Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дитячий смарт-годинник з GPS Elari KidPhone Fresh Red - червоний

Оцінка користувачів 3/5
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір корпусу: Turquoise. Колір ремінця: Turquoise

Заказала часы в Украине, мне привезли в другую страну. Вставила сим карту, связь ловит, а вот интернет нет (хотя на телефоне эта сим-карта работает отлично) , часы не подключаются вообще, пишет неверный IMEI. Прикольно так заплатить деньги за маленький кирпичик! Не рекомендую от слова совсем!!!!

Переваги:
    Никаких достоинств нет?
    • Продавець  WOWS

Олена, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні складнощі.
      Описана ситуація може свідчити про некоректне встановлення SIM-карти, застарілу версію системи на годиннику, а також неможливість підключення до мережі інтернет з боку оператора. На жаль, нам не вдалося зв'язатись з вами для вирішення цього питання й можливої допомогти. Ми рекомендуємо звернутись напряму до нашого магазину, де менеджери нададуть детальну консультацію. Будемо чекати!

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір корпусу: Yellow. Колір ремінця: Yellow

Не вказано, що мова інтерфейсу автоматично встановлюється російська. Чому магазин про це не пише в характеристиках? Виробник на зв'язок не виходить, мову поміняти неможливо. Хочу зробити повернення товару

• Продавець  WOWS

Тетяно, доброго дня! Наразі в годиннику Elari KidPhone Fresh реалізована українська мова для використання. Ми вже зв'язались з вами для вирішення цього питання та допомоги в налаштуванні. Вдячні вам за розуміння.

• Тетяна Г***

Додам, що після "танців з бубнами" вдалося встановити українську мову, але це чудо знову і знову самостійно міняє на російську.
      До всього заряд тримає ледве один день. Жахливий годинник

• Наташа Б***

Обіцяли відправити сьогодні, але зробили тільки ттн, оплатила я завчасно, безвідповідальний магазин, не рекомендую цей магазин

• Продавець  WOWS

Наталія, доброго дня! Дякуємо вам за надану інформацію. Наш магазин дійсно передав товар до Нової Пошти в понеділок, а вже зараз годинник прямує до вас. Ви можете ознайомитись з детальною інформацією логістики замовлення за вказаним номером накладної. Найближчим часом ви вже зможете отримати пристрій, сподіваємось на ваше розуміння!

• Виктория З***

Проблему вирішено

Купила часы ребёнку на подарок под ёлку пришли часы и при вызове сильно форели мы отправили их на проверку их вернули сказали они исправны в итоге опять получили часы они как репели так и репят

Недоліки:
    Фонят
    • Продавець  WOWS

Вікторія, доброго дня! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність. Для повторної діагностики рекомендуємо звернутись напряму до нашого магазину. Будемо раді допомогти.

• Чередников Е***

Все супер!

• Продавець  WOWS

Євгеній, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Юлия К***

Часы соответствуют описанию. Я и ребенок довольны. Взяли чтобы звонить, если настроить, батарею держат долго. Сначала были проблемы с настройками, но служба поддержки в приложении елари работает круглосуточно, и сервисный центр по которому можно позвонить и узнать все вопросы. Пользуемся месяц, без перебоев. Если сравнивать с дешёвыми часами , то эти выигрывают во многом.

Переваги:
    Часы полностью соответствуют цене, хорошие. Плюс поддержка круглосуточная поддержка поможет с настройками. И гарантия на год.
    Недоліки:
    Пока что не обнаружено. От GPS в часах много не ожидаю. Для звонков супер.
    • Продавець  WOWS

Юлія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Иван К***

Отличные часы, ребенок доволен.

• Продавець  WOWS

Іван, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.