- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition
Дуже продуманий процесс збирання + у комплекті йде шестигранник та хрестова викрутка, ручка якої має вирізи під гайкові ключі. Тобто свій інструмент не є необхідним. Єдине що подбайте про 2 батарейки ААА для "голови".
Пакування - видно що пакували із розумом. Пенопласту - багато, скотчу - багато. Розпаковувати усе - окреме задоволення.
Користування:
Тільки що "проїхав" свої перші 100км на тренажері.
Пробував тільки 1 та 2 рівні навантаження з 8. Зупинився на 2ому - поки що достатньо.
Порада: 4 маленькі резинки якими закріплені дроти не викидайте - ними дуже зручно можна чіпляти телефон до руля.- Переваги:
- Дуже легко збирається. Достатньо високо піднімається сидіння. Тихий. Компактний.
- Продавець ECOproposition
Дякуємо за високу оцінку товару та нашої роботи. Корисних тренувань та вдалих наступних покупок у нашому інтернет-магазині.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition
Збирається відносно легко і можна зібрати самому, сам тренажер зручний, не хитається, 1 рівня навантаження достатньо для легкої зарядки. Загалом задоволений покупкою
- Переваги:
- Зручність складання, швидка доставка
- Продавець ECOproposition
- Антон Н***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition
З початку замовлял інший тренажер, але менедж порекомундувала цей, так як цей підходив бильш за моїм зрістом (1.85м), вона повнісю переробила замовленя сама, за що окремо їй велика вдячність. В загалом поки покупкою задоволен, тренажер виглядає якісним. Не займає доволі багато міста, але все ж таки буде велим для маленьких квартир.
В загалом рекомендую як продавця так і цей товар.- Переваги:
- Дуже гарна якість збірки, нічого не люфтить, не скрипить та не хрустить. Як на мене тиха робота - доволі тихо працює.
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець ECOproposition
- Виталина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За два года прошел полную обкатку. Мне подошел хорошо. Для домашнего тренажера, за такие деньги - хороший вариант!
- Переваги:
- Несложная сборка, хорошая устойчивость.
- Недоліки:
- Не нашла)
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В целом хороший тренажер, стоит устойчиво, сборка несложная.
- Переваги:
- Выглядит крепким, не скрипит, тихий.
- Недоліки:
- Не подходит на рост выше 170 см.
- Нонна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сиденье с дефектом, все проверили - его пропустили, вот и не повезло((((
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- Сиденье с дефектом
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший велотренажер, ціна відповідає своїй якості. Міцні матеріали, тримається надійно, а збірка займає 1 годину. Шум від занять на тренажері мінімальний, рівні навантаження дають змогу підібрати тренування під необхідний рівень підготовки. Управління інтуітивне і зрозуміле. Єдиний недолік який поки було виявлено - висота сидіння. На зріст 185 см ноги не розгинаються в повну амплітуду, однак займатися при цьому все-одно комфортно.
- Переваги:
- Якість, простота, надійність.
- Недоліки:
- Не достатньо рівнів регулювання висоти сидіння.
- Анатолій
Я доварював 30 см труби для досягнення максимальної ефективності тренажера.
- Евгения Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У меня рост 175 см. В характеристиках заявлено, что подходит для роста 200см. Неправда. У меня нога не выпрямляется так, как надо, седло поднято на максимум. Ещё бы сантиметров 8-10. Придумали сделать платформу железную под седло, 10 см. Посмотрим, как будет. В остальном - нормальный конь))
- Переваги:
- Доставили быстро, упакован отлично. Собрали дома, сами. В целом, довольна.
- Недоліки:
- не очень подходит под рост
- Роман Т***
Скиньте фотку как получилось поднять сиденье пожалуйста
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав я даний товар з урахування зросту людей у відгуках і скажу, що у людини зі зростом 187см ноги не розгинаються повністю на максимальній висоті сідла.
Працює тихо (1 і 2 швидкість лише покрутити педалі)
Зібрався швидко, але інструкція англійською.
При старті відчувається пробуксовка, але можливо це нормально.
На 4 рівні було наче якесь легке постукування, але потім пропало.
В цілому нормальний апарат. Їдемо далі. Пізніше доповню.- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Для зросту 187 ноги не розгинаються
- Новиков А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обкатал 250км, ничего не скрипит и не хрустит кроме моих костей. Перед покупкой попросил уточнить его максимальный рост сказали что 200см, но у меня 196 и я не сказал бы что очень уж комфортно, ну такое.. но терпимо, в целом. Когда сидушку делаю в максимально высоком положении то если сидеть с ровной спиной руки не достают до "руля", если поставить перед телевизором и включить сериал или Ютуб какой-то то нормально, а так нет держателя для планшета, для телефона, для бутылки, могли бы и сделать, затраты минимальные.
- Переваги:
- Педали крутятся - калории мутятся
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказал 18 февраля и уже 20 февраля получил в отделении Розетки в своем городе. В целом модель понравилась. Процесс сборки - несложный. При моем росте 189 см и весе 98 кг пользоваться удобно, хотя нога в нижней точке полностью не выпрямляется. Расстояние между коленом в верхнем положении и рулем с хорошим запасом. Для кардиотренировок - подойдет. Уровней регулировки нагрузки - достаточно. Разница между первым и восьмым уровнями чувствуется. В работе не шумный. Устойчивый. Сиденье удобное. Пока тренажером доволен.
- Переваги:
- Достаточно компактный, удобно перемещать за счет конструкции передней стойки с транспортировочными колесами.
- Недоліки:
- Отсутствие регулировки руля. В моем экземпляре стойка руля немного наклонена в левую сторону относительно оси, что впрочем не вызывает дискомфорта (кроме эстетического). Видимо заводской брак.
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Получил.Собрал.Все хорошо!
- Недоліки:
- Для меня не подходит.По росту 186.Не выпремляется полностью нога.Что опасно для колений.Надо что то думать!Для жены хорошо!
- Татьяна О***
А для роста 178 см подойдет?
- АнатолійПродавець: Rozetka
Купував не на Розетці.
По фатку використання прийшлось докупити 50 см труби приблизного діаметру труби до якої кріпиться сидіння і вварити її посередині, щоб збільшив висоту сидіння. Мій зріст 183.
В цілому тренажер нормальний та компактний.- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- З опису незрозуміло на який зріст користувача розрохований