Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Пенні скейт борд маленький лонгборд дитячий скейтборд Best Board S 29707, дошка 55 см, колеса поліурітановие світяться для фрірайду Фіолетовий

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Рожевий

Дуже класний скейт! Сподобався і дитині, і батькам! Тільки перед використанням слід перевірити кріплення, в нас відпала гайка. Знайшли в коробці. Але приємно, що приїхав в зібраному стані))) Дуже вдячні магазину за швидку доставку, навіть у вихідні!

Переваги:
    Матеріал колес та деки, підсвітка колес, дизайн
    • Продавець  DIGOS

Добрий день Тетяна. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Рожевий

Хорошее качество ,быстрая доставка .

Переваги:
    Все ок
    • Продавець  DIGOS

Добрий день. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Анна Б***

• Продавець  DIGOS

Доброго дня Анна. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Рожевий

Все отлично и все понравилось, выслали в день заказа, на следующий день был уже у меня, ребёнок доволен на все 100, Борд качественный, и выглядит стильно.
    Спасибо ))

• Продавець  DIGOS

Доброго дня Олександр. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Олена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Рожевий

Гарний, яркий) швидка доставка.

Переваги:
    Окреме дякую за подарунок)
    • Продавець  DIGOS

Доброго дня Олена, дякуємо Вам за відгук. Раді, що Вам все сподобалось.

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Рожевий

Борд выглядит хорошо, ярко, колеса мягкие и светятся. Вроде бы достаточно крепкий. По деталям пока не знаю, так как не достаточно разбираюсь - но на первый взгляд все нормально.

Переваги:
    Крепкий, яркий.
    Недоліки:
    С дефолтной сборкой и зажатой подвеской сильно косит вправо, пока не знаю, можно ли хорошо это исправить.
    • Продавець  DIGOS

Доброго дня Аліна. Дякуємо за відгук.

• ib
    Продавець: DIGOS. Колір: Рожевий

Добре що подивився при отриманні товару. Не зрозуміло навіщо таке відправляти, скейт пакують при відправці і не побачити те, що він весь у тріщинах — треба дуже постаратися.

Переваги:
    Не знайдено
    Недоліки:
    Дека скейту в тріщинах
    • Продавець  DIGOS

Добрий день ib. То не тріщини. Скейт цілий. То полоси від фарби. Він неможе тріснути. Навіть якщо Ви будете його навмисне бити об щось тверде, типу бетон, асфальт з ним нічого не станеться. Це міцний та надійний скейт.

• ib

Цікаво, тобто ви вважаєте, що потріскана фарба на новому скейті це нормально і виріб є належної якості? Це не сліди від фарби, це саме потріскана.

P.S. Розетка чомусь не відмічає коментар як від покупця товару, хоча товар був замовлений на розетці але повернутий за причин описаних у першому коментарі та відповідно оцінка товару у відгуку не враховується у загальній оцінці.

• Продавець  DIGOS

Ми отримали скейт від якого ви відмовились. На ньому немає жодної тріщини! Ні фарби ні скейта, тріщин немає!