- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
швидко відправили
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Собака їсть років 10 цей корм
- Анатолій З***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
Зовсім не той корм прислали
- Недоліки:
- Інший корм прислали. Замовлення було оплачено заздалегіть... Давайте вирішувати цю проблему. Чекаю дзвінка.
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
Давно купуємо для нашого улюбленця.Гарний, збалансований корм)))7.5 кг значно вигідніше купувати ніж 1.5 кг
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
Якісний корм, питань не має
- Переваги:
- Недоліки:
- Не бачу
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
- Переваги:
- собака смакує
- Недоліки:
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Проблему вирішено
По телефону сказали, что в течении 2 дней после оплаты отправят, оплатили. Через 4 дня сказали, что сегодня-завтра.
Прошло 8 дней и так наш корм не отправили- Недоліки:
- Долго отправляют
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
Рекомендую.
- Переваги:
- Швидко зв'язалися, вирішили всі нюанси по доставці.
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
звичайний корм для йорків, дешевше ніж в магазинах, тому і беру через Розетку.
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
5 зірочок якщо корм вироблений Франція подобається користуємось вже 8 років дуже задоволена
- Переваги:
- Все ОК
- Недоліки:
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Гарна якість і гарне обслуговування! Дуже задоволена цим кормом! Рекомендую!
- Переваги:
- Якісний корм, мій йорік їсть із великим задоволенням!
- Недоліки:
- не має
- Василенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Чудовий корм для моєї дорослої собачки! Купую не перший раз! Дякую за відмінну якість! Буду купувати і далі!
- Недоліки:
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Дуже добрий корм. Йорки їдять
- Переваги:
- Спеціальна форма гранул для чистки зубів
- Недоліки:
- Карина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Хорший корм,швидка доставка
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Гарний
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм . Купляєм уже 8 рік . Порадувала ще добавлена пачка корму 500 гр . Дякуєм .
- Вікторія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Гарний корм хорошої якості
- Недоліки:
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Гарна якість
- Евгений А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Йорк парень 2,5 года очень благодарен за этот корм!Было много проблем в юности!Если все рассказать,то волосы станут дыбом....!А теперь довольный и шелковистый
- Переваги:
- Ест с удовольствием
- Недоліки:
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Якісний корм вищого гатунку
- Переваги:
- Собачці подобається
- Недоліки:
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Спробували цей корм і він нам підійшов, хоча не всі бренди проходили.
- Переваги:
- Якісний, собакін їсть із задоволенням. Швидка доставка
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
Хороший звичайний корм, такий як і в інших продавців
- Переваги:
- Пес їсть із задоволенням
- Паньковський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
Собаки дякують.
- Паньковський В***Відгук від покупця. Продавець: BaksPetBarsik. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
Якісно!
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Дуже гарний
- Переваги:
- Улюблений корм мого улюбленця
- Недоліки:
- Маргарита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Годуємо місяць перейшли з натурального харчування.Йорк їсть з задоволенням. П'є значно більше води,но воно і зрозуміло. Поки все добре.
- Переваги:
- Гранули,якість.
- Недоліки:
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Завжди замовляю тут
- Переваги:
- Корм містить поживні речовини які потрібні для собак
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Швидко доставили
Свіжий завжди- Переваги:
- Завжди беремо,собака їсть тільки такий корм
- Нина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Песик любить, задоволений та здоровий
- Недоліки:
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Йорк їсть з задоволенням саме цей корм. Спочатку брали для цуценят, тепер для дорослих собак. Жодних проблем.
- Переваги:
- Гранули зручного розміру. Собаці подобається.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Щось не дуже собачці подобається цей корм, хоча раніше вживала корм цієї ж фірми, для цуценят, з задоволенням
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: YOURZOOSHOP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Відправили вже наступного дня. Окремо дякую магазину за подарунок (4 вологих корма Royal Canin) - дуже приємно
- Карина Л***Відгук від покупця. Продавець: YOURZOOSHOP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Дуже швидко зв'язалися і відправили. Дякую за якісний товар!
- Продавець YOURZOOSHOP
Дякуємо за відгук!
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Мені прийшов не той корм я замовляла для великого йорка а мені прийшов для щенят.хочу повернути як це зробити?
- Переваги:
- Не той
- Недоліки:
- Не той
- Карине Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Большое спасибо!!!! Беру ни в первый раз, и паштеты и вкусняшки, все свежее!! БлагоДарю! Рекомендую! Быстром и качественно
- Переваги:
- Великолепные менеджеры
- Недоліки:
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Чорна кішка. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм улюбленцю сподобався. Придбали ще
- Переваги:
- Фасування та якість
- Недоліки:
- Не бачу