Відгуки покупців про Органайзер для гаджетів і зарядних пристроїв Travel 24,5х18,5х10 см Блакитний (25168)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: KAILASH. Колір: Ліловий. Висота: 18.5. Ширина: 10

Майже 3 роки назад брав 3 такі сумочки. Всі служать до сих пір. Але зараз замовляю одну на заміну тої, в яку напхав дуже багато всяких викруток, обжимок та іншгого інструменту. І то. Справа не в тому, що вона порвалася там, чи ще щось. А вже почав трохи замок зношуватися, і це через 3 роки майже щоденного активного користування, при тому що сумка явно перенавантажена в мене.

Переваги:
    Якісно і недорого
    Недоліки:
    та які недоліки?
  • Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KAILASH. Колір: Сірий. Висота: 18.5. Ширина: 10

Не сказати, що прям супер зручно все складати (перегородки на ліпучках таке собі), але чисто для використання вдома нормас

• Никита
    Відгук від покупця. Продавець: KAILASH. Колір: Червоний. Висота: 18.5. Ширина: 10

Сподобалось, багато звільнилось місця

Переваги:
    Зручно, функционально
  • Яна

Хороший органайзер, зручний у використанні

Переваги:
    Якісні матеріали, фурнітура, можливість змінювати розміри відділень під свої потреби
    Недоліки:
    Не помітила
  • Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: KAILASH. Колір: Чорний. Висота: 18.5. Ширина: 10

Хороший органайзер. Взял несколько штук разных цветов, под различные наборы. Довольно вместительный, если не ставить все перегородки. Пользуюсь не долго, но изначальных замечаний к качеству материала и замка нет! Наоборот, материал довольно плотный и внушает доверие. Замок тоже вроде не плохой.
    Оставлю его фото, в сравнении со стандартным компьютерным БП по габаритам, в заполненном виде.

• Продавець  KAILASH

Дякуємо за покупку і ваш відгук! Сподіваємося бути корисними і в майбутньому. Звертайтеся!

• Наталія К***

Рекомендую.

Переваги:
    Хороший, компактный, удобный органайзер, много секций. Для хранения огромного к-вы кабелей, заряжных устройств и.д. - то, что нужно.
    Недоліки:
    не нашла.