- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Ideal Price
Отримали сьогодні годинник бен10, товар прийшов без затримок, але, на жаль, упакування безпосередньо самого годинника виглядає дуже неохайно, пошкоджене, частково розпаковане. Чи справний сам годинник, зможу написати після того, як дитина отримає цей подарунок на Миколая.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Ideal Price
Ремешок деревянный. Застегнуть не может даже взрослый, за ребёнка вообще молчу. Качество проекции-полный шлак.
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
Рекомендую!
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
Все чудово! Дитина задоволена!
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
Малий задоволений
- Переваги:
- Малий задоволений, проєкцію видно добре.
- Недоліки:
- розсипаються диски але можна склеїти
- Блоха А***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
Упаковано хорошо. Магазин - супер
- Переваги:
- Хорошая игрушка - ребёнок доволен
- Недоліки:
- не выявлено
- Поволокін О***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
Доставили быстро, хорошо упакован
- Переваги:
- Хорошо упакован
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
Дитина в захваті. Іграшка доставлена швидко.
- Переваги:
- Цукерка в подарунок
- Недоліки:
- Розірвана коробка
- Смоловик Е***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
Очень нравится ребёнку
- Пухлик Р***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
- Алёна Ф***
Здравствуйте, а можно пожалуйста подробнее, хотим купить, смутил ваш отзыв
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: YoSi
Посылка пришла быстро, сыну понравились. Но интерес к игрушке был пару дней.
- YoSi
Желаем приятного пользования, ждем Вас снова.
- Алёна Ф***
Скажите пожалуйста, три звёзды это за качество товара или за то что у ребёнка пропал интерес? Наш заказывает такие часики и вот определяемся. Спасибо
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: YoSi
Работает, как и заявлено.
Спасибо! - Иван К***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
- Переваги:
- Онук був задоволений лише кілька днів.
- Недоліки:
- Слабе світло, все примітивне. Дуже дорого. Ще 70грн за доставку і 70 грн за транспорт до нової пошти За таку суму можна купити смарт-годинник
- YoSi
Доброго дня раді, що вашому онуку сподобалося часи , головне щоб дитині сподобалося , примітивно це для дорослих , а для дітей це нові емоції і враження картинки дуже цікаві і яскраві . І ви заплатили за доставку 70 грн по мінімальних тарифах нової пошти наложеним платежов ,як пише в транс накладній
- Попова И***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
Почти 4 месяца играем с удовольствием, единственное что заменили ремешок, тот что в комплекте часто спадал
- Переваги:
- отличные часы
- YoSi
Спасибо за Ваш отзыв. Для нас важно получать обратную связь от наших покупателей. Желаем приятного пользования, ждем Вас снова.
- Валерій Ш***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
іграшка хороша, малий грався лише тиждень
- Переваги:
- null
- Недоліки:
- null
- YoSi
Дякуємо вам за відгук , всього вам найкращого !
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: YoSi
- Кирюхин Д***Продавець: YoSi
Заказывал недавно эту игрушку ребенок очень ждал. В итоге пришла посылка , коробка была порвана в 2 местах и помята. Что очень разочаровала.
- Недоліки:
- Пришла в рваной упаковке
- YoSi
Проекційні часи йдуть в блістерній захісній упаковці , яка повністю захищає часи при доставці поштою,якщо коробка примнялась чи порвалась ви маєте право перевірити їх на почті на наявність ушкоджень і забрати або відказатись від них . ВІдправляємо кожен день ні в кого таких проблем не виникало !
- Грудинкина Т***Продавець: YoSi
добрый день. купили у вас , но они не светят...
- Менеджер Y***
Добрый день Татьяна вопрос решен, связались с вами , вы сказали что часы работают , проблема была с батарейками отошла , будем рады вас видеть еще у нас в магазине . Всего вам хорошего !