- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Гранітовий
Хороша, добротна кастрюля ,у використанні вже півроку ,жодних нарікань
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Гранітовий
Товар відповідає всім заявленим характеристикам
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір: Гранітовий. Місткість: 1.25
Ще і пів року не пройшло, а вже в середині на дні "високоякісного" казана декілька невеликих виямок з"явилось
- Переваги:
- Зовнішній вид
- Недоліки:
- Не якісне покриття всередині казана
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Гранітовий
Товар сподобався,купляла під сковорідку. В міру важкенька.Є отвір для виходу пару,помаленьку кипить,кришкою накрив і готується.Рекомендую
- Ольга Ц***Відгук від покупця. Продавець: BC.point. Колір: Гранітовий
Каструля сподобалась.
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Не побачила
- Камілла М***Відгук від покупця. Продавець: Diarons. Колір: Гранітовий
отличная кастрюля, ничего не липнет
- Катя З***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Гранітовий
Каструля супер
- Продавець OLVO
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням. Приємних та корисних покупок!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Гранітовий
Все гуд
- Продавець OLVO
- АняВідгук від покупця. Продавець: BC.point. Колір: Гранітовий
Все вчасно і гарно упаковані.
товар відповідає опису, а ціна актуальна- Переваги:
- Кастрюльки легенькі, але з достатньо товстими стінами, зручні
- Недоліки:
- Купувала на подарунок, тому не можу сказати. За зовнішнім виглядом проблем не має бути, все майже відмінно, не вистачає лише силіконових/резинових накладок на ручки
- Олена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір: Гранітовий. Місткість: 1.25
В характеристиках в двох місцях написано, що казан сумісний з усіма типами плит, по факту індукційна плита його не сприймає.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, отвір в кришці для олії
- Недоліки:
- Не сприймається індукційною плитою - без спеціального диску гроші на вітер
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: DOMOGOODS. Колір: Гранітовий
Все отлично. Матушка очень довольна.
- Переваги:
- Ничего не прилипает и готовиться отлично.
- Недоліки:
- В месте выдачи не разрешают вскрыть запаянный пластик в который упакована кастрюлька с крышкой.
А сквозь него плохо видно поверхности.
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір: Гранітовий. Місткість: 1.25
Якісне обслуговуввння. Гарний товар.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір: Гранітовий. Місткість: 1.25
Дуже задоволена покупкою, казан дуже практичний і легкий у використанні, плюс виглядає естетично в гарно виглядає на фото.
- Переваги:
- Неочікувано гарне обслуговування
- Лидия У***Відгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір: Гранітовий. Місткість: 1.25
Казан отличного качества с добротной крышкой. В пользовании пока не был, но думаю все понравится;)
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Колір: Гранітовий. Місткість: 1.25
Хороша каструля.
- Продавець Palanka