- Ткач В***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Хороший, щенки чихуахуа едят, прям налетают как волки.
- Переваги:
- Подошел нам
- Недоліки:
- Пока нет (по дереву постучать)
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Все супер:)
- Юрий Е***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
- Недоліки:
- Не має
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Цвергпінчеру корм сподобався)
- Переваги:
- Швидко доставили. Рекомендую!
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Очень быстро доставили курьером корм. Мопс доволен
- Переваги:
- Цена ниже, чем у других продавцов, быстрая доставка
- Недоліки:
- Алла Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Все відповідає
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
В мене два песика, китайці хохлаті. Їмо цей корм з народження! Нарікань не має! В туалет ходимо вчасно! Одне задоволення від придбання!
- Переваги:
- Мішок добротний!
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Чудовий корм! Придбала для свого чихуахуа, йому подобається. Ще купую вологий корм цієї фірми, дуже задоволена якістю.
- Переваги:
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Подобається
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Найкращий корм. Шпіц його дуже любить, даємо з самого дитинства
- Переваги:
- З задоволенням їсть
- Недоліки:
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Песик задоволений, пахне дуже смачно, сам би їв)) регулярно ходить в туалет, розладу немає
- Переваги:
- Зручна упаковка
- Недоліки:
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Якісний і хороший корм.
Песик їсть із задоволенням. - Нина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Наш малюк їсть із задоволенням, активність на висоті, травлення відмінне. Гранули зручні навіть для зовсім маленьких зубів. Помітно, що з таким раціоном цуценя росте здоровим та енергійним.
- Переваги:
- Відчувається, що в раціоні є все, щоб малюк ріс здоровим і життєрадісним.
- Владлен М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Чудовий корм, за чудовою ціною
- Мар'яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм супер щей поклали подарунок контейнер для корму дуже дякую все супер
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Чудовий корм! Повною несподіванкою був подарунок-коробка для зберігання корму! Дякую! А Розетці дякую за супершвидку доставку!
- Переваги:
- Все класно
- Недоліки:
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм хороший їсть із задоволенням , дуже приємний мене здивував подарунок контейнер для корму ! Дякую
- Переваги:
- Контейнер у подарунок
- Недоліки:
- Васьок І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Це перший корм, який я дала собаці, він їсть його з задоволенням.
- Алена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Товар якісний
- Алиса Б***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
покупали в апреле , все отлично щенок кушает с удовольствием. (уже заканчивается упаковка)
- Алиса Б***
щенок немецкий шпиц
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Не знаю... Категорично відмовилася їсти... Дивно пробитий термін
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Рекомендую
- Переваги:
- Корм моя бульдожка їсть на ура, алергії нема
- Недоліки:
- Помало набирає вагу
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Розетка написала, що доставила, але товару немає. Гроші списало.
Вкрали.- Переваги:
- Недоліки:
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Ок
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Гарний корм, завжди беремо для свого цуценя
- Войтех О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Супер корм, якісний, собака їсть із задоволенням!
- Екатерина З***
З чого ви взяли що це якісний корм?)))
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Найкраще підходить для цуцика і смакує. Нема розладів травлення.
Пробували різні, завжди повертаємось до цього корму. - Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм, маленькі гранули. Проте у нашого йорка була алергія і тому очі сльозились дуже. Перейшли на Brit і майже через тиждень вже пройшло.
- Переваги:
- Маленькі гранули, корм не має разючого запаху.
- Недоліки:
- Не підійшов цуценяті, була алергічна реакція
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм. Всё время на нём.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Цуцику подобається
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Категорично не можу рекомендувати цей корм, оскільки як в описі так і на пачці детальний склад замаскований (протеїни птиці, невідомо якої в якій кількості та ін)
За цю ціну можна знайти корм набагато кращий по якості. Так, це один з найпопулярніших кормів в Україні, але це не означає що він хороший.- Переваги:
- краще ніж корм 4 лапи, та ГАВ ГАВ
- Недоліки:
- Невідомий та неякісний склад. Виробник приховує інформацію. Кукурудза в складі
- Антон С***
Какой посоветуете лучше этого?
- Іра К***Відгук від покупця. Продавець: Animals. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Швидка доставка
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Снежана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Добре підійшов. Собака після цього корму не ходе голодний та не просить їжу.
- Переваги:
- Якісний, ситний
- Недоліки:
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Цуцику сподобався корм, зручно, що гранули маленькі
- Переваги:
- Розмір гранул