Відгуки покупців про Набір менструальних чаш Satisfyer Feel Confident (lila), 15мл і 20мл, мішечок для зберігання
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Сколько я не пыталась - эти чаши не раскрываются внутри. Деньги на ветер.
Купила чашу другого производителя - получилось с первого раза.
В целом с чашей менструация проходит в 100000 раз комфортнее.
Но этого производителя не рекомендую- Переваги:
- Упаковка
- Недоліки:
- Не раскрывается внутри
- Марчук Л***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Моя оцінка - 4 (з п'яти), є з чим порівняти,
Захотіла замінити чашу, оскільки в попередній не було хвостика.
Упаковка сподобалась дуже! Але сама чаша занадто м'яка, треба наловчитись добряче, щоб все вийшло. Плюсом є наявність кільця- Переваги:
- упаковка на висоті
- Недоліки:
- занадто м'який матеріал чаш
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Еще не использовала…
Но эстетика упаковки, цвет, качество, нежные на ощупь- это вау - ЮліяВідгук від покупця. Продавець: LVE
Приємні на дотик, гарна упаковка, але вони виробленні з надто тонкого(скоріше за все дешевого)матеріалу, що не дозволяє добре присмоктуватися. Встановлюються дуже довго(до цього користувалася більше ніж 5 років більш плотними чашами, і таких проблем не було). Як результат, спочатку випала одна чаша в унітаз, під час сечоспускання, а у наступні місячні - друга… Буду шукати більш якісний і надійний силікон. Низька ціна у мене одразу викликала підозру, але вирішила спробувати, і викинула гроші, як виявилось.
- Переваги:
- Гарна упаковка і вигляд чаш
- Недоліки:
- Дешевий матеріал, не практичність
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: LVE
Ніколи не користувалася і нарешті наважилася. Трішечки підлаштувалася, зрозуміла як це працює і тепер критичні дні менш критичні ніж були))
- Переваги:
- Два розміри, зручна ручка
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Спочатку була скептично налаштована, бо чаша доволі м'яка. Думала, що не розкриється.
Але виявилося, що розкрилася чудово. Немає больових відчуттів при встановленні (як при використанні більш жорсткої чаші).
І головна перевага це петелька! Легко виймати. До цього в мене був досвід користування 3 різними чашами з хвостиками. І це іноді бувало мукою виловити і витягти чашу. А тут все супер.- Переваги:
- Петелька!
- Карина Б***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Только после десятка неудачных попыток установки, 43минут ковыряний я нашла информацию, что мягкие силиконовые чаши не подходят очень многим. В общем стенки будут давить её и не позволят раскрыться. Узеньким девочкам не подойдет. Но если у вас там просторненько - берите. Как понять просторно или узко? По количеству половых актов и количеству партнеров. Факт. Мышцы есть мышцы. Теперь буду искать чаши из более плотного материала, что сказать. Деньги в пустоту выкинула. Покупайте осмотрительно с учётом своих индивидуальных параметров
- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- Не для узеньких
- Олександра В***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Я не новачок у користуванні менстр.чашою, тому можу порівняти з попередніми. Саме ця найм'якіша з тих що були. Через це вона гірше розкривається, але і протікань жодного не було. В цілому задоволена, про покупку не шкодую.
P.S менструальна чаша ділить життя на до і після- Переваги:
- Зручніше виймати
- Недоліки:
- М'якіша ніж та, до якої звикла- потрібно призвичаїтись
- Ніна Т***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Дівчата хто планує купувати, навіть не сумнівайтеся) Вони прекрасні!! Згадую про кд тільки коли міняю чашу
- Переваги:
- Не відчуваються коли в середині
- Недоліки:
- Немає!!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: LVE
Найкраще, чим я користувалася під час місячних, і до того ж мала невдалі спроби з трьома іншими чашами. Достатньо м'які, щоб виводити було не боляче, зручний гачок, який можна легко і міцно взяти. Всередині не відчуваються в жодній позі, згадуєш, що в тебе місячні лише 2-3 рази на день
- Переваги:
- М'які, тому не боляче виводити; приємні на дотик; зручна тримачка, яка не відчувається і не вислизає з пальців
- Недоліки:
- Спочатку може бути складно зробити, щоб чаша розкрилася, особливо новачкам
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Занадто мʼякі, важко вводити.
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Дуже задоволена, приємна на дотик. Вона в мене перша, тому ще вчуся користуватися.
- Переваги:
- Приємна на дотик, не має запаху, зручна в користуванні.
- Недоліки:
- Занадто м'яка, не розкривається, але функцію свою виконує.
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Дякую, все отримала дякую за швидкість обробки та відправки замовлення, пакування супер, тим паче для такого товару
це буде перший досвід у користуванні чаш, сподіваюсь зробила правильний вибір- Переваги:
- Пакування супер, приємні на дотик, мішечок в комплекті нормальної якості та розміру
- Радмила В***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Раніше користувалася чашами іншої форми від інших виробників.
Ця - ідеальна, жодної каплі не протікає!!!- Переваги:
- Ідеально
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: LVE
Отличные, абсолютно не чувствуются, не создают дискомфорта.
Это мой первый опыт и очень удачный. Все «эти дни» выпали на отпуск и я абсолютно себя не ограничивала: аквапарк, плавание в бассейнах и все прекрасно, нигде они не подвели.
По началу немного нужно наловчиться применять, но потом все уже быстро.- Переваги:
- Удобство, практичность, экологичность, цена, разные размеры.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Удобные. Практичные. 2 варианта размера. Можно на разные дни использовать разные размеры. Не давит. Приятная на ощуп. Удобно вынимать за петельку. До этого взяла другую фирму (Ева) и мне давило( и хвостик не удавалось поймать(. Если приспособиться, то можно даже не использовать ежедневку. Нужно глянуть инструкцию в инете, как вставлять ( у меня получилось со 2 цикла). Классная удобная упаковка. Отличный результат. 1 день из-за болевого эффекта пользуюсь прокладками, со 2 уже чашей. Большая при обильных выделениях выдерживает 6 часов ночью. Всё сухо чисто и без запаха. Рекомендую.
- Переваги:
- Хорошая форма, не давит, есть петелька, 2 размера, удобная упаковка, хороший материал
- Недоліки:
- Не нашла
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Прекрасный товар, оптимальное соотношение цены и качества, удобно и комфортно
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: LVE
Чудова річ. Можна забути про прокладки і тампони
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Все ок,доставили вчасно,пакування не порушено
- Переваги:
- Дуже м'який і приемниц
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: LVE
Спочатку дуже скептично прставилась до цих штучок, але цікавість всеж перемогла)) Зовнішній вигляд дуже привабливий, тактильно ніжні та м’які, чаші повністю відповідають заявленим характеристикам та опису.
Особисто мені найважче було навчитися її вставляти щоб вона відкрились, у мене вийшло з 3го разу, найкраще це робити під час прийому душу. Не потрібно боятися що чаша «загубиться» у вас всередині, завдяки чудово продуманому хвостику її легко дістати. Я абсолютно не відчуваю ніякого дискомфорту, тому це чудова альтернатива прокладкам та тампонам (особливо з матеріальної сторони). Раджу спробувати- Переваги:
- Економія бюджету на тампонах, зручність у використанні
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Очень хорошая вещь, качество отличное. Немного нужно потренироваться на первых этапах использования. Рекомендую посмотреть видео в YouTube, станет понятен принцип работы.
- Переваги:
- Удобно, бюджетно, просто в использовании
- Недоліки:
- Коротковатая петелька
- Єлизавета М***Відгук від покупця. Продавець: LVE
Чудові чаші, дуже м'які, не вірилось що будуть розправлятися самі при використанні. Але розправляються, все чудово. Не протікають. Для мене дуууже зручні
- Переваги:
- М'якесенькі, зручна петля
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: LVE
Прекрасный товар из мягкого силикона. Красивая упаковка , открывается индивидуально , в комплекте две чаши, инструкция и мешочек для хранения. Удобно что можно подобрать размер и не гадать подойдёт или нет. Удобна в использовании.
От магазина быстрая доставка даже в нынешних реалиях- Переваги:
- Мягкость материала, качество