Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Набір для підв'язки рослин: Степлер TAPETOOL УЩІЛЬНЕНА стрічка 150м скоби 10 000шт РЕМКОМПЛЕКТ

Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 21 відгук
  • Андрій С***

Не рекомендую
    Ніж випав під час роботи
    На місце не становиться
    Дуже низька якість

• Продавець  TECHNO KAIF

Дякуємо за зворотній зв'язок. Та дуже дивна ситуація, можливо він зламався у вас, тому не стає на місце. Ми вже 4 сезони продаємо ці степлера та розхідні матеріали до нього. То дуже багато клієнтів на наступний рік звертаються, докуповують стрічки та скоби і роками собі працюють.

• Романа С***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Пришвидшує та полегшує підв'язку помідорів, винограду. Товар рекомендую до використання. Стрічок хватає на сезон пів'язок.

Переваги:
    Пришвидшує та полегшує підв'язку помідорів, винограду
    Недоліки:
    не побачила
  • Новікова О***

Дякую все супер,виконує свою роботу на 100%

Переваги:
    Якість, ціна
  • Юра Л***

Все працює
    Дружина задоволена

• Светлана Ш***

Просто супер.
    Економить час на підв'язку помідорів, огірків, винограду і т.д.
    Рекомендую!

Переваги:
    качество соотвествует цене
    Недоліки:
    не выявлены
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Після 1/2 рулону стрічки виявив, що при закріпленні стрічки механізм "уводить" вліво. При цьому застібає скобу нерівно і впирається механізмом степлера у відрізний ніж, що призвело до затуплення майже всіх зубів ножа (як наслідок відрізати перестав. Добре, що в комплекті є запасний ніж). Крім того, розігнувся механізм зажиму ножа і він почав випадати. Після описаного вище, підкладанням підручних вставок відрегулював зазор між ножем і механізмом степлера і тепер пристрій працює непогано. Надіюсь додаткові леза вдасться придбати, оскільки без якісного відрізу закріпленої на стволі рослини стрічки - пристрій просто безтолкова залізяка. На даний момент встановив уже 2-й рулон стрічки, апарат працює добре, але доводиться роботу проводити акуратно. Вцілому, завищених очікувань за таку ціну і не було. Оцінку пристрою після місяця використання поставив високу, незважаючи на потребу доналаштування. Апарат свою ціну відпрацьовує на всі 100%. P.S. так і не розібрався для чого потрібен болт із гайкою в комплекті :)

Переваги:
    Ціна, ефективність, зручність використання
    Недоліки:
    недосконалість механізму, випадає відрізний ніж через слабке кріплення
  • Олександр Н***

норма

Переваги:
    Працює норм
    Недоліки:
    Ще не виявив.
  • Чоловская Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Сначала не получалось пользоваться. Вылетали скобы, зажевывало ленту, лента не крепилась к другому краю. Даже подумала, что товар бракованный, но потом почитала инструкцию, научилась, все стало получатся. Вау!!! Посмотрим как будет дальше в експлуатации, но пока только положительные впечатления.

• Сергій Я***

Хороша штука швидка підвязка

• Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Перестал работать на шестом кусте винограда. Лента застряла в этом положении, не обрезается, скрепка не выходит

Недоліки:
    Очень быстро перестал работать
  • Наталія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Все працює, дуже задоволені. Як буде далі побачимо

• Михайло

Поки працює нормально

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Непогана штука. Складніше ніж звичайний степлер. Дуже помагає підвязувати помідори. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Дуже помагає з помідорами
  • Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Другий місяць у роботі. Працює нормально.

Переваги:
    Зручно, економія часу.
  • Роман А***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Степлер з завданням справляється. Дуже скоротився час для підв'язування помідорів, винограду і т.п.

• Маша Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Нормальный степлер. Подвязала весь виноград и помидоры. Удобно,практично.
    Нареканий нет

• Тетяна Г***

Степлер прийшов бистро.
    Але працював лише два дні.На третій день почав ламатись..скоби вилітають,лєнта то не захвачується,то не відрізається,то не скіплюється..

Переваги:
    Недоліки:
    Швидко виходить з ладу
    • Продавець  TECHNO KAIF

Шановний клієнте, дуже дивно, оскільки 4-тий сезон продаємо цю модель, нарікань не було. Все правильно і злагоджено працює, можливо ви не зовсім правильний алгоритм дій виконуєте, через це у вас через раз степлер спрацьовує? Ви можете надіслати нам коротеньке відео, майстер гляне, у відвовідь надішле вам своє, або ж якщо дійсно буде помічена проблема в роботі степлера, ми вам замінимо на новий

• николай а***

Пришол во время рабочий.

Переваги:
    Удобно и быстро работать.
    Недоліки:
    Не нашол
  • Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Очень оперативно перезвонили в течение 3 минут. В этот же день и отправили.

Переваги:
    Оперативнось, вежливость продавца. Степлер опробовалии очень удобный и быстрый. Муж доволен.
    Недоліки:
    На данный момент нет. Пользовались один день, время покажет.
    • Продавець  TECHNO KAIF

Благодарим вас за выбор нашего магазина !

• николай а***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Все пришло во время инструмент работает хорошо.

• Тамара К***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Сегодня получила комплект в полном порядке. Доставлен быстро. Спасибо продавцу. Оценить пока не могу: еще не был в работе.