- олексій к***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Прийшов битий брусок 3000(коментарвід 12.10.2023) . Наступного дня продавець зателефонував та запропонував вислати новий камінь. Камінь прийшов без зауважень, продавець сплатив доставку. Продавець сумнівна людина, рекомендую. Що до заточування, з кухонними ножами фірми берхоф впоралися на відмінно: заточив 4 ножа, всі різали папер без проблем. Замовленням та обслуговуванням задоволений
- Олександр Б***
А як це сумнівна людина?
- Гудима М***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Дякую, рекомендую, якість ззовні краща ніж у камнів, що йшли з клоном точилки апекс
- Переваги:
- Вартість та якість за таку вартість
- Недоліки:
- Я би не сказав, що недолік але один камінь в кутики має скол
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Дякую, все відмінно. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Відповідальний продавець
- Недоліки:
- Все ок.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Відповідає опису
- Євгеній В***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Швидка доставка, якісні камені.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Багато хто писав, що прийшли надщербнуті, мені прийшли цілі, точать добре
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Гарно упаковано
- Переваги:
- Ціна/Якість
- Віктор Ц***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Чудова річ
- Олександр Щ***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Все ок
- Геннадий А***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Треба ще провести тест-драйв
- Василий С***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Хороший набір, рекомендую.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Нормальни товар за свої гроші....
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Отлично.
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Отличный набор, как раз всё что нужно для заточки от 0 до отличной остроты. Сами камни ровные, надпись не мешает при точении.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- не обнаружил
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Бруски хорошего качества. Отлично запакованы. Всё выполнено отлично.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Камні прийшли цілі, і без сколів. Чудесно підійдуть для заточки більшості ножів.
- Переваги:
- Цілі і без сколів
- Недоліки:
- не має
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Получил посылку, камни все в хорошем состоянии. Спасибо
- Олег Х***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Один камінь прийшов битий.. Приклеїв. Ще Не натренувався точити на них..
- Переваги:
- Відносно дешево
- Недоліки:
- Битий камінь
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
- Переваги:
- А кто из купивших пробовал на них точить? Я попробывал- затупил нож. Пришлось вытянуть старое банковское точило и реанимировать нож. Так что не зашла мне эта китайская приблуда. Всем удачи и хорошего настроения.
- олексій к***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Прийшла битий 3000 камінь. Панове,ціна не має впливати на цілісність замовлення. В опису товара не вказано що частина товара може бути пошкоджена. Відгуки , 30% негативних, вважав недобросовісною конкуренцією. Переконався що правдиві. Та що якщо важлива цілісність брусків робить висновки. Як точить та доводить ще подивимось
- Продавець Sharpinstore
Перед відправкою перевіряємо всі камені на цілісність. Можливо розбили один камінь при доставці. Дякуємо Вам за відгук, будемо більш ретельно упаковувати. Новий камінь 3000 гріт вислали Вам новою поштою.
- Люба С***Відгук від покупця. Продавець: Sharpinstore
Нормальні, але один камінь прийшов надщебнутий край. Дивіться будь ласка шо відправляєте.
- Переваги:
- Недоліки:
- Надщебнутий камінь.
- Продавець Sharpinstore
Всі камені перед відправкою перевіряємо на цілісність! Можливо поява надщербнутого края з'явилася саме при доставці? Крихкий товар оглядається на відділенні.
- Люба С***
Не думаю що це на пошті відкрили їх та відломали край одного камня.. Не в одної мене прийшов надщебнутий камінь