Відгуки покупців про Пустушка BIBS Sand 0-6 міс кругла натуральний каучук
- АннаВідгук від покупця. Продавець: sMall
Купила уже вторую такую соску, и не последнюю)))
Соски отличные, малышу нравятся. Внешний вид - отдельный вид восторга. Авентовские соски уже через месяц использования выглядели ужасно, а Бибс даже когда соберусь выбрасывать будут иметь первоначальный вид. Стильные цвета - отдельный восторг.
Ну и продавцу тоже 5 звезд, всегда быстрая отправка, никаких нареканий.- Переваги:
- Внешний вид, натуральный каучук, стильные цвета, хорошее качество
- Недоліки:
- Не нашлись
- Ганна Ч***Відгук від покупця. Продавець: sMall
Обробили та відправили замовлення дуже швидко. Зовнішній вигляд як на фото. Запаху від пустушки ніякого не було. Привчаємо дитину, поки випльовує, не бере до рота.
- Переваги:
- Швидко зв‘язалися, швидка доставка, якісний матеріал
- Недоліки:
- Матеріал швидко зношується ( 4- 6 тижнів)
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: sMall
Гарний дизайн та дитині сподобалась
- Переваги:
- Малюку сподобалась
- Продавець sMall
Дякуємо за відгук!
Користуйтесь із задоволенням:)
- Ачкевич А***Відгук від покупця. Продавець: sMall
Якісна, стильна пустушка. Швидка доставка.
- Продавець sMall
Анжело, дякуємо за приємний відгук! Раді, що пустушка BIBS Sand порадувала і якістю, і стильним виглядом, а доставка не змусила довго чекати. Сподіваємось, вона стане улюбленою у вашого малюка. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Валя Б***Відгук від покупця. Продавець: sMall
Чудовий магазин, продавець відразу відписав, товар підійшов, боялась що не візьме дитина пустушку, але ні все пройшло чудово)
- Продавець sMall
Валю, дякуємо за такий щирий відгук! Розуміємо ці хвилювання - кожна дитина по-своєму реагує на нову пустушку, тож подвійно приємно, що все склалось чудово і малюк прийняв BIBS Sand. Дякуємо також за теплі слова про оперативність спілкування, для нас це важливо. Раді були допомогти, гарного дня вам!
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: sMall
Очень понравилась соска внешне и много о ней хороших отзывов. Но нашей малыхе не подошла . Слишком большая для неё. Ребёнку два месяца, надеюсь в будущем, когда ребёнок подрастёт, смогу использовать пустышку. Что касается сервиса и магазина . Понравилось что сразу связались (написали Вайбер), когда отправили заказ так же сразу написали. Заказ доставлен достаточно быстро, все хорошо упаковано. Соска в жизни такая же как не фото.
- Переваги:
- Красивая, популярная , стильная
- Недоліки:
- Не для всех подойдёт.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: sMall
Отличный магазин! хорошо упакована. Но к сожалению ребёнок не взял ее
- Переваги:
- Быстрая доставка, качество
- Продавець sMall
Анно, дякуємо за теплі слова на адресу нашого магазину! Дуже раді, що доставка була швидкою, упаковка надійною, а якість пустушки BIBS Sand не викликала жодних нарікань. Шкода, що саме цей варіант не припав до вподоби малюку — це, на жаль, буває, адже кожна дитина обирає свою улюблену пустушку індивідуально. Сподіваємось, наступного разу пощастить більше, і дякуємо за високу оцінку нашого сервісу!