Відгуки покупців про Ковдра холлофайбер зимова IDEIA 155х215 Nordic Comfort
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: Укрпух Плюс. Колір: Білий. Розмір: 155x215
Гарна ковдра. Тепла.
- Переваги:
- Тепла
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 155x210
Ковдра супер, перенесла прання та сушіння на відмінно, замовила ще одну. Рідко пишу відгуки, але завжди ними користуюсь, тому рекомендую!
- Переваги:
- Добре перенесла сушіння в машині
- Недоліки:
- Незнайшла
- Продавець STOFFELLY
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 200x220
Дуже тепле , мʼяке і легке. При сильних морозах було дуже тепло
- Переваги:
- Дуже тепле
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Білий. Розмір: 155x215
Дуже теплі ковдри, дякую за швидку відправку замовлення, за адекватну вартість!
- Переваги:
- Тепла і бюджетна
- Продавець Homs
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук :)
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 200x220
Все чудово, товар гарний
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 200x220
Одіяло супер
- Продавець STOFFELLY
Дякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 200x220
Чудова ковдра тепла, легка, розміри відповідають зазченим, отримав те, що хотів. Однозначно рекомендую
- Переваги:
- Тепла, легка
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець STOFFELLY
- Дей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 175x210
Хороша ковдра, але, якщо в кімнаті 18 то під ковдрою холодно. Треба ще плед використовувати.
Представник брендуДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Ірина Н***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 140x210
Ковдра IDEIA Nordic Comfort має чудову якість, красива, помірно тепла, якраз на наші європейські зими з відсутністю сильних морозів. Розмір та склад відповідає даним заявника. Великий плюс- антиалергенність та можливість прання.
Товаром дуже задоволена, щиро вдячна нашому вітчизняному виробнику, який дотримується всіх світових стандартів та робить наш світ зручнішим та теплішим. Так тримати!
Однозначно, рекомендую!- Переваги:
- Тепла, зручна
Представник брендуДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 200x220
Ковдра супер! Купую вже другу(одну купувала для себе, тепер на подарунок мамі) Ковдра легка і надзвичайно тепла!!! Рекомендую однозначно!!!
- Переваги:
- Легка, тепла
- Продавець STOFFELLY
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Инна Я***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 140x210
Ковдра від відчизняного виробника , гарна акційна ціна. Прошита "ялинкою", якісні шви, наповнювач не визиває алергіі.
Гарна та зручна, можна на подарунок близьким людям.
Ковдрою задоволена, рекомендую.- Переваги:
- Зручна, комфортна, якісна
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 140x210
Дякую, ковдра тепла і легка
Дякуємо за вибір та приємну оцінку
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 175x210
Одеяло очень тоненькое, легкое и очень теплое!
Представник брендуДякуємо за вибір та гарну оцінку
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 200x220
Замовлення не підійшло ( не сподобаласть якість ) зробила повернення , оплативши доставку . Продавець на жодну комунікацію не йде і замовлення з нової пошти не забирає
- Продавець STOFFELLY
Добрий день. Сьогодні замовлення буде отримано і зроблено запит на повернення грошей. Для запобігання подібних випадків прохання оглядати замовлення у відділенні доставки. Отриманий домашній текстиль поверненню не підлягає.
- Габриелла В***Відгук від покупця. Продавець: Валіде. Колір: Білий. Розмір: 140x210
Хороша якість,тепла,приємна
- Продавець Валіде
Дякуємо за зворотній звʼязок
З нашими ковдрами - зима буде тепла
- Оля Г***Відгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 200x220
Дякую сподобалась)
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: STOFFELLY. Розмір: 200x220
Одеяло хорошего качества,недостатков нет,лёгкое ,теплое,швы ровные,можно стирать,размер соответствует заявленному),магазину спасибо.
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 200x220
Все ок
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 175x210
Ковдра IDEIA Nordic Comfort – це не просто шматок тканини, це твій актив у боротьбі з холодом і хаосом. 175x210 – розмір для тих, хто ділить тепло, але не втрачає незалежність. Антиалергенне волокно – як страховка від ризиків, що чатують у пилу. Зимова, щільністю 300 г/м² – це твій резервний фонд, коли температура падає нижче нуля. Біла, як чистий баланс, без зайвих витрат на дизайн. Вона не обіцяє розкоші, але дає те, що потрібно: тепло й спокій. Ціна? Інвестиція в себе, а не в понти для гостей. Бідні мерзнуть під трьома шарами мотлоху, багаті купують один розумний актив. Nordic Comfort – це не про статус, це про результат. Лягай, спи, зберігай енергію – завтра зароблятимеш більше.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємний відгук
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 200x220
З поставленою задачею справляється. В кімнаті 21, під цією ковдрою тепло, незважаючи на те що вона тонка, є ділянки що прям світиться
- Переваги:
- Ковдра тепла і дуже легка.
- Недоліки:
- Є невеликий неприємний запах від неї, за це мінус зірочка. І третє, очікувалось що буде запаковано в сумку многоразового використання але ні, тільки одноразовий пакет.
- Оля Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 140x210
Все ок
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 140x210
Купувала два одіяла в 2020 році. Пережили прання і сушку в сушильній машині. Якістю задоволена. В 2024 році замовила третє.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 155x210
Гарна, якісна ковдра. Легенька і тепла. Рекомендую.
- Переваги:
- Красива, якісна, тепла, легка.
- Недоліки:
- Не побачила.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 175x210
Одеяло супер ,легкое не плотное .
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Анатолий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 175x210
Хороша ковдра легенька та тепла. В кімнаті 18 градусів спати під нею тепло, навіть коли вимикають світло і температура в кімнаті опускається до 16-15 градусів не мерзну, задоволений
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Майя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 200x220
Легка, приємна на дотик ковдра, дуже тепла, якісно прошита.
- Переваги:
- Дуже тепла
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 140x210
Взяла другу. Першу взяли на зиму при відсутності опалення. Ідеальна. Цього року взяли ще одну. За час користування зарекомендувала себе відмінно
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- Віра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 140x210
Ковдра легка та тепла, добре тримається у підковдрі,не ковзається.Одразу замовила ще 2 шт на подарунок.Цілком задоволена.
- Переваги:
- Легенька та тепла.
- Недоліки:
- Недоліків немає.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Виталий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 175x210
Гарна ковдра якісна ковдра.
- Переваги:
- Якість, не збивається, ціна
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 155x210
Гарна якість, та ціна. Практична, можна прати .
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 140x210
Вдруге купую ковдру, мені подобається, тепла,при пранні не кашлатиться, зберігає первинний вигляд.
- Дмитро С***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 155x210
Замовив дві ковдри. Коли замовляв було повідомлення: "відправимо сьогодні". Коли оплатив з'явилося повідомлення: "відправимо 01.11", тобто через 5 днів. Скасував замовлення, але гроші повернуть через 7 днів. Через вашу помилку я не можу користуватися своїми 2000 грн протягом тижня. Оператор не вибачився. Як самі оцінюєте свій сервіс?
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 200x220
Чудова ковдра
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
Дуже легка ковдра, тепла і якісно зшита.
- Переваги:
- Тепла, легка
- Недоліки:
- Не виявили
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Павлюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 200x220
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 155x210
Написано в описі бюджетна ковдра, то так і пошили. Навіщо чіпляти фото з сертифікатами якості? Ніхто ту якість не перевіряє. Посеред ковдри висить довга нитка і ковдра в центрі не прошита. Та нитка поповзе далі. Хотіла зробити подарунок, та не вийшло. Зіпсований настрій у всіх. Вітчизняний виробник, то таки сумнівна якість. Гроші на вітер.
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Забули прошити ковдру, чк того вимагає технологія
Представник постачальникаДобридень! Вибачте за таку ситуацію. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися із бракованою продукцією. Зверніться, будь-ласка, на підтримку Розетки посиланнядля обміну ковдри на якісну.
Ще раз просимо вибачення. Ми розуміємо, що це був подарунок, що ситуація вкрай неприємна. Зазвичай ми пропонуємо лише якісну продукцію. Не встежили...