- Анна З***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
Товар гарної якості та швидка відправка.
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Порода Абіссінська, кіт, кастрований, до 3 років.
Почитав відгуки про корм і вирішив придбати своєму котові.
Після переходу на цей корм у кота зник неприємний запах, перестав блювати від сухого корму (до цього їв інший - називати не буду, але супер преміум класу), зник розлад шлунку - "стул" регулярний та не рідкий. Кіт явно повеселішав.
Розумію, що це все дуже індивідуально і все залежить від віку, породи, інших факторів, але результатом від цього корму задоволений не тільки я, а й кіт).
Якщо не буде побічних явищ, то візьму цей корм за основний та єдиний.
Дякую спільноті у коменарях за влучні відгуки/поради. Дуже допомогли з вибором.
Любіть своїх домашніх тварин і вони будуть дуже вдячні вам. Успіху.- Переваги:
- Кіт їсть з задоволенням, зник неприємний запах з рота, стул - норм (регулярно)
- Недоліки:
- на момент написання не виявлено
- Анна
У меня тоже абиссинка, заводчики сразу сказали, что кормят только этим кормом, причем моего котенка приучили к моченному корму. И ее никогда не рвет ни от детского, ни от этого корма. А старая кошка, тоже этим питается, но моченный не хочет, только сухой, продолжает рвать и от этого, но меньше. Это зависит от того, как коты запивает сушку.
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
У нас сфинкс и шотландка. Кормить разным кормом не возможно: шотландка - леди, а сфинкс редкий проглот, всегда находит возможность «помочь» даме с трапезой. А желудок у парня ни к черту, пылесосит абсолютно все, в следствии чего развился гастрит. Перепробовали много кормов. И только этот кушают уже 3 месяца и сфинкса ни разу не стошнило и не пронесло. Девочка тоже ест с удовольствием, хотя она достаточно переборчивая. Рекомендую.
- Переваги:
- Действительно подходит котам с проблемным пищеварением. Нравится привередливым котам.
- Нонна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Покупали только Royal Canin,много разных, но нашему сфинксу подходит только этот. С пищеварением беда - была , сейчас всё хорошо. Спасибо!
- Переваги:
- Отличный корм.
- Недоліки:
- Нет.
- Дон А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Класний корм, кішка (13 років) нарешті перестала блювати, і знову їсть з апетитом.
- Переваги:
- Дійсно підходить для чутливого шлунка
- Вячеслав И***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1
Постійно беру корм тут, бо в зоомагазинах дорожче
- Переваги:
- Скоріш було перевагою. Можна було замовити на точку доставки Розетка, та відповідно не платити за доставку
- Недоліки:
- Зараз не цікаво замовляти, бо немає опції доставку в точку Розетки. Треба платити ще за доставку
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Кошечке пришёлся он по вкусу , уплетает на ура . Запах хороший не резкий как бывает у других производителей, гранулы не большие что очень удобно для котов (моя шотландская )
- Кирилян С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дійсно якісний корм, який допомагає.
Корм недешевий, тому завжди проходили повз, а тут у нашого котика почалися проблеми з ШКТ і ми вирішили спробувати його. Вже через два тижні був помітний позитивний ефект.- Переваги:
- Инна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Гарний корм,котики хрумають із задоволенням.Мають здоровий вигляд та апетит.Сервіс від Розетка на висоті.
- Переваги:
- Акційна ціна,гарний термін придатності та плюс подарунок
- Недоліки:
- Їх не має
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Коту 13 років, раніше дуже часто блював, зараз ні, після цього корму.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чудовий корм для кішок. Порадили в притулку, його і використовую постійно.
Коли одну з киць пере ввели з натуралки на цей корм, покращилась шерсть, киця стала краще виглядати. - Виктория О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Отличный корм,кошка ест с удовольствием.
- this_is_anitaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Наш любимый корм . Порода девон-рекс
- натальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Хороший корм. Купила, т.к. после глистогонки у кошечки стала появляться слизь в кале, и наряду с нормализацией микрофлоры нужно было перевести ее на корм для чувствительного пищеварения.
За 5 дней слизь еще полностью не ушла из стула, но во всяком случае проблема не усугубилась.
В принципе чтоб был заметный результат надо хоть 2 недели покушать его - т.е. брать пачку 800грамм.
Возможно, еще купим этот корм!
Попробовать его стоит - неплохой вроде как.- Переваги:
- приятный ненавязчивый запах, плотные гранулки не крошатся
- Недоліки:
- производитель заявляет что корма хватит на 8 дней, но по факту на 4кг веса пачки 400гр хватит на 6 дней
- Ирина С***
Перекармливаете просто. Давайте согласно инструкции
- Морозова-Каунина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Первый раз на розетке заказывала корм для кота, переживала, что производитель может быть Россия или Польша, или что это может быть подделка. Корм Франция, не подделка, проверяла по штрих-коду, да и внешне и по запаху все соответствует оригиналу. Можно смело здесь заказывать.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Мої кицьки з цим кормом набагато менше блюють. Дужі рідко. Без нього дуже часто.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Переодично беру цей корм,для різноманітності,але тільки цієї фірми і лінійки,бо тільки з ними все добре з травленням.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дякую Розетці!!!
Завжди вчасно і швидко отримую цей корм.
А тепер ще й бонус отримали: ще 400г корму в подарунок.
Приємно!!!
Міледі задоволена теж!!!- Переваги:
- Швидко, бонус
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Люкс
- Диана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Я дуже вдячна за цей корм, кішечки просто обожнюють його. Замовили ввечері і рівно через добу прийшло, дуже швидка доставка неймовірно приємно, що в подарунок поклали ще 400г корму. Це будо абсолютно неочікувано і приємно! Радію, що існують такі щедрі та якісні магазини
- Переваги:
- Якісний корм, щедрий подарунок, швидка доставка
- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер корм. Киці сподобався. Купувала 2 кг, прийшов з подарунком на 400 грам. Доставка безкоштовна та швидка. Дякую!!!
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Кицька полюбляє цей корм.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Всё ок, кошка живая
- Ратушная С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Швидка відправка, приємна ціна
- Переваги:
- Гарна ціна за якісний корм
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Добрий день! Все швидко доставили. Цей корм купую вже не перший раз. Моя кішечка его дуже полюбляє. Товаром задоволена! Дуже вам дякую! Вдачі вам бажаю!
- Дон А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Старенька киця 14 років перестала блювати з цим кормом. До того приймали Gastro Intestinal цієї ж марки за порадою ветеринара, але не допомагало. Допоміг поки що лише цей корм
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Котам смакує.
- Леонид Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Корм гарний! З'їли все!
- Переваги:
- Ціна відповідає
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Гарний корм! Дійсно допомагає, якщо у вашого хвостика є не серйозні проблеми з ЖКТ. Гранули корму мають круглу форму, середньго розміру. Аромат та смак моїй дуже вибагливій киці подобається. Тому можу рекомендувати даний корм!
- Переваги:
- Якість, дієвість.
- Єрохін Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Швидка доставка.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд та запах приємний. Котик їсть.
- Недоліки:
- Склад незрозуміло.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Після довгих підборів різних кормів для котика 8 років, у якого шлунок часто повертає все назад - цей корм як знахідка. Їсть чудово, почав набирати вагу.
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Другий рік наш кіт коштує цей корм, йому подобається. При переході з рибних та інших супів на цей корм не було ніяких проблем з кішківником кота, тому ми задоволені і купляємо його.
- Переваги:
- Гарно упакован, смачний запах
- Недоліки:
- не має
- Коваленко И***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1
дякую! все супер
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Наш кіт тільки цей корм і любить , все прийшло цілим, з гарними строками )
- Переваги:
- Ціна акційна , їсть з задоволенням
- Недоліки:
- Без акції дорогувато
- Галина У***Відгук від покупця. Продавець: Jetvet. Кількість в упаковці: 1
Якісний корм, що полегшує травлення, з яким у кота завжди були проблеми
- Соломія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Гарний корм,кіт їсть із задоволенням
- Переваги:
- Гарний корм,кіт їсть із задоволенням
- Недоліки:
- Дорогий