- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Це просто розчарування цей годинник не купляйте його сім карту не бачить я розчарована в цьому годиннику !!!
- Дар'я Ф***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Годинник прийшов розряджений та взагалі не вмикається. Ніяк взагалі не реагують
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Не підключається до телефону
- Переваги:
- Браковані
- Недоліки:
- Брак
- Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Оцінка нуль. Не купуйте кота в мішку. Бачити розчарування дитини це найгірше що може бути. Годинник просто вмикається і все. Дату та час змінити не можливо! Кьюар код не працює щоб підключити до телефону. Інструкція, треба лупу! Одним словом за такі гроші втюхали мусор без гарантії, перед покупкою продавець навіть не передзвонив! Хочеться повернути товар і гроші
- Переваги:
- Жодної
- Недоліки:
- Все повністю не працює
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Годинник жахливий,сім не читає,батарея жахлива!!Не замовляйте цей годинник кажу відверто!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- сім не читає,батарея погано тримає
- Владислава К***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Прийшли не працюючі ,сім карту не читає.....не відповідає на свою ціну ..просто викинули гроші на вітер....цікавить возврат є?
- Недоліки:
- Не працює....не читає сім карту
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Інформаці що надає розетка недостовірна, дешеве г***о яке не коштує своїх грошей
- Переваги:
- За ці гроші нема
- Недоліки:
- Дорого, нема вайфая, нема прослуховування
- Владислав
Ще хочу добавити за пару днів користування, геолокацію воно такі не показую, фонарік не світить і ще раз нагадаю воно непрослуховує вашу дитину. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ ТОВАР!
І взагалі розетка продає неякісний товар не рекомендую цей сайт!
- Олександра Т***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Замовляли доньці на ДН. Зразу дуже засмутились, Не читало сімку з першого разу, але декілька разів перезагрузила і все запрацювало, також поки не підключили акцію щоб був інтернет, за 4 години батарея розряджалася, (я так розумію, що часи обновляють геолокацію, інтернету немає, через це швидко сідає батарея). Як підключили акцію, інтернет грузить, батареї вистачає на 2 дні, дитина ними не грається, тільки телефонує. Якщо щось там грати, буде сідати швидше.
Загалом задоволені, перше враження не завжди правдиве)))- Переваги:
- Все працює.
- Недоліки:
- Паганий динамік, говорити можна але пагано чути
- Диана С***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Фигня. Вообще не рекомендую!
- Переваги:
- Нет.
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Купили годинник доньці в школу(першокласник)!!! Розчаруванню нема меж!((( акум не тримає зовсім - «вздувся»((( заряджається цілу ніч - толку НУЛЬ(((( тестували кілька днів(((
Вимагаємо заміни!!!! - марина к***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Геолокация ужас,хотя именно из-за неё и брали эти часы. Ребёнок находится сейчас возле двора,а часы показывают вообще что он на речке,да ещё и улица не та
- Переваги:
- Звонить можно
- Недоліки:
- Геолокация плохая,динамик тоже не очень
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Работает только звонилка и фото с родительского контроля. Геолокация не точная ... разбежность на 500 метров. Восторга не вызывает. Пользуемся пол года. Зарядки хватает на день.
- Переваги:
- Звонилка
- Недоліки:
- Совсем не точная геолокация, программы для родителей совсем не понятные, видео смотреть нельзя, прослушивать тоже нельзя.
- Продавець IQSHOP
Добрый день , в них нет функции просмотра видео . Точность геолокации зависит сотового оператора смотря где находится их точка .
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
У вайбері питають про якість обслуговування,а я запитую про те що небаче сім карту ,ніякої реакції,игнор.Хочу повернути
Небаче сім карту
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Добрый день,
Я покупал у вас часы детские.Заказ от 23.02.2021 21:44
У часов вздулась батарея и теперь из-за этого задняя крышка не полностью закрывается.
Как можно устранить проблему?
Спасибо- Продавець IQSHOP
Добрый день , такая проблема может произойти только при не правильной эксплуатации , в данном случае нужно только менять батарею в часах
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Не ведитесь на информацию в описании товара, а также на их фото. Это не тот товар. Магнитной зарядки нет, только через микроusb-разъем. Слышимость плохая, динамик находится под часиками, а не сбоку, как заявлено в описании. Функции шагомера тоже нет. Коробка мягкая, инструкция только на английском языке. Геолокация в радиусе километра, причем в этот момент ребёнок со мной рядом, а во время передвижения по улице вообще в нереальных местах. GPS здесь и не пахнет, а нам это было очень важно. Хотели альтернативу телефону, чтобы ребёнок не отвлекался, а получили просто звонилку без возможности отслеживания, где находится ребёнок.
- Переваги:
- Всё-таки звонить можно, хороший мягкий ремешок
- Недоліки:
- Динамик плохой, геолокация отратительная, не соответствует действительности. О каком GPS вообще может идти речь? Зарядка через микроusb-разъем.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Добрий вечір! Замовили данину модель. Прийшли повністю розряджені,підключили до заряду,а вони не заряджаються і не включаються. Дитина дуже розстроїлась.
- Продавець IQSHOP
Мы свяжемся с Вами в ближайшее время для решения данной проблемы.
- ОлександрПродавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Абсолютно не задоволені придбаним годинником. Перша та сама головна проблема що дана модель не підтримує стандарт GPS, хоча в характеристиках та описаннях вказується що підтримує. Виходячи з цього можу зробити заключення, що продавець абсолютно не компетентний у товарах які продає.
- Переваги:
- Недоліки:
- Відсутність GPS
- Ярослава М***Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Все супер, працює, легкий в користуванні, дитина задоволена
- Ірина Ф***Продавець: IQSHOP. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Купили годинник з GPS дитині, подарували, підключили, виявилось що нам підсунули візуально такий самий тільки майже на 200грн дешевший з LBS. Сьогодні вихідний, додзвонитись до них нереально, чекаємо до завтра((( Дитина засмучена((
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Бракованный товар,деньги не вернули
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Покупали ребёнку на подарок под ёлку.
На почте проверить не получилось,были разряженные,коробка не от часов и чека никакого не было (что даёт гарантию)
Дома перед упаковкой подарка,муж немного зарядил,включили,вставили симку,но она не подключилась,решил разобраться позже,так как не было времени
Ребёнок в новогоднюю ночь получил долгожданный подарок,утром хотели всё настроить и подключить
Утром к часам,у них севшая батарея,зарядили давай включать,а они не включаются,позже начали включаться, только пишет Hello играет музыка и всё они не включаются,а снова пишет hello и так по кругу,глюк какой-то,часы нам так включить и не удалось
Ребёнок расстроился и мы тоже (((
Что делать?- Переваги:
- Пока ничего сказать не могу
- Недоліки:
- Не включаются
- Продавець DIGSMART
Добрый день, с заказом идет расходная накладная от нас с нашими контактами , так как фискальный чек выдает новая почта после оплаты при наложенном платеже можете связаться с нами по данным контактам либо можете написать вопрос продавцу с Вашим номером заказа так как мы пока не можем индетифицировать Ваш заказ и наш менеджер свяжется с Вами для решения данной проблемы .
- Елена
Добрый день!
С нами связались и заменили нам на рабочие часы, спасибо большое!
Часы для звонка работают,вот только зарядка плохо держит
Теперь проблема подключить их к телефону,установили две версии программы,не одна из них не подключает часы(
Пока работают только для связи и всё
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Часы поменяли на ту модель что заказывала! Установила симку для часов,деньги на счету есть,приложение скачала,регистрацию прошла - часы не видят симку ! Пишет вставьте сим-карту ??? Может кто-то знает секрет этих "чудо -.часов" ???
Получила часы! Мне прислали совсем не ту модель !
- Александр П***
Та же проблема))). Заказывал модель за 600, получил за 400)))). Говорят, производитель поменял))). Так в чем проблема фото и описание поменять на сайте. Попахивает мошенничеством)))
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Отличные часы за свои деньги .
- Вэй И***
А как вы интернет на часах включили?Моб.интернет есть и ничего
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Дополнение. До отзыва.. Не какой магнитной зарядки нету. Кнопка сос не металлическая а пластик. Они по дойдут для садика.. Фото я скину какие пришли и х цену какая должна быть... А я заплатила 665
Я сколько покупаю в розетке , ещё так я не попадала.....
- Переваги:
- Недоліки:
- Часы не сотвецтвуют фото и опесанию.
- Александр П***Продавець: DIGSMART. Колір корпусу: Light Blue + Blue. Колір ремінця: Blue
Прислали не ту модель, которую заказывал. Неужели это так сложно??? Как произвести возврат или замену?
- Яна П***Продавець: DIGSMART. Колір корпусу: Blue + Pink. Колір ремінця: Blue
Часы ужасные. Самый обычный Китай, можно купить как минимум в два раза дешевле…
На картинке и в описание обычные детские часики.Но… Пришла на почту какая-то пародия на часы. Зарядка от usb не идёт. И помимо того она не магнитная ( как это заявлено) В инструкции нету ни одного даже английское слова ( о русском вообще молчу).
Заявленное название часов на сайте нигде не написано ни в инструкции ни на коробке. Коробка вообще картоная в цветочек( что лежит внутри надо только туда заглянуть)- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Все. Жалкая китайская пародия.