- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: ModnoDim. Основний колір: Світло-коричневий
Чудова доріжка, матеріал зверху приємний, кольори як на фото, знизу міцна основа
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: ModnoDim. Розміри: 1.6 x 1. Основний колір: Світло-коричневий
Замовляю в цього продавця вже вдруге, товар якісний, швидко звязалися та відправили замовлення
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: ModnoDim. Розміри: 2 x 1. Основний колір: Світло-коричневий
Продавець приємний, швидка доставка!
Буду замовляти ще.
Дякую.- Продавець КвадроМаркет
Дякуємо щиро за Ваш позитивний відгук! Дуже приємно з Вами співпрацювати!
- Псарева В***Відгук від покупця. Продавець: ModnoDim. Основний колір: Світло-коричневий
Отличная ковровая дорожка! Качество хорошее,ничего нигде не торчит,цвет совпадает с фотографией.Быстро связались,отправили,приятный продавец консультант!)
- Переваги:
- Качество,цена.
- Продавець КвадроМаркет
Большое спасибо за то что выбрали наш магазин и отдельное спасибо за отзыв)))
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ModnoDim. Основний колір: Світло-коричневий
Отличная дорожка. Купили 2.5 месяца назад, выглядит ярко, не сминается, грязь и шерсть не собирает.
- Продавець КвадроМаркет
Велике спасибі за відгук і за те що вибрали наш магазин, раді що товар сподобався.
- Григорий С***Продавець: ModnoDim. Основний колір: Світло-коричневий
Не передбачена оплата при отриманні товару. Замовлення анулюється!
- Продавець КвадроМаркет
Передбачена предоплата в розмірі 200грн, а решта при отриманні. Про предоплату попереджено на сайті (під ценою , виділено жовтим коліром)
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 2.3 x 1.5. Основний колір: Коричневий
Це доповнення до вже купленого. Зробили перестановку меблів- знадобився ще один. Запакований був добре.
- Переваги:
- Дуже гарне поєднання корльорів. Якість. Розмір підійшов.
- Недоліки:
- Не виявлено в процесі екслуатації.
- Продавець МІЙВИБІР
Дякуємо за відгук.
- Вирва С***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 3 x 1.5. Основний колір: Коричневий
Розмір ідеальний,трішки був запах.Упакований в плівку і папір картонний.Продавець зв'язався по телефону.Килим прийшов в заявлений строк.Користуємось.Задоволені.
- Переваги:
- Колір,візерунок, ціна
Дякуємо за відгук.
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 4 x 2.5. Основний колір: Коричневий
Дуже вдячний працівникам магазину за відношення до нас, споживачів, за якість товару, за швидкість постачання.
- Переваги:
- Дякую за Вашу роботу!
- Недоліки:
- не виявив.
- Продавець МІЙВИБІР
Дякуємо за відгук.
- Вова С***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 3 x 1.5. Основний колір: Коричневий
Выражаю благодарность всему коллективу магазина за вежливое отношение к покупателю,за продажу качественного отечественного товара и быструю доставку.
- Переваги:
- Упакованы хорошо.Получил все то,что заказал.Доставили курьером в удобное для меня время.Отдельное спасибо Александру,который принимал у меня заказ,за его кропотливую работу.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- МІЙВИБІР
Спасибо за Ваш отзыв от всего нашего коллектива!