- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 200
Дуже гарно виглядає! Продавцю окрема подяка за вирішення питання. Відповідальність на найвищому рівні!
- Анатолій Ч***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 240
Купую вже вдруге, друг побачив і йому сподобалось, то зробив повторний заказ.
- Переваги:
- Якісний метал та колір. Все було в наявності, нічого не загубили. Все якісне
- Продавець AtHome
Дякуємо за покупку та відмінну оцінку товару, приємно, що задоволені. Легкої та довговічної експлуатації!
- Василий.Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 300
Отличный, красивый и стильный.
- Переваги:
- Нормальный карниз
- Продавець AtHome
Дякуємо за відгук і високу оцінку, приємно, що задоволені результатом покупки. З повагою, AtHome
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 300
Гарний карниз за свої гроші, швидко відправили, гарне упакування!
- Переваги:
- Гарні
- Продавець AtHome
Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені. З повагою, AtHome
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 200
Чудовий
Виглядає ну просто- Переваги:
- Легко кріпиться
- Недоліки:
- Трішки більше кілець би
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 200
Все чудово
- Продавець AtHome
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 200
Це пожежа! Карниз вартує своїх грошей на всі 146%. Повністю металевий, навіть бокові заглушки. На стіні тримається наглухо, навідміну від схожих пластикових моделей. В комплекті з кожним кронштейном по 6-граннику. І так, металеві кільця шумлять добряче але то таке.
- Переваги:
- Металевий, якісне фарбування, в комплекті ключі для збірки
- Максим К***
Добрий день. Підскажіть будь ласка, а дюбелі були у комплекті? для того щоб тримався кронштейн. Чи треба буде свої брать? Дякую
- Володимир М***
Якісь були, не використовував. Свердлив отвір свердлом на 3мм прямо в цеглу й закручував туди напряму саморіз по металу. Так міцніше та надійніше.
- Максим К***
Дякую за відповідь!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 300
Дуже стильно виглядає.гарне кріплення. Відразу запитайте про додаткові кільця в наборі лише 30ш
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 400
Відповідає всім заявленим характеристикам. Зручний і стильний
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 400
Очень красивый и современный карниз , крепкий в креплении
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Станіслав З***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 300
Неочікувано дуже добротний карниз, пофарбований якісно, навіть вагу має той метал. За такі кошти, я, очікував щось з пластмаси але ні. Менеджер приємний в спілкуванні, так що я, раджу цього продавця ! Тим паче, там ну дууже великий вибір.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Взагалі немає
- Ростислав П***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 240
Всі прийшло ціле і вчасно
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 300
Купил 3ех метровый карниз в спальню. Оказался немного длине чем рассчитывал. Не проблема, укоротил электролобзиком. Внешний вид отличный. Цена соответствует качеству. Единственный минус - шум из-за трения колец о карниз при открытии шторы.
- Недоліки:
- Металлические кольца издают неприятный громкий звук из-за трения о карниз при открытии штор.
- Продавець AtHome
Доброго дня) Можемо запропонувати тихі вставки для кілець, завдяки яким кільця будуть рухатись безшумно)
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 200
Очень довольна покупкой. Взяла себе такие карнизы на все окна. Чёрного цвета. Смотрятся великолепно! Качественные. Если будет необходимость, обязательно закажу ещё. И продавец великолепно мне все подсказала и рассказала. За сервис отдельное спасибо! Рекомендую однозначно.
- Переваги:
- Цена. Красивый. Качественный.
- Недоліки:
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 300
Добросовестный продавец, карниз пришел с полной комплектацией, быстро.
- Переваги:
- Отличный карниз, легкий, стильный, недорогой!
- Недоліки:
- Христина М***Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 400
Якісний товар та приємний продавець.
Помірна ціна.
Рекомендую