоволена на всі Рекомендую!!!
- Переваги:
- Якісна ялинка!
- Лариса О***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 130
Дууууже гарна
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Не помітила
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 200
Дуже гарна, купляв два метри. Розберається на три частини, що робить її компактною для зберігання
- Дар'я Ш***Відгук від покупця. Продавець: The Fishing Time. Колір: Зелений. Висота: 180
Ялиночка прийшла швидко, на протязі 3-х днів, чесно кажучи я дуже задоволена, ялинка дуже гарна та пишна
- Переваги:
- Швидка доставка, відповідає дійсності прийшла така як на фото, дуже гарна та пишна.
- Недоліки:
- Трошки сиплеться, але це не так страшно.
Більше недоліків ніяких немає.
- Игорь Ш***Продавець: Luxury Feather. Колір: Зелений. Висота: 200
Был категорическим противником искусственных елок, но в этом году в городе предлагают что-то очень мрачное и жёлтое в пределах 1000, а платить 2.5к и выбросить через 2 недели неразумно, по-моему.
Ёлка супер, смотрится как живая, сделана качественно, дети в восторге, а что ещё надо)
Продавцу спасибо за оперативность!- Продавець Luxury Feather
Дякуємо! Користуйтесь із задоволенням. :)
- Калинчук М***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 150
Непогана ялинка.
Ціна/якість добра. Я вважаю що кошти витрачені не в повітря.- Переваги:
- Доста красива
- Недоліки:
- Трохи осипалась але не багато
- Светлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 200
Ялинка чудова, задоволені на всі 100! Дякуємо!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 200
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 200
Ялинка прибула вчасно. Одне слово - двометрова красуня! До речі, продавчиня запропонувала ще й прикраси, див. на фото. При збірці трошки посипалася - не дивно, так і думав, зовнішній вигляд не змінився. Рідні від неї в захваті!
- Переваги:
- Красуня!
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 130
Чудова ялинка. Пишна і красива.
- Переваги:
- Пишна як на фото
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 220
Впринципі ялинка така як на фото продавця, можливо я ще не приловчилася розгинати всі гілочки так щоб вийшла трішки пишніша і ширша, але вцілому ялинкою задоволена. Дякую за Вашу працю!
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 150
Ялинка сподобалась, пухнаста. Гарно запакована. Трошки сипалась при розпаковуванні, але не критично. Запаху пластика немає.
- Переваги:
- Не дорога, пухнаста.
- Недоліки:
- Трошки сипалась
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 200
Дякуємо всім за позитивні відгуки ! Завдяки вам і ми маємо таку красуню !
Окрема подяка пані консультантці за турботу і пораду . Отримали дуже гарну ялинку, як на фото.
Купуйте - не пошкодуєте ! Наша ялинка 2м,зеленого кольору.
Мирного неба нам в Новому році !- Переваги:
- Збирається швидко і легко
- Недоліки:
- відсутні
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 220
Дуже гарна ялинка) дуже швидка доставка) дякую вам
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 130
Ялинка дуже гарна! Пишна красуня із справжніми шишками які сяють і чудовими "засніженими" кінчиками хвої! Зручна підставка під ялинку. Окреме дякую магазину за порядність та оперативність!
- Переваги:
- Швидко збирати. Прослужить не один рік.
- Недоліки:
- Треба було купувати більшу. Недоліків немає.
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: AllDayMarket24. Колір: Зелений. Висота: 150
Гарна та якісна ялинка. Дуже задоволені
- Продавець AllDayMarket24
Дякуємо за відгук )Чекаємо Вас за іграшками до красуні)
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 130
Дуже гарна та мила ялинка дуже швидко збирається, та зручно розкладати гілочки. Шишки топ, їх достатня кількість, гарно прикрашають ялинку. Пакування топ, дуже зручно було нести додому від почти.
- Переваги:
- Компактна, швидка в збирані
- Таня К***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 180
Чудова ялинка! Швидка доставка. Складається з 3-х частин. Неймовірна красуня! Гарно виглядає навіть без прикрас.
- Переваги:
- Легко збирати. Міцний тримач. Якісно зроблена. Без сторонніх запахів.
- Наталя Я***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 150
Дуже гарна ялинка. Ввічлива продавчиня, швидко відправили товар,фото відповідає реальності)
- Переваги:
- Гарна навіть якщо не прикрашати. Приємна ціна
- Поліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 220
Шикарная ёлочка, даже наряжать не хотели и так красивая
- Переваги:
- Красивая пушистая
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 200
Быстрая доставка, приятная девушка оформила заказ, хорошее качество. Спасибо большое.))
- Переваги:
- Хорошее качество!!!
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Opils. Колір: Зелений. Висота: 150
Задоволені покупкою! Гарна якісна ялинка, складається з двох частин, що робить процес збирання простим та зручним, в подарунок ще поклали ялинову іграшку, дрібниця, але приємно)
Швидка доставка, продавець звʼязався доволі швидко, був приємним та ввічливим. Дуже дякуємо!- Переваги:
- Шишки вкриті блискітками, блискітки не сипляться, шишки зафіксовані добре, цікаві гостренькі гілки вкриті сніжком, якісне кріплення, проста в збиранні
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: The Fishing Time. Колір: Зелений. Висота: 180
Ялинка дуже гарна,легко складається з трьох частин,головне розпушити гілочки.Запаху немає
- Переваги:
- Гарна,густа,пишна
- Недоліки:
- Реальна висота 1,60м,викинув пів совка сміття