Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ковдра Billerbeck Наталія Стандартне 140х205 см 0104-20/01 бежевий

Код:  274419613
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Володимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Десь 8 років сплю під ковдрою від Білербек, дуже задоволений. Але за час вона трохи набрала поту і бруду і я вирішив її здати в хімчистку. Після хімчистки вона звузилась з одної сторони, стала короткою. Краще б поправ в пральній машинці - люди писали що норм. Через те, що стара ковдра тепер коротша вирішив купити нову таку саму. На сайті пише, що наповнювач 100% вовна, але по факту на бірці ковдри пише 70% вовна і 30% гіпоалергенна хімія. Стара ковдра має наповнювач 100% вовна, тому я хотів саме 100% вовняну ковдру, бо спав і під іншими ковдрами і на протязі місяця, але під іншими не так комфортно. В результаті ковдру повернув назад, буду шукати з наповнювачем 100% вовна. Будь ласка оновіть опис продукту на сторінці товару.

Переваги:
    Попередньою ковдрою цього виробника дуже задоволений. Тому й вирішив купити ще одну.
    Недоліки:
    Повернув ковдру, не користувавшись - недоліків не скажу.
  • Андрій М***

Нормальна якість, тепла

• Дарья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Пользуемся одеялом уже неделю, тёплое, воздушное и не тонкое.
    Поначалу присутствует лёгкий запах овечей шерсти, но это первое время, потом запах выветривается)

Переваги:
    Тёплое и не тонкое
  • Галина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Якісне, легке ,тепле одіяло. рекомендую.

Переваги:
    Не парить, легке
  • Анатолий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Давно пользуюсь товарами фирмы.И все время благодарен за качество и надежность.

Переваги:
    тепло и легкость
  • Олександр Т***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Брали для дитини. Все супер. Якість відмінна. Ціна прийнятна. Дуже легке, але в той же час і тепле одіяло. Зверху гладеньке і приємне. Рекомендую всім.

Переваги:
    Легкість