- Ілона В***Відгук від покупця. Продавець: CA. Об'єм 1 шт: 4 л
Гель чудовий,прає добре,вже не вперше ним користуюсь,відпирає все чудово
- Переваги:
- Прає чудово
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: CA. Об'єм 1 шт: 4 л
Качество геля пока не оценила, но хочу оставить отзыв об упаковке, качество которой оставляет желать лучшего! Гель растёкся по коробке. Упаковочная пленка была комком в коробке вместе с гелями, но не на них.
- Продавець CA
Звязалися з покупцем, щоб компенсувати пошкоджений товар.
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: CA. Об'єм 1 шт: 4 л
Чудовий товар із відмінною якістю.
- Переваги:
- Якість. Швидке обслуговування.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: CA. Об'єм 1 шт: 4 л
Гель дуже сподобався
- Переваги:
- Не утворює багато піни, запах приємний
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: CA. Об'єм 1 шт: 2 л
Використовую гель Alles gut вже більше 7 років, маю декілька видів для різної тканини та кольорів. Всі гелі чудово справляються зі своєю задачею. Всім рекомендую.
- Переваги:
- Еко засіб
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л. Кількість упаковок: 1
Я не знаю чому такі гарні відгуки, але гель ніякий. Можливо мені потрапив брак. Не відіправ елементарний бруд, я вже мовчу про плями. Таке переполоскати речі від запаху. І я не зрозуміла приставку Еко і без алергенів до засобу, який викликає подразнення очей. Дуже переоцінений засіб. Буду повертатись до перевірених
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не справляється зі звичайним брудом, висока, як для таких характеристик ціна, сумніви щодо Еко та не алергенний
Представник постачальникаДобрий день, Оксана.
Дякуємо вам за відгук.
Виробник гарантує високу якість прання та відповідність продукції усім заявленим характеристикам, зокрема ЕКО (ISO 14024) та без алергенів, що підтверджено відповідними сертифікатами ВГО "Жива планета", які визнаються у великій кількості країн включно з ЄС. Дані сертифікати доступні у карточках товару, на сайтах бренду та органу сертифікації.
Якщо ви не задоволені засобом та маєте бажання його повернути виробнику й отримати повернення витрат, то просимо вас звʼязатися з виробником за електронною поштою, вказаною на етикетці.
З повагою,
команда Alles GUT!
- Аксенія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Гарний гель, більше року користуюсь цією фірмою. Приємна ціна, і сам по собі єкономічний, запах теж класний
Представник постачальникаДобрий день, Аксенія!
Дякуємо вам за відгук та вибір Alles GUT! Дуже раді, що ви задоволені.
Всього найкращого вам!
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна.
Дякуємо вам за відгук.
Дуже раді, що ви оцінили якість Alles GUT!
Всього найкращого вам!
- Зоя Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л. Кількість упаковок: 1
Дуже хороший , без запаху.
Представник постачальникаДобрий день, Зоя.
Дякуємо вам за відгук. Дуже, раді, що ви задоволені якістю Alles GUT!
Всього найкращого вам!
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Гель хороший, не найкращий, але теж нічого. На свої гроші.
- Переваги:
- Пере якось.
- Недоліки:
- Не все може відіпрати, але ж і не коштує всі гроші світу.
Представник постачальникаДобрий день, Олена.
Дякуємо вам за відгук та вибір Alles GUT!
Гелі серії Delicate розроблені для щоденного прання для відновлення кольору та структури волокон тканини. Для більш забруднених речей рекомендуємо використовувати гелі серії Extra Power від Alles GUT! Ці гелі спеціально розроблені для збільшення якості прання при тому залишаючись сертифікованими екологічними засобами без алергенів.
Alles GUT! не має у своєму складі агентів, що маскують плями, тільки безпечний склад, що виводить забруднення, тому для більш стійких та важких плям також рекомендуємо використовувати додаткові плямовивідники.
Всього найкращого вам!
- Зінаїда Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Дуже хороший засіб для прання.
Справляється із своєю задачею.
Має приємний запах.
Представник постачальникаДобрий день, Зінаїда.
Дякуємо вам за відгук.
Дуже раді, що вам сподобався Alles GUT! - це найкраща нагорода для нас!
Дякуємо вам за рекомендації.
Всього найкращого вам!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Нормальний гель,запах майже відсутній після прання,хоча сам гель має запах.,хоча це мабуть більше плюс чим мінус.
- Переваги:
- ціна, виконує свою функцію
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Наталія.
Дякуємо вам за довіру до Alles GUT! та ваш відгук.
Раді, що ви задоволені результатом.
Всього найкращого вам!
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Чудовий гель
Добре пере забруднення- Переваги:
- Склад, ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Анастасія.
Дякуємо вам за вибір Alles GUT!
Ваше задоволення від використання нашіх продуктів - найкраща нагорода для нас!