- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Яскравий. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Прийшло вчасно. Гарна не суха, добра. Дякую.
- Переваги:
- Не суха.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Яскравий. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Геть не розумію поганих відгуків. Може я гарний гравець в куражичну лотерею? :D
Мені обидва рази діставалася свіжа, чиста, м'якенька - неможливо відірватися. Відрізнялися партії лише балансом кисло-солодкості. Цього разу солодша.
У мене ще й як знайома оператор пошти пачку побачила і скуштувала, то таааак їй сподобалося, що почали ми її конкретно їсти аж на відділенні і закінчилося тим, що їй ще й відсипала, щоб рідні спробували Х)- Переваги:
- М'яка, чиста, смачна
- Недоліки:
- Важко закрити пельку на петельку, коли курага у полі зору)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Яскравий. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
… А ось як вона виглядає в реальності. Читаю: «Гірська курага». О, так це ж вона, на фото! Така кисленька, дуже м»яка, яскравого помаранчевого кольору, як я раніше купувала в узбеків і яку вони завжди особливо рекомендували.
Ага. І фото, і назва вводять в оману. Насправді це тверда, солодка, жовто-коричнева курага. Не знаю, може вона і дійсно десь в горах зібрана. Але тоді фото хоча би треба давати реальне.
А я бачу, у різних покупців на фото вона виглядає по-різному. Але продається уся під одним і тим же брендом «гірська курага» із одним і тим же фото. Це вони що, із гір Кавказу на гори Альпи переїжджають, що аж такий розрив у видах кураги?
Я сто разів купувала «гірську курагу», і жодного разу вона не була схожа на те, що мені прислали.- Недоліки:
- Не відповідає ні фото, ні бренду "гірська курага"
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Яскравий. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
замовляла не вперше, якісний товар і вчасно доставлено
- Переваги:
- можно заказать
- Недоліки:
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Яскравий. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Гарної якості товар. Акуратне пакування. Швидка відправка. Економна доставка Укрпоштою. Буду і надалі замовлять у цього продавця.
- Переваги:
- Гарної якості товар. Акуратне пакування. Швидка відправка. Економна доставка Укрпоштою.
- Недоліки:
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Яскравий. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Сіра, дуже брудна курага. До багатьох пристали комахи, довелося утилізувати частину пакунку. Купа кісточок та піску, відмити деяку просто неможливо, навіть після тривалого запарювання і ретельного миття відчувається пісок на зубах.
- Переваги:
- Вага відповідає опису.
- Недоліки:
- Невисока якість.
- Ірина
Дякую! А я Вам не повірила, думала "але мені-то вони пришлють класну, як на фото". Ага. Зовсім не те прислали, що в описанні товару. Вище написала коментар
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Яскравий. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Курага свежая,мягкая с кислинкой,приятно пахнет.
- Власова П***Відгук від покупця. Продавець: Яскравий. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Разноцветная, с приятным вкусом.
- Переваги:
- Чистая, вкусная.
- Недоліки:
Красивая, чистая и мягкая курага с насыщенным вкусом. Из-за небольшого размера и оранжево-желтой палитры мне почему-то похожа на россыпь янтаря :)
Использование её для перекуса не только укрепит Ваше здоровье и порадует вкусовые рецепторы, но и поднимет настроение своим солнечным цветом!
Продавец очень приятен в общении, оперативно оформляет и отправляет заказы. Рекомендую!- Переваги:
- Вкусно, качественно, быстро
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Яскравий. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Полностью соответствует описанию, вкусная, сладкая и свеженькая курага. Отправили быстро, спасибо , покупкой довольна!
- Переваги:
- Вкусная, свеженькая