Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Великий дитячий килимок для ванни Kinderenok XXL бежевий (071114_001)

Оцінка користувачів 3.84/5
  • Відгуки про товар продавця FIXI
  • Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бірюзовий

Килимком задоволені, дитина не ковзає, добре прилипає до ванни у воді. Дякую за подарунок до замовлення!

• Продавець  FIXI

Марія, щиро дякуємо Вам за відгук, нехай килимок
      прослужить Вам довго та з користю.

• Олександр Г***

Все добре

• Карина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бежевий

Все чудово, іноді погано прилипає, але то все від того що дитина ходить та намагається кудись дістати). А так усе дно перекриває, та не слизький. А за рахунок того що не різнокольорових не привертає увагу дитини і вона не починає його навмисно відліпляти.

Переваги:
    Перекриття усього дна. Однотонний, малопомітний, не слизький.
    Недоліки:
    Присоски досить жорсткі, через це погано приклеюються, потрібно чи не на кожну натиснути щоб добре прилипло.
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бежевий

Гарний по довжині, тримається міцно. Немає запаху ніякого, тому сміливо можна замовляти.

Переваги:
    Довжина, без запаху
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  FIXI

Доброго дня, Ірина
      Дуже дякуємо вам за відгук, купайтеся безпечно і гарного вам настрою

• Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бірюзовий

Дякую! Синочок вподобав подаруночок.

• Продавець  FIXI

Доброго дня, Ірина Дякуємо вам за відгук,нам приємно що ви та ваш синочок задоволені

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бірюзовий

Килимок чудовий. Розмір - те, що треба! Дякую за подарунок)

Переваги:
    Розмір, якість
    • Продавець  FIXI

Дякуємо за відгук, купайтеся з задоволенням)

• Ульяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бежевий

Чудовий килим) Дякуємо за подарунок)

Дякуємо!

Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бежевий

Замечательный коврик. Плотно крепится к ванной. Ребенку удобно по нему ходить( без страха мамы, что подскользнется и упадет). А еще очень приятно удивили подарки.

• Продавець  FIXI

Дякуємо за відгук,приємного вам купання!

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бірюзовий

Чудовий килимок, гарний колір. Не ковзає. Трохи був запах гуми, але після двох купань зник.
    Дякую продавцю за подарунок - дві гумові іграшки на присосках:)

• Продавець  FIXI

Дякуємо за відгук! Приємного купання!

• Галина
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бежевий

Чудовий коврик, дитина повзає і рухається в воді, як хоче.
    Продавець додав дві гумові іграшки на присосках, дуже приємно і дитині сподобалися.
    Оперативно надіслали.

Переваги:
    Не ковзає, навіть якщо прилипли не всі присоски. Величезний))
    • Продавець  FIXI

Галина, щиро дякуюємо вам за відгук. Купайтеся із задоволенням!

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бежевий

Коврик супер качество отменное а главное большой на всю ванную

Переваги:
    супер качество
    • Представник бренду

Доброго дня, Олена! Дякуємо за відгук, нам приємно, що Вам все сподобалося. Веселого та безпечного купання вашій малечі)

• Милантэ Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бірюзовий

Коврик классный, такой же как на картинке) дефектов нету, отправили очень быстро, продавец быстро и хорошо отвечал) рекомендую

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук, безпечного та веселого Вам купання)

• Харченко Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бежевий

Большой коврик для ванны, чтобы ребенок не скользил. Нам пригодился, когда ребенок сел, а попа скользит. В стульчике не фиксировался, порывался выйти. Коврик закрыл все дно ванны и ребенок свободен сидеть и делать что хочет, сердце не йокает за него каждый раз.

Переваги:
    Ребенок не скользит
    Недоліки:
    Прилипнет только к ровной глянцевой поверхности
    • Представник бренду

Доброго дня, Дарина! дякуємо Вам за відгук, купайтеся з задоволенням.

• Дарина С***

Матеріал хороший.
    Присоски до ванної зовсім не прилипають, дуже жорсткі.

• Продавець  FIXI

Дарино, дякуємо за ваш відгук.

Килимок виготовлений з натуральної гуми, її гнучкість залежно від температури в приміщенні та поверхні ванни. У прохолодній ванні гума може бути жорсткішою, а на різних покриттях присоски фіксуються по-різному.

Щоб присоски стали еластичніше - покладіть килимок у ванну та наберіть невелику кількість гарячої води на кілька хвилин.
      Гума стане м’якшою, і присоски, як правило, фіксуються значно краще.

• Александра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бежевий

Коврик в общем качественный, без запаха, покрывает почти все дно ванны, не скользит, приятный на ощупь. А вот присоски подкачали. Ко дну чугунной ванной не присасываются. Может в акриловой ванной будет по другому.

Переваги:
    Покрывает дно ванной, не скользит, без запаха
    Недоліки:
    Присоски не присасываются ко дну чугунной ванной
    • Продавець  FIXIshop

Александра, благодарим Вас за обратную связь. Попробуйте размочить коврик в горячей воде прежде чем крепить, присоски станут эластичнее. Если возникнут вопросы - мы всегда рады помочь. Ваш, Fixishop.

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: FIXI. Колір: Бежевий

Килим прийшов складеним. Тиждень користуємось, він так і не розгладився. Присоски погано прибирають до поверхні

Переваги:
    Поверхня дійсно не ковзає
    Недоліки:
    Погані присоски
    • Продавець  FIXI

Вікторія,дякуємо за відгук! Килимок потрібно помити в достатньо гарячій воді ( без дитини!), він розправиться і буде добре кріпитися. Ви можете в кабінеті вказати свій номер телефону, і ми надішлемо вам відео-інструкцію, як зробити так, щоб килимок пристав до ванни. Бажаємо безпечного купання з задоволенням)

• Руслана Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотий

Отличный коврик! Пользуемся уже несколько месяцев. Сначала был запах резины, который ушел после мытья. В инструкции все доступно написано по уходу.
    Не знаю почему много плохих отзывов.
    ❗️Пристает к ванне не хорошо. Нужно набрать немного воды и придавить руками на местах присосок.
    ❗️Что бы не было надрывов возле присосок, нужно снимать коврик с ванны в воде.
    ❗️Что бы не было плесени на коврике, после использования его нужно помыть под душем теплой водой и хорошо высушить на ванне присосками вверх. Хранить в сухом месте.
    ❗️Коврик не скользит от слова совсем.
    ❗️За счет однотонности не привлекает внимание ребенка ко дну ванны, что немаловажно!
    ❗️За счет длины покрывает все дно ванны.

Покупкой довольна на все 100%. Знаю, что медицинская резина недолговечна. Когда этот коврик изживет своё, без раздумий закажу такой же.
    Однозначно рекомендую к покупке!

Переваги:
    Не скользит; хорошо присасывается к ванне и не всплывает; не привлекает внимание ребенка ко дну ванны; прочный; длинный, покрывает все дно ванны; верно прослужит вам, если будете придерживаться простых правил по уходу.
    • Представник бренду

Доброго дня,Руслана! Дякуємо за такий розгорнутий відгук, нам приємно, що вам килимок сподобався, купайтеся весело і безпечно)

• Ніна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Прочитала отзывы уже после того, как заказала коврик, боялась, что будут отрываться присоски, и быстро появится плесень. Пользуемся уже месяц, и все отлично! Вывод-просто нужно аккуратно снимать с поверхности, и хорошо просушивать после купания, и все будет хорошо. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Цена, качество
    • Представник бренду

Доброго дня, Ніна! Дякуємо Вам за чудовий відгук, нам приємно. Веселого та безпечного купання Вашій малечі)

• Станислав

Месяц недостаточный срок, через 6-8 месяцев сообщите о оторванных присосках.

Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий

Гарний килимок для купання, виконує свою функцію - дитина сидить і не ковзає, можна підстелити у душовій кабіні або ванні. Для душової розмір завеликий, для ванни - ідеально довгий, майже на усе дно. Щоб присоски щільно прилипли треба в гарячій водичці потримати перед купанням і все буде прекрасно. Рекомендую

Переваги:
    Корисна річ для купання дитини
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

За таку ціну - прекрасний килимок. Спокійного кольору, дитина (10 місяців) взагалі на нього уваги не звертає і не намагається дістати - це добре. Не лишайте його у ванні, після купання завжди просушуйте присосками вгору -так ніякої плісняви не буде. Єдиний незначний недолік - килимок твердий та тонкий, при цьому на його поверхні занадто дрібні елементи насічок ( якщо налити у ванну не надто багато води, а дитина довгий час сидітиме на одному місці, то на шкірі лишаться відбитки))

Переваги:
    Недорогий, якісний
    • Представник бренду

Доброго дня,Ольга! Дякуємо за зворотній зв'язок, нам приємно, гарного і безпечного купання вашій малечі.

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

Килимок гарної якості, все відбовідає опису.

Переваги:
    Гарна якість
    • Представник бренду

Доброго дня, Олег! Дякуємо за відгук, нам приємно. Безпечного та веселого купання Вашій малечі)

• Кузнецов П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

Брали для собаки чтоб не скользили лапы, со своей задачей справляется. Снизу есть присоски, за счет этотго и держится за дно ванны

Переваги:
    Хороший коврик
    • Представник бренду

Доброго дня, Павло! Дякуємо за відгук, дійсно наш килимок можна використовувати і для наших домашніх улюбленців,вони тоді не дряпають своїми кігтями дно ванни.

• Кулишов А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

3 раз покупаем коврик этой фирмы. По качеству все ок, главное не забывать его сушить после использования, что бы не было плесени.
    Этот размер удобней чем ХЛ, так как в нашем случае его хватает на всю длину ванны и ребенок может смело гулять туда-сюда.

Переваги:
    Качество, рпзмер
    Недоліки:
    1 цвет
  • Квітослава Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий

Отличный коврик! Помимо того, что сам коврик резиновый, так ещё и рефленая поверхность, просто нет шансов на нем скользить. Коврик держится очень крепко. Цвет нейтральный, как раз для того, чтобы не привлекать внимание ребёнка, чтобы он не пытался его отодрать. После вскрытия был несильный запах резины, но как и указано в инструкции, после первого мытья мылом и сушки, он ушёл.

• Юрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий

Якісний килимок, за місяць використання ні разу не пошкодували, великий, гарно чіпляється до ванни, дитина не ковзає. Закриває аж до зливу води, у нашому випадку усе дно.

При відкритті легкий запах гуми, швидко пройшов
    Якісний товар, рекомендую

Переваги:
    Не ковзає
  • Анастасия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

За 4 года берём уже третий такой коврик. Отлично присасывается ко дну ванны, благодаря рельефной поверхности дети ни разу не поскользнулись. Первый действительно быстро стал покрываться плесенью пока не приспособили сушить сразу после купания, подвешивая на пластиковые крючки. Специально приклеили на стену два крючка для этого. Вначале есть некоторый запах резины, но он быстро смывается. Сын без этого коврика даже отказывается в ванну залезать) Однозначно рекомендую

Переваги:
    Резиновый,хорошие присоски, рельефная поверхность
    Недоліки:
    Надо просушивать после каждого использования. Но это с любым ковриком.
    • Представник бренду

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за відгук, нам приємно, веселого та безпечного купання вам.

• Александр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

Классный, полезный, не даёт скользить ножкам. Главное просушивать после каждого использования

• Представник бренду

Доброго дня,Олександр! Дякуємо за відгук, нам приємно,що Вам сподобався в користуванні килимок.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

килимок повністю застеляє дно ванної. підсковзнутися неможливо. присоски міцно притягуюсь килимок до дня. рекомендую. жалкую, що не купив раніше

Переваги:
    ідеальний килимок для ванної. розмір
    Недоліки:
    немає.
  • Евеліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий

Чудовий килимок, користуємось вже декілька місяців із задоволенням!

Переваги:
    На все дно ванни, без запаху, легко миється
    Недоліки:
    Нема)
  • Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Якісний коврик
    Немає неприємного запаху
    Великий розмір
    Дитина дійсно не скользить
    Тепер купання стало набагато зручнішим

Переваги:
    Якість
    Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий

Якісний килимок для ванни та душової кабіни. Має дійсно великий розмір - можна розстелити на усе дно, дитина не ковзає по гумовій поверхні. Ми стелимо ще й у душовій на підлогу з кафелю. Почитала у інших відгуках, щоб міцно закрипилися присоски треба потримати у гарячій воді, стануть м'якіші, і цей лайфхак дійсно працює. Стараюся доглядати, мию з содою та просушую.

Переваги:
    Гарна річ для купання дитини
  • Руслана Ж***
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Якісний килимок за свої гроші. Подобається дійсно великий розмір, у нас він лягає на всю ванну, дитині не слизько. Коврик працює на ура. Запаху не було, попередньо вимили з милом і просушуємо кожного дня. Покупкою задоволені.

Переваги:
    Дійсно великий розмір
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Представник бренду

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук, нам приємно, що вам килимок сподобався, веселого та безпечного купання вашій малечі)

• Кристина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
    Переваги:
    Плотный
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо Вам за високу оцінку, нам приємно. Купайтеся весело і безпечно.

• Елена
    Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

Не скользит. Большой - нам хватает на всё дно ванной. Ребенок разворачивается на все 360 в погоне за игрушками, а коврик остается на месте. Лично мне изначально показалось, что ребенку будут давить присоски (очень прощупываются), но ребенка они кажется совершенно не парят, играется долго и с удовольствием. Читала отзыв о плесени - если не промывать и не сушить то так и будет, либо плесень, либо слизь... логично же... производитель предупреждает

Переваги:
    Функцию выполняет на все 100
    Недоліки:
    Не обнаружила
    • Представник бренду

Доброго дня, Олена! Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, нам приємно, що вам та вашій малечі усе сподобалося, приємного та безпечного купання.

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотий

Килимком дуже задоволена,це просто мастхев для батьків,гарно кріпиться,чудовий розмір, донечка тепер безпечно стає на ніжки і не підсковзується.

Переваги:
    Якісний, без запаху,є різні кольори, дійсно з килимком безпечно у ванні
    • Представник бренду

Доброго дня,Наталя! Дякуємо за відгук, нам приємно, нехай Ваша малеча купається з задоволенням.