- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Не рекомендую
Ніж випав під час роботи
На місце не становиться
Дуже низька якість- Продавець TECHNO KAIF
Дякуємо за зворотній зв'язок. Та дуже дивна ситуація, можливо він зламався у вас, тому не стає на місце. Ми вже 4 сезони продаємо ці степлера та розхідні матеріали до нього. То дуже багато клієнтів на наступний рік звертаються, докуповують стрічки та скоби і роками собі працюють.
- Романа С***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Пришвидшує та полегшує підв'язку помідорів, винограду. Товар рекомендую до використання. Стрічок хватає на сезон пів'язок.
- Переваги:
- Пришвидшує та полегшує підв'язку помідорів, винограду
- Недоліки:
- не побачила
- Новікова О***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Дякую все супер,виконує свою роботу на 100%
- Переваги:
- Якість, ціна
- Юра Л***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Все працює
Дружина задоволена - Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Просто супер.
Економить час на підв'язку помідорів, огірків, винограду і т.д.
Рекомендую!- Переваги:
- качество соотвествует цене
- Недоліки:
- не выявлены
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Після 1/2 рулону стрічки виявив, що при закріпленні стрічки механізм "уводить" вліво. При цьому застібає скобу нерівно і впирається механізмом степлера у відрізний ніж, що призвело до затуплення майже всіх зубів ножа (як наслідок відрізати перестав. Добре, що в комплекті є запасний ніж). Крім того, розігнувся механізм зажиму ножа і він почав випадати. Після описаного вище, підкладанням підручних вставок відрегулював зазор між ножем і механізмом степлера і тепер пристрій працює непогано. Надіюсь додаткові леза вдасться придбати, оскільки без якісного відрізу закріпленої на стволі рослини стрічки - пристрій просто безтолкова залізяка. На даний момент встановив уже 2-й рулон стрічки, апарат працює добре, але доводиться роботу проводити акуратно. Вцілому, завищених очікувань за таку ціну і не було. Оцінку пристрою після місяця використання поставив високу, незважаючи на потребу доналаштування. Апарат свою ціну відпрацьовує на всі 100%. P.S. так і не розібрався для чого потрібен болт із гайкою в комплекті :)
- Переваги:
- Ціна, ефективність, зручність використання
- Недоліки:
- недосконалість механізму, випадає відрізний ніж через слабке кріплення
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
норма
- Переваги:
- Працює норм
- Недоліки:
- Ще не виявив.
- Чоловская Д***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Сначала не получалось пользоваться. Вылетали скобы, зажевывало ленту, лента не крепилась к другому краю. Даже подумала, что товар бракованный, но потом почитала инструкцию, научилась, все стало получатся. Вау!!! Посмотрим как будет дальше в експлуатации, но пока только положительные впечатления.
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Хороша штука швидка підвязка
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Перестал работать на шестом кусте винограда. Лента застряла в этом положении, не обрезается, скрепка не выходит
- Недоліки:
- Очень быстро перестал работать
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Все працює, дуже задоволені. Як буде далі побачимо
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Поки працює нормально
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Непогана штука. Складніше ніж звичайний степлер. Дуже помагає підвязувати помідори. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Дуже помагає з помідорами
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Другий місяць у роботі. Працює нормально.
- Переваги:
- Зручно, економія часу.
- Роман А***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Степлер з завданням справляється. Дуже скоротився час для підв'язування помідорів, винограду і т.п.
- Маша Т***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Нормальный степлер. Подвязала весь виноград и помидоры. Удобно,практично.
Нареканий нет - Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Степлер прийшов бистро.
Але працював лише два дні.На третій день почав ламатись..скоби вилітають,лєнта то не захвачується,то не відрізається,то не скіплюється..- Переваги:
- Недоліки:
- Швидко виходить з ладу
- Продавець TECHNO KAIF
Шановний клієнте, дуже дивно, оскільки 4-тий сезон продаємо цю модель, нарікань не було. Все правильно і злагоджено працює, можливо ви не зовсім правильний алгоритм дій виконуєте, через це у вас через раз степлер спрацьовує? Ви можете надіслати нам коротеньке відео, майстер гляне, у відвовідь надішле вам своє, або ж якщо дійсно буде помічена проблема в роботі степлера, ми вам замінимо на новий
- николай а***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Пришол во время рабочий.
- Переваги:
- Удобно и быстро работать.
- Недоліки:
- Не нашол
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Очень оперативно перезвонили в течение 3 минут. В этот же день и отправили.
- Переваги:
- Оперативнось, вежливость продавца. Степлер опробовалии очень удобный и быстрый. Муж доволен.
- Недоліки:
- На данный момент нет. Пользовались один день, время покажет.
- Продавець TECHNO KAIF
Благодарим вас за выбор нашего магазина !
- николай а***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Все пришло во время инструмент работает хорошо.
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Сегодня получила комплект в полном порядке. Доставлен быстро. Спасибо продавцу. Оценить пока не могу: еще не был в работе.