- РоВідгук від покупця. Продавець: BoxShop
Економно, екологічно, міцні та легко перуться
- Переваги:
- Заміна одноразовим торбинкам
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість та практичність мішечків.
Користуйтеся із задоволенням!
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Хороші, якісні
Вітаємо!
Раді, що ви задоволені покупкою. Дякуємо, що обрали нас!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Зручні мішечки, хороша ціна
- Переваги:
- Зручні, компактні, легко очищаються
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Зручні мішечки, добра якість
- Переваги:
- Зручні
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: BoxShop
Гарна ціна, гарний комплект. Користуємося із задоволенням.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Гарна якість, але один мішечок прийшов чи брудний чи сітка з браком ,лежав в середині набору ,при огляді не було помітно що щось не так
Добрий день, Татьяна!
Приносимо наші вибачення, на складі теж не змогли б помітити такий недолік. Зв'яжіться з нами через кнопку "Написати продавцю" в деталях до замовлення, компенсуємо вартість пропорційно вартості одного мішечка або відправимо новий.
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Мішечкі гарні, дуже сподобалось те, що вони в 3-х різних розмірах, це зручно для походів до магазину, а також для зберігання як овочів та фруктів, так і різних дрібничок в холодильнику. Тепер в мене немає бруду та безладу у відсіках для овочів та фруктів
- Переваги:
- Різні розміри, можливість прати, раціональне зберігання в холодильнику
- Недоліки:
- Поки не знайшла)
- Nata S***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Не збиралась цього робити, але ви наполягаєте. Відзначаю вашу хамовиту брехливість. Можливо інші покупці знайдуть дату 19.12.2022 на скриншоті. Я була вашим покупцем одразу два рази....перший і останній
- Nata S***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Проблему вирішено
Оплату отримали, товар не відправилиі
- Переваги:
- Недоліки:
- Після отримання передплати продавець нічого не робить
- Продавець BoxShop
Добрий день, Наталія!
Не вводьте будь ласка покупців в оману. Ви зробили замовлення 17.12.2022 о 16:28. А вже в понеділок 19.12.2022 замовлення було відправлене та вам прийшла СМС з номером ТТН. Можливо були затримки з доставкою у УкрПошти через відсутність світла та через збільшення навантаження на відділення перед святами, але станом на 29.12 посилка вами отримана.
З нашого боку все було виконано в найкоротший термін.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Міщечки сподобалися, дуже зручні.
- Переваги:
- Гарні, міцні, легкі
- Недоліки:
- Не має
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop
Мішечки просто супер, як для купівлі безпосередньо у магазині так і для зберігання продуктів вдома. Прекрасно перуться після використання.
- Переваги:
- відмінна якість, економія на пакетах, захист навколишнього середовища від поліетилену
- Продавець BoxShop
Дякуємо за високу оцінку товару.
Бажаємо Вам успіхів та довготривалої експлуатації!