- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дуже задоволений цією постільною білизною! Тканина має чудову щільність, приємна на дотик і забезпечує комфортний сон. Окрема подяка продавцям за оперативність— вони швидко відповіли на всі питання та пішли назустріч, змінивши розмір наволочок на 70×70. Я навіть замовив іще один комплект! Рекомендую!
- Переваги:
- Щільність тканини,якісне пошиття
- Недоліки:
- Немае
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дякуємо. Дуже задоволені товаром
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Мені сподобався комплект
Все ок) - Артём К***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Білизна гарна, як би не одне але, після першого використання почали сильно кошлатитись всі сірі тканини, після другого, решта.
- Переваги:
- Гарно виглядає, красиво запакована.
- Недоліки:
- Сильно кашлатиться, особливо сіра тканина
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 2 x 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Комплектом очень довольна. Качество хорошее. При стирке не меняет цвет. Куплю обязательно ещё.
- Переваги:
- Упаковка приятно удивила
- Недоліки:
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Я в захвати , матерьял гарний , пошив идеальний , колір дуже приемний !!!!! Дякую всім хто робе таку гарну постільну білизну !!!! Дяку всім !!!! Так сподобалось ,ще тутже замовляю другий комплект !!!! Купуйте у своїх ,не пожалкуете !!!!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Гарне пакування, приємний колір, але це нечиста бавовна
- Недоліки:
- Трохи покошлатилась простиня
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Постільна білизна чудова, колір і якість на вищому рівні, дякую
- Недоліки:
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 2 x 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дужа гарно виглядає комплект, ідеально підходить для подарунку.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Купую не вперше, подобається якість тканини та пошиву, колір добре тримається, упаковка як завжди на висоті - як на подарунок.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дуже добре.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Качество нормальное. Комплект был упакован в подарочную коробку, было приятно. Ещё не стирала, была приложена инструкция - первую стирку выполнять при t= 30 градусов
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 2 x 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Взяла 2 комплекта сразу, глядя на отзывы. Действительно, мне перезвонили и уточнили детали. Заказ пришёл быстро. Упаковкой, качеством довольна, 5
Рекомендую. - Надежда И***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Качество,цвет,упаковка все просто супер
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Комплект дуже сподобався, обслуговування на вищому рівні, однозначно замовлю ще
- Продавець Lux Romans
Дякуємо за Ваш відгук та вибір ТМ Наша Швейка!)
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Рекомендую продавця! Все відмінно. І якість і швидкість обслуговування. На висоті! Дякую)
- Переваги:
- Колір відповідає фото. Якісно пошито
- Недоліки:
- Немає)
- Продавець Lux Romans
Дякуємо за Ваш відгук і за те, що підтримуєте українського виробника!