- Владислава К***Відгук від покупця. Продавець: Homeday
созвонились и ответили, что осматривали перед отправкой уверяли что всё было целое, но факт остается фактом.
вину положили на меня, что не осмотрели перед получением.
Продавца не рекомендую- Переваги:
- работает
- Недоліки:
- порваный потертый с вмятинами. вппанный кусок ленты
- Владислава К***Відгук від покупця. Продавець: Homeday
Получила тренажер и была очень разочарована.
Во-первых параллон на ручках с одной стороны вмятый и порванный.
Во-вторых на ленте сантиметров 10 впаянный кусок ленты
Сложилось впечатление, что тренажет приехал б\у
Требую связаться продавца для предоставлении компенсаци денег за некачественный товар в размере 20%!!!
Фото прилагаю- Переваги:
- работает
- Недоліки:
- порваный потертый с вмятинами. вппанный кусок ленты
- Продавець HOMESALE
Шановний покупець, ми Вам вдячні за зворотний зв'язок по даному замовленню. Ви мали можливість оглянути товар і виявити у ньому наявність дефектів при отриманні оскільки у Вас був накладений платіж, якщо Ви не оглянули товар це означає, що автоматично підтверджуєте належну якість товару.
- Максим Л***
Скорее всего это не брак, а соединение двух концов ленты с помощью вулканизации. Иначе никак
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Homeday
Прийшла в зібраному стані. Проста у використанні, зручно складається, займає мало місця.
- Переваги:
- Проста у використанні, зручно складається, займає мало місця.
- Недоліки:
- Декілька потертостей, інструкція англійською мовою, гарантійні документи відсутні.
- ОлегПродавець: Homeday
Отримав на новій пошті подивився і відправив назад. Одним словом барахло. За ці гроші краще б/у але фірмову взяти.
- Продавець HOMESALE
Доброго дня . Нам дуже прикро , що Вам товар не сподобався . Але візуально так оцінити , даний товар не можливо. На даний товар в нас нарікать , і скарг , не було .