- Нікіта П***Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Мокко
Стул шикарен. Легко собрать, удобно работать весь день, ни спина ни шея не болят, хоть стул и сетчатый, но без футболки сидеть так же комфортно
- Переваги:
- Удобный для высоких, мягкий, комфортный
- Недоліки:
- Опирания головы на "подушку"- голову приходиться откинуть
- Продавець O-trade
Добрий день!
Дякуємо за позитивний відгук. Приємного користування!
- виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорний
Плюси
1 сервіс на хорошому рівні , подзвонили, уточнили, відправили!
2 Саме крісло просто бімба! всім цим "гєймрскім" заліпухам дуже далеко! , матеріали також на вищому рівні . Питання тільки в тому коли сітка почне прогинатися.
Ложка дьогтю - при збірці виявилось шо стандартні болти для підлокітників , закороткі , через шо їх неможливо було зафіксувати, довелося придбати довші . Цей казус трохи підпортив вцілому позетивне враження від цього товару!- Переваги:
- просто хороше крісло в якому приємно сидіти і працювати
- Недоліки:
- Болти для підлокітників закороткі! довелося ставити довші
- Продавець O-trade
Доброго дня!
Перепрошуємо за неприємну ситуацію із болтами. Раді, що це не зіпсувало Вашого позитивного враження від покупки і Ви залишили позитивний відгук. Передаємо звернення до сервісного відділу. З Вами зв'яжеться наш менеджер для узгодження питання. Дякуємо за зворотний зв'язок.
- ГеоргійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перші враження після користування протягом 3х днів:
1) Прийшло крісло дуже добре упаковане, з демпферними вставками з картону.
2) Зібрати було досить легко. Інструкція проста і детальна.
3) Сидіння значно мїякіше ніж уявляв. Уцілому враження наче сідаєш на надувний матрац. Трохи псує все вставка з піни на передньому крію. Вона жосткіша за сітку і через це виділяється, щоб її не відчувати - сидіти треба на усю глибину сидіння, так щоб на неї не було навантаження.
4) Підтримка попереку досить явно виражена. Вона м'яка, проте першочергово спина опираеться саме на неї. Для мене те що треба, але комусь може буде занадто. Те що її силу не можна відрегулювати вважаю мінусом цього крісла.
5) Механізм гойдання тихий, а налаштування зручні. Претензія є тільки до регулювання сили супротиву при гойданні - крутити треба довго (але це майже у всіх аналогічних моделях так).
6) Підтримка голови досить умовна. Користуватися нею вдасться тільки відкинувшись на кріслі, адже положення глибини не регулюється.
7) Підлокітники чудові, проте їх вистоти при моєму рості 185см вистачає прям упритул. Для тих хто вище не підійдуть - лікті будуть висіти.
8) Ролики тихі та м'які. Крісло від легких рухів не котиться.
Уцілому кріслом задоволений, але деякі моменти треба приміряти на собі, бо може не підійти.- Представник постачальника
Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Приємного користування!
- Вячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Безусловно, лучшее кресло, которое когда-либо было у меня. Все сделано на самом высоком уровне: сборка, материалы, эргономичность, внешний вид. Для работы от шести и более часов в кресле рекомендую.
- Переваги:
- Качество материалов, простота в сборке, отличная посадка, регулировка.
- Недоліки:
- Очень тяжелое. Если едите забирать в службу доставки, берите батю с собой.
Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Приємного користування!
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
В цілому задоволений.
Проблеми з тросіками лікується доволі швидко. Але осад трохи є.
Можливо це мені не пощастило.- Переваги:
- Зручне. Міцне. В порівнянні з іншими, навіть дорожчими кріслами не програє
- Недоліки:
- Є нюанси по реалізації переключень положень. Зроблено на тросіках, треба переробляти.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Просто хороше крісло.
- Недоліки:
- В комплекті була неправильна інструкція на А4 (але правильна інструкція була на картонці з гвинтами/викруткою).
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кресло прослужило немногим больше года и механизм качания вышел из строя, видно что рассыпались винты с внутренним шестигранником, но они заклинены в конструкции, чтобы достать их, нужно разбирать конструкцию. Еще спустя неделю вышел из строя механизм удержания спинки стула. В общем, буду завтра обращаться к производителю. Мнение о стуле поменялось. До этого оставлял положительный комментарий.
- Недоліки:
- Оказалось ненадежным
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличное кресло.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Мокко
Не смог закрепить правый подлокотник, так как из-за неправильного перекоса внутри болт для крепления оказался коротковат
- Переваги:
- Отличное кресло
- Недоліки:
- проблемы с крепежом подлокотников
- Данило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Загалом хороше крісло, хоч ергономічно для мого зросту 170см підходить не ідеально. Хтось підкаже як вирішити проблему скрипу газліфта? бо просте змазування не допомогло
- Недоліки:
- газліфт почав голосно скрипіти. Підголовник надто високо
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купил себе такое пару дней назад. Общее впечатление хорошее. Кресло сделано качественно, тяжелое, устойчивое. Ряд вариантов регулировки позволили удобно настроить кресло под себя. Единстевнный нюанс, как по мне, при моем росте 183 см., высоковато расположен подголовник. Даже при максимальном опускании спинки кресла и опускании подголовника, он находится на уровни верхней части затылка, и немного далековато, чтобы его почувствовать нужно назад подать голову. Я думаю это момент исправит подушка для шеи. Покупкой на данном этапе доволен.
- Переваги:
- Много вариантов настройки
- Роман Ф***
А як воно по шумовим характеристикам? При гойданні шумить? І питання, чи не потіє 5та точка на цьому сидінні? Дякую
- Михаил Г***
При качании шумов практически нет. Пятая точка не потеет, так как сиденье из сетки, как и спинка.
- Евгений
На креслах голубого и зеленого стульчик другой, мб лучше.. еще не выбросил?))
- Максим Х***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спасибо розетке за актуальное наличие товара и за испорченный подарок супруге
- Недоліки:
- Нет в наличии
- Yaroslav G***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупал кресло «GT Racer X-801A Black (W-21)» у компании «ROZETKA».
Решил вернуть, так как присев на него оказалось что поддержка поясничного отдела и подголовник находятся в неудобном для меня месте и создают дискомфорт.
Решил вернуть его обратно и купить другое кресло.
Процесс получения и распаковывания снимал на видео, как и вид товара перед отправкой.
Кресло собиралось и стояло на линолеуме. Непосредственно перед отправкой кресло было в идеальном состоянии, никаких царапин или признаков ненадлежащего товарного вида.- Yaroslav G***
И тут, внимание, в ответ от компании «ROZETKA» сначала приходит заявление о том, отправленный мной товар не имеет «заводской упаковки».
Тут я немного поясню. При получении кресла оно пришло в обычных почтовых картонных коробках, сами части кресла были упакованы в транспортировочную плёнку. Перед отправкой товара обратно, я уточнил в контакт-центре, нужно ли отправлять картонную коробку, на что мне чётко ответили что не нужно. При этом, «ROZETKA», сообщу вам что, на мой взгляд, почтовая транспортировочная коробка не является заводской упаковкой. Я объяснил им ситуацию и сказал что если действительно есть вопрос о коробке, я готов оплатить её стоимость. Хотя, думаю это неуместно, учитывая что обратно кресло я отправил в деревянном ящике, который по себестоимости больше.
После этого, я так думаю, «ROZETKA» поняв что так так у них ничего не получится, заявляет что на товаре ЯКОБЫ имеются царапины.
Ещё раз повторю, что перед отправкой я тщательно проверял товар и он был в полном порядке. - Yaroslav G***
____
- Yaroslav G***
Между тем, кресло пришло без документа с полями, соответствующими требованиям статьи 12, пункта 2 Закона Украины «Про захист прав споживачів», а также без гарантийного талона. Гарантийный талон, конечно, был отправлен мне после звонка в контакт-центр.
- Саша П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный стул! Муж собрал быстро. Коробка широкая, плоская. Все хорошо внутри тоже запаковано, все детали на месте. Не скрипит. Сын доволен!