Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дистанційний вимикач Feron TM76 3 каналу, 1000Вт, 30м (23345)

Оцінка користувачів 3.88/5
  • Володимир Є***

Поставив, працює.

Недоліки:
    Не виявив
  • Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lampik

Найгірше, що пропрацював цей прилад лише чотири дні при навантаженні 36+36+12 ватт на канал. Потім зв'язок блока з пультом було втрачено. Батарею перевірив вольтметром під навантаженням и про всяк випадок замінив на нову. Индікація на пульті горить при натискнні будь якої кнопки, але вона горіла і на слабкій батареї з комплекта (напруга холостого ходу батареї була 7.8 вольта. Функція перемикання каналів шляхом послідовного перемикання основного перемикача сбереглась. Я розумію, що товар дешевий, але ж не чотири дні! Не рекомендую.....

Переваги:
    Недорогий, зрозуміло промальована схема. Наявність кріплення для пульта.
    Недоліки:
    Товар прийшов з розрядженою батарейкою і доставка виявилась платною, хоча і декларувалась як безкоштовна, та поштомат не хотів відкривати комірку поки не оплатив 85 гривень за доставку.Та найгірше, що пропрацював цей прилад лише чотири дні при навантаженні 36+36+12 ватт на канал. Потім зв'язок блока з пультом було втрачено. Батарею перевірив вольтметром під навантаженням и про всяк випадок замінив на нову. Индікацяа на пульті горить при натискнні будь якої кнопки, але вона горіла і на слабкій батареї з комплекта (напруга холостого ходу батареї була 7.8 вольта. Функція перемикання каналів шляхом послідовного перемикання основного перемикача сбереглась. Я розумію, що товар дешевий, але ж не чотири дні! Не рекомендую.....
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lampik

Зачем обманывать и выставлять не верное фото реального при получении товара?

Переваги:
    Прислали быстро
    Недоліки:
    Не соответствие товара на фото при покупке и реально при получении. Разные фирмы - производители.
    • Продавець  Lampik

Добрый день!
      Да, некоторые покупатели обращают на это внимание.
      Сейчас компания Feron изменила бренд на Lumiart. Модели товаров с логотипом Feron выводятся из ассортимента и заменяются на ARDERO и Ledcoin. Данная работа находиться в процессе, поэтому мы иногда присылаем товар, где вместо Feron будет стоять марка ARDERO.
      Вы легко можете ознакомиться с этим на официальном сайте поставщика Ферон.уа.

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lampik

Представитель компании перезвонил уточнил и согласовал отправку,неспешная доставка (бесплатная) от "розетка" дней 5.приобретеный дистанционый выключатель работает, нареканий нет неплохая цена.

Переваги:
    Работает,добавляя комфорта.
    Недоліки:
    На сегодня не обнаружил
  • Дарина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lampik

Все чудово працює, в комплекті навіть є тримач і батарейка

• Євгенія А***

Все гарно працює

• Федір В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lampik

Простий ,доволі не дорогий пристрій.

Переваги:
    Ціна -якість.
    Недоліки:
    Не
  • Микола С***

Товар хорошої якості.Рекомендую.

Переваги:
    Дуже хороше співідношення Ціна+якість
    Недоліки:
    не виявлено
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Lampik

Дуже низька якість, не рекомендую.

Був погано пропаяний конденсатор, аж горіла дуга. Встановив, одна з лампочок періодично блимає.

Переваги:
    Недоліки:
    Низька якість