Відгуки покупців про Ложемент ХУОПС-УЮТ Тримач для зброї ЧОРНИЙ
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Оплот
Доволі не погана річ. Мені сподобалася.
- Продавець Оплот
Дуже дякуємо за позитивний відгук!!!)
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Оплот
Після мого попереднього відгуку продавець швидко вийшов на зв’язок і зробив усе, щоб вирішити ситуацію. Приємно здивувала оперативність і підхід. Далі все пройшло дуже добре — співпраця була плідною, без проблем. Можу сміливо рекомендувати!
- Продавець Оплот
Доброго дня! Дуже дякуємо за теплі слова!!! Ми завжди намагаємось бути на боці клієнта, та максимально швидко та мінімально проблемно вирішити неприємний випадок.
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Оплот
Добрий день. Двічі замовляв кріплення. Перше прийшло відповідно до опису, а друге – браковане. Схоже, продавець не контролює якість товару перед відправкою. У моєму випадку це «зроби сам»?
- Продавець Оплот
Доброго дня, ми готові відправити нове кріплення звісно за наш рахунок. Перевіряємо завжди. Що з ним не так?
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Оплот
Якби можна було здати товар, який вже прикрутив в сейфі, то здав би. Перевірити на пошті це не можливо аж до поки не прикрутиш до стінки і не спробуєш вставити ствол в дане кріплення. Мені шкода, що продавець так відреагував на моє попереднє звернення. Всім гарних покупок
Для розуміння відео
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Оплот
Залишив відгук в особистих повідомленнях продавцю, рекції - 0. Тож залишу на загал. Якість жахлива, ствол рушниці неможливо помістити між роликами, адже метал гнеться і попросту загортається в протилежну сторону. Кому цікаво - зніму фото/відео
- Переваги:
- Задумка конструкції гарна
- Недоліки:
- Реалізація паршива
- Продавець Оплот
Доброго дня, ви залишили коментар у суботу. В нас не робочий день. Тому реакція сьогодні. У понеділок.
Реакція така. В нас куплено біля 3000 таких тримачів для рушніць. Як на частный сектор так і для воєнних. Ніодного поганого відгуку чи притензії небуло.
Якщо вам не сподобався товар. Чого ви не відправили його назад при отриманні?