- Петро О***Відгук від покупця. Продавець: Zetland
Заказали дочери на подарок, поэтому еще не собирали. Детали разложены аккуратно. Продавец перезвонил практически сразу после оформления заказа, быстро отправил. Думаю доцюне очень понравится. Продавца рекомендуем!!!!!!
- Переваги:
- Быстрая доставка.
- Продавець Zetland
Спасибо за отзыв! Он очень важен для нас! Желаем увлекательного времяпровождения во время сборки 3d румбокса
- Старшинова О***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit
Замовляла на подарунок дівчинці. Всім задоволена. Була б вдячна за посилання на інструкцію або відео зборки.
- Недоліки:
- Відсутня інструкція українською мовою.
- Продавець LuxFit
Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
З повагою, колектив магазину!
Пошагова інструкція зборки в комплекті)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: LuxFit
Не погано, багато маленьких деталей, для дітей віком від 14, або дорослих. Читайте уважно інструкцію та дивитесь відео в ютубі. Якість матералів не дуже, але в цілому - добре
- Продавець LuxFit
Дякуємо за відгук.Звертайтесь будь ласка
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit
Как собрать ,если нет инструкции на украинском , или русском
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Нет инструкции
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: LuxFit
Чому не викласти одразу посилання на відео зборки?
- Недоліки:
- відсутня інструкція українською
- Продавець LuxFit
Євген , ми надіслали Вам відео в вайбер , як вірно збирати Румбокс ) Там детально все пояснюється )
- Кристина Р***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit
Інструкція на англійській мові, немає українською, немає покрокової інструкції, тільки назви деталей та розміри, які чомусь не сходяться. Може для якихось будівельників і все зрозуміло, та ми з донькою ніяк не можемо розібрати! Купили дитині для творчості, а отримали незрозумілу інструкцію.На жаль буде лежати запакована, чи піде у смітник.
- Переваги:
- Гарна картинка
- Недоліки:
- Не дитяча іграшка, та і для ляльок замала.
- Кристина Р***
Дякую, прислали відео збірки, там все гарно видно. А інструкцію все-таки треба українською, та більш детально покрокову інструкцію, бо ця складна , або збільшити картинки - нічого не видно, людям з поганим зором нереально розібрати що куди. А так матеріали якісні, все так продумано гарно.
- Продавець LuxFit
Христина , дякуємо за пораду !