- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: topvelo
Прийшло швидко.Вже залив.Як заливав прикладаю відео
- Переваги:
- Дешева,по відгуках дієва
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
Бомба
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
Можно використовувати не лише в нові камері. Десять плюс дірок від акацііі на одне колесо - засіб впорався . Перевертаєшь вел , заливаєшь , накачуєшь, крутишь колеса 10-15 хвилин . Треба обов*язково нахиляти колеса в боки, поки крутишь, щоб засіб дістав де треба. Якщо в процесі камера спускає , треба підкачувати. За півгодини дірок як не було
- Переваги:
- Діє , не зважаючи на ціну. Банки вистачає на 4 колеса
- Недоліки:
- Процедура потребує часу )))))
- Вячеслав Я***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
в банке количество средства, меньше чем заявленного - 300 мл
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
Після повернення після деокупації, наловив скла в шину, після заміни вирішив спробувати. Майже рік відїздив, всього пару раз підкачав.
Сьогодні різко спустила шина, як виявилось розраз майже на 1 см. після огляду стало видно наскільки вдала була покупка, колесо ніби решето від дрібних проколів(.
треба брати нову пляшку)- Переваги:
- працює, доволі недорого)
- Недоліки:
- при заливані може закривати німель, потрібно рівномірно але швидко заливати.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
Внимание! Сахар положение по поводу отвратительного вкуса не спасает! Выход один, залить эту жижу в колёса и срезая, напрямик через пустырь, не опасаясь никаких колючек отправится в магазин за настоящими киви! )))
- Переваги:
- Жижа выглядит очень аппетитно, один в один как взбитые блендером киви!
- Недоліки:
- На вкус далеко не киви! Непонятно, зачем тогда трубочку положили?
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
Как по мені - супер. Колеса слава богу не дирявив. Але враження про герметик, поки добре.
- Переваги:
- Ліпкоє))
- Недоліки:
- Не відразу помітив де та трубка))
- ЗахарВідгук від покупця. Продавець: topvelo
Супер вещь! Отлично заклеило моноколесо. Удобно пользоваться и на цвет забавно
- Переваги:
- Отлично работает, не дорогое
- Недоліки:
- Если придавить очень сильно на банку может слететь крышка и жижа попадёт на все но не в камеру
- ЗахарВідгук від покупця. Продавець: topvelo
Отличная штука. Удобная трубочка.
- Переваги:
- Клеит даже порезы
- Недоліки:
- Мало
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
Так ок, допустим гель хороший, но каким образом его залить в велосипедную камеру с ниппелем преста?
Все руки и ввесь велосипед в этом геле, оно того стоит?- Переваги:
- Непонятно
- Недоліки:
- Ниппель преста
- Продавець VeloShop VST - N01
под ниппель преста, используйте шприц из аптеки
- Александр К***
Нужна камера со съемным ниппелем преста. В обычный преста ниппель я заливал и таким образом испортил сам ниппель, камеру на выброс.
- Віталій В***
Я заливав через трубку в комплекті але затискав її стяжкою, вийшло норм
- Паша О***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
Итак. Прокололся сегодня. Хорошо так прокололся. В камеры был залит гель, другой, не буду называть производителя, но он не справился. Решил опробовать покупку. Максимально слил из камеры старый гель и залил этот. И да, он заклеил прокол. Данный гель в два раза дешевле и оказался эффективнее. Думаю, что отныне буду пользоваться только им!
- Переваги:
- Цена. Эффективность.
- Недоліки:
- К сожалению не предусмотрен ключик для выкручивания золотника, который идёт в комплекте с большинством герметиков.
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
СУПЕР БОМБА
- Переваги:
- Новая формула
- Юрий Д***
Ага !результат ОТЛИЧНЫЙ камеру с маленькими проколами заклеил!
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
Доброго дня.Гель получил открыл там кашка кусочки резины и ид.запах резины а не жидкий однородный состав. Перемешали,поколотили 30мин.Раньше покупали такойже в магазине он был жидкий однородный зеленый а тут на фото видно. Забилась нипельная камера когда заливали, пробивал пол дня камера Кенда.Посмотрим на результат после заправки.
- Переваги:
- Может состав поменяли геля или подделка!Будем надеятся на Лутшее!Спасибо за хорошее обслуживание и доставку
- Недоліки:
- Не гель а комки каши!
- VeloShop V*** - N01
Здравствуйте! По поводу вашего отзыва: Кусочки резины это один из основных компонентов состава герметика, он не должен быть однородным! :-)
- Юрий Д***
Доброго дня, гель отличичный!