Відгуки покупців про 3D Румбокс Ляльковий Будиночок "Because of You" M026 DIY DollHouse

Оцінка користувачів 3.6/5
  • Відгуки про товар продавця LuxFit
  • Старшинова О***
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

Замовляла на подарунок дівчинці. Всім задоволена. Була б вдячна за посилання на інструкцію або відео зборки.

Недоліки:
    Відсутня інструкція українською мовою.
    • Продавець  LuxFit

Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
      З повагою, колектив магазину!
      Пошагова інструкція зборки в комплекті)

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

Не погано, багато маленьких деталей, для дітей віком від 14, або дорослих. Читайте уважно інструкцію та дивитесь відео в ютубі. Якість матералів не дуже, але в цілому - добре

• Продавець  LuxFit

Дякуємо за відгук.Звертайтесь будь ласка

• Оксана С***

Как собрать ,если нет инструкции на украинском , или русском

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Нет инструкции
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

Чому не викласти одразу посилання на відео зборки?

Недоліки:
    відсутня інструкція українською
    • Продавець  LuxFit

Євген , ми надіслали Вам відео в вайбер , як вірно збирати Румбокс ) Там детально все пояснюється )

• Кристина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

Інструкція на англійській мові, немає українською, немає покрокової інструкції, тільки назви деталей та розміри, які чомусь не сходяться. Може для якихось будівельників і все зрозуміло, та ми з донькою ніяк не можемо розібрати! Купили дитині для творчості, а отримали незрозумілу інструкцію.На жаль буде лежати запакована, чи піде у смітник.

Переваги:
    Гарна картинка
    Недоліки:
    Не дитяча іграшка, та і для ляльок замала.
    • Кристина Р***

Дякую, прислали відео збірки, там все гарно видно. А інструкцію все-таки треба українською, та більш детально покрокову інструкцію, бо ця складна , або збільшити картинки - нічого не видно, людям з поганим зором нереально розібрати що куди. А так матеріали якісні, все так продумано гарно.

• Продавець  LuxFit

Христина , дякуємо за пораду !

• Петро О***
    Відгук від покупця. Продавець: Zetland

Заказали дочери на подарок, поэтому еще не собирали. Детали разложены аккуратно. Продавец перезвонил практически сразу после оформления заказа, быстро отправил. Думаю доцюне очень понравится. Продавца рекомендуем!!!!!!

Переваги:
    Быстрая доставка.
    • Продавець  Zetland

Спасибо за отзыв! Он очень важен для нас! Желаем увлекательного времяпровождения во время сборки 3d румбокса