Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Бездротовий караоке мікрофон дитячий Q7 Rose портативний Bluetooth Підсвічування

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Євгенія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Нікому не раджу цей магазин!

Переваги:
    Жодної
    Недоліки:
    Прислали пошкоджений товар дитині.
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Євгенія! Ви забрали з відділеняя товар не оглянувши його повністю, пошкодження корпусу виникло під час транспортування адже сам мікрофон працюючий. Нам шкода, що виникла така ситуація. Ми завжди просимо оглядати товар при отриманні!

• В'ячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Не купуйте .Мікрофон не заряджається.

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Менеджер з вами зв'язався для вирішення питання. Очікуємо посилку для перевірки винекнення несправності!

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Дякуємо. Дитина задоволена) співає)

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Анна! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Халахан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Поясніть як підключити мікрофон до телефону?? Телефон його просто не бачить. Та й звук не чіткий у мікрофоні. Подарунок на Миколая не вдався! За такі гроші не очікувала якогось "Вау" ефекту, але сумно, що так сталося. Попередньо мали схожий мікрофон, все було супер, чітко працював.
    А тут розчарування!!!

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Вище описані
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Вікторія! З вами вже зв'язався менеджер для уточнення інформації та вирішення питання!

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Брали на подарок. Перед первым использованием обязательно полностью заряжать, звук хороший, в меру громкий)), соседи не жалуются.

Переваги:
    Легкий, хороший звук, чехол для хранения.
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Да, звучит, да, регулируется, но не совсем соответствует описанию.. В описании написано что подключается по блютузу, на фото даже должна быть кнопка переключения между ОС, а по факту ее нет.

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Світлано! Блютуз автоматично підключається при ввімкненні мікрофону! В додатковій кнопці немає необхідності! З Вами зв'язався менеджер, щоб проконсультувати!

• Святослав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Перевершив очікування. Норм мікрофон, норм колонка. Підключається до телефону, має панель керування, там ехо добавляє, наприклад.

Переваги:
    У відгуку
    Недоліки:
    Дешевий, що очікуєш не, а приходить на голову вище. Підніміть ціну
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Святослав! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Оксана Н***

Мікрофон якісний.

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Оксано ! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Анастасія Н***

Дуже чудовий мікрофон

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за відгук та чудові фото. Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда JOIN POINT.

• Анатолій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Відгуки були хороші, повівся. А звук що є мікрофон що нема - однаковий

Переваги:
    Недоліки:
    Поганий звук, погана гучність
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Анатолій! Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Менеджер з Вами вже зв'язався, у Вас є можливість повернути товар або замінити на іншу модель. З повагою команда JOIN POINT

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Звук це жесть хрипиит страшно, почитала відгуки перед цим тож заряджала ніч і чекала чуда. Його не сталось

• Світлана К***

Подзвонили запропонували обмін на інший, дякую

• Продавець  Join Point

Доброго дня! Нам прикро, що сталась така ситуація. З Вами зв'язався менеджер для заміни за наш рахунок.

• Галина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Мікрофон дуже гарний, не дуже важкий, звучить не дуже голосно, швидко підключається до телефону і можна використовувати як колонку для прослуховування музики

Переваги:
    Швидка відправка
    Недоліки:
    Інструкція тільки англійською
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Галина! Дякуємо за коментар та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Гарна іграшка навіть для батьків)))
    тепер п’ятниця вечір починається зі слів: «село, ви скучали за артісткою?»))

• Продавець  Join Point

Доброго дня,Ольга! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Після зарядки все працює добре, рекомендую!!!

Переваги:
    Гарний вигляд.
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Алена К***

Очень довольны продуктом.

Переваги:
    Цена/качество, простота управления, есть чехол.
    Недоліки:
    Не обнаружены
    • Продавець  Join Point

Доброго дня,Олена ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Сьогодні забрала мікрофон. Йде в чохлі, дуже гарний так на вигляд якісний. Все працює.

Переваги:
    Гарний
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  Join Point

Доброго дня,Тетяна ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Мікрофон сподобався і звучанням, і зовнішнім виглядом. Дитина у захваті.

Переваги:
    Стильний
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Світлана ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Лющмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Замовлення прийшло швидко, була надана консультація, якість товару відповідна, сервісом задоволена

Переваги:
    Професійна консультація, швидкість оформлення та доставки
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Людмила ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Доброго вечора.Заказав вчора цей мікрофон, сьогодні забрав на почті.Дав дитині, щоб вона поспівала,я був дуже сильно розтроєний так як динаміки риплять.Що робити підскажіть?

Переваги:
    Недоліки:
    Риплять динаміки, візуально все гарно.
    • Продавець  Join Point

Добридень ! Товар перед відправкою перевіряється, але відправляємо не повністю заряджений .Будь ласка зарядіть повністю акумулятор, так як коли він розряджається починає рипіти .

• Доценко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Замовляла золотий колір, а прийшов рожевий. Як це розуміти! Добре, що людина якій буду дарувати хоч зрозуміє, але якщо б це була дитина вийшло б не гарно. 400 грн також гроші і не можна нехтувати так замовленнями

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Діано! Ви замовили рожевий, ми вам такий і відправили . В назві указаний колір. Дякуємо за покупку.

• Доценко Д***

Ага, ну тоді фото під опис підбирайте правильно

• Нина О***

Чудова річ, діти задоволені

Переваги:
    Гучний, працює нормально, без перебоїв
    Недоліки:
    Поки не помітили
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Нина ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Замовила 2 мікрофона , вони дуже реплять , як замінити ?

• Продавець  Join Point

Доброго дня! Щоб данний пристрій працював без нарікань, потрібна повна зарядка акумулятора.
      Якщо після повної зарядки не буде змін, ми обов'язково зробимо Вам заміну.

• Екатерина Б***

Один зарядила , працює ) дякую !!!

• Шрамко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Придбали подарунок на Миколая дітям. Вчора розпакували, спробували - нормальній звук, не дуже голосно звучить. Іграшка якнайкраще підходить для довгих вечорів без світла, діти можуть слухати музику, аудіоказки, співати. Це звичайно не стерео, проста іграшка, яку не шкода віддати на розтерзання.

Переваги:
    Працює від смартфона, працює від флешки, звук не дуже гучний
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за високу оцінку та коментар ! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Софія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Дуже задоволені. Звук хороший. Зручний. Дитина в захваті.

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Софія! Дякуємо за високу оцінку та коментар. Ми раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь з радістю.

• Лопатина К***

Проблему вирішено

Прийшов тріснутий і не рожевого кольору як указано в оголошенні.
    Що будемо робити?

Переваги:
    Доставка швидка
    Недоліки:
    Товар з дефектом
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, з вами зв'язався менеджер для заміни мікрофону. Якщо товар приходить на пошту пошкодженим, не забирайте такий, а зв'яжіться з нами щоб ми інший відправили! Тоді Ви отримуєте товар цілісним і до нас претензій не буде, ми не відповідаємо за доставку перевізником, тому і потрібно обов'язково оглядати!

• Лопатина К***

Доброго ранку. Менеджер зв'язався зі мною наступного дня, зробили обмін. Дякую!)

• Анастасия Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Досі працюе , купували рік тому

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Анастасіє! Дякуємо за відгук, ми раді що Вам все сподобалося. Чекаємо на нові замовлення!

• Стас Г***

Дітям дуже сподобався.

Переваги:
    Динамік гучний звук гарний
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Стас! Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку. Будемо раді новим замовлення!

Відгук від покупця. Продавець: Join Point

ранее писала отзыв, что ребенок в восторге.
    Восторг длился недолго..проработал неделю(((

Переваги:
    отличная цена
    • Продавець  Join Point

Добрый день Елена! С Вами связался менеджер для решения вопроса. Спасибо за обращение.

• Олена П***

Проблема решена.
      Спасибо продавцу!!!

Ребенок в восторге

Переваги:
    отличный микрофон на свои деньги
    • Продавець  Join Point

Добрый день, Елена! Спасибо за отзыв о нашем микрофоне. Будем рады новим заказам!

• Анастасия Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Очень понравилось обслуживание все быстро отправили, товар соответствует описанию все в рабочем виде нет никаких царапен. Всё на выше уровне и цена достойная, через месяц добавлю отзыв о состоянии звука

Переваги:
    Хороший звук все в идеяле
    Недоліки:
    Пока нет никаких недостатком
    • Продавець  Join Point

Анастасия, спасибо большое за отзыв. Мы всегда стараемся, чтобы клиент был доволен нашим товаром. Будем рады видеть Вас снова )

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Микрофон достаточно громкий, лёгкий в использовании. Отличный подарок, для тех кто любит петь)

• Продавець  Join Point

Спасибо Елена, за прекрасный отзыв, мы очень рады, что Вам все понравилось, будем рады видеть Вас снова)

• Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Мікрофон прийшов тріснутий. Я його замовляла на подарунок для хрещенниці. Зламок я не подарую, тому гроші на вітер і відповідно 1 зірка

• Продавець  Join Point

Доброго дня Марія. Перед відправкою ввесь товар ретельно перевіряється, на жаль ми не маємо змоги контролювати товар в дорозі. Нам дуже шкода, що мікрофон пошкодився при транспортуванні. Менеджери сервісного центру з Вами зв'язалися для вирішення даного питання. Приносимо наші вибачення.

• Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Выслали быстро, пришел заряженный, заказывали ребенку, ребенок доволен)

• Продавець  Join Point

Здравствуйте Алина. Очень рады, что Вашему ребенку все понравилось) Спасибо за отзыв о нашем товаре. Обращайтесь к нам ещё.)

• Юлия Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Доставили быстро! Очень довольна! Отправляют с Одессы. Сам микрофон на свои деньги хороший. Чистота звука ясное дело не высший класс. К телефону подключился легко и быстро! С управлением все просто. Брала для своей трехлетки звёзды

• Продавець  Join Point

Добрый день Юлия. Очень рады, что Вашему ребенку понравился микрофон. Пользуйтесь с радостью)) Спасибо за отзыв о нашем товаре.

• Светлана Н***
    • Продавець  Join Point

Доброго дня. Дякуємо за відгук про товар!

• Кристина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Микрофон нормальный,работает, в целом покупкой довольны.

• Продавець  Join Point

Добрый день, Кристина! Благодарим Вас за отзыв!