- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Накладка хороша, все підійшло
Нема сенсу платити більше- Представник постачальника
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Чудова накладка,дитині дуже подобається,тільки дуже шкода що немає більш насиченого кольору,як була
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Сугоняк Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Чудове сідельце!
- Переваги:
- Не сковзить, дитині зручно сидіти
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
На відмінно
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Відповідає опису. Прийшов доволі швидко і гарно запаокваний.Сторонніх запахів не має. Не ковзає, гарно тримається на унітазі
- Константин О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Не читал отзывы о продукте а оказалось что где то с октября розетка перестала отправлять именно тот цвет что на сайте. Мне так же прислали не того цвета. Печалька тут в том что с октября по декабрь у них ничего не поменялось как будто отзывы для покупателей и продавцов а не для самой розетке.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Донька обрала яскраву рожеву накладку. Прийшла зовсім іншого кольору. Розчарована. Перший раз в мене таке на Розетці.
- Переваги:
- Недоліки:
- Інший колір, ніж на фото на сайті
- Діана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Чудовий
- Переваги:
- Ціна і качество
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дуже зручний, не ковзає. У нас більш квадратної форми унітаз, переймались чи підійде, але все ідеально підійшло.
- Вероника Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Хорошая накладка не скользит , держится очень прочно . Лёгкая ребенок сам ставит
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Пластик гарної якості, резинові накладки не дають ковзати по кришці.
- Ковалев А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Отличный круг
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Все чудово) син задоволений)
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не виявили
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Хороший пластик. Благодаря резиновым накладкам не скользит на унитазе. Мы брали в 3.5 года мальчику. Ничего вокруг унитаза не разбрызгивается, но мыть сидение нужно всё-равно каждый раз, так как на само сидение, конечно, попадает. У нас на данный момент практически бесполезная покупка. Предпочитаем всё-таки горшок или стоя в унитаз "как в травку")
- Переваги:
- Вполне достойное исполнение сидения
- Недоліки:
- Нам пока бесполезно
- Шангина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Купили 4 месяца назад, пока целая нигде не треснула), качество хорошее, дочке нравится, удобная.
- Переваги:
- красивая, удобная, не скользит
- Недоліки:
- не обнаружено
- таисияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Накладка очень хорошо ложится на унитаз и не скользит. Дочке очень понравилась.Но по задней стенке накладки тонкая полоска пластмассы....
- Переваги:
- не скользит
- Недоліки:
- по задней стенки накладки тонкая полоска пластмассы
- 234Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Какова высота козырька?
- Витя
6-7cм.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Накладка очень хорошо ложится на унитаз и не скользит.Но по задней стенке накладки тонкая полоска пластмассы,которая сломалась наверно ещё на складе)Так как курьер принёс уже сломанной.Очень обидно,так как до этого у нас не было проблем с Розеткой и муж оплатил картой,иначе мы бы даже у курьера ее не забирали.
- Переваги:
- Не скользит
- Недоліки:
- Хлипкая и тонкая полоска пластмассы на задней стенке накладки
- Калышенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Очень удобная и красивая накладка на унитаз. Фиксируется хорошо на обычной крышке. Единственное что увидела когда получила в описании не написано что рассчитан максимум на 25 кг веса. Но нам подошло. К покупке рекомендую.
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Идеально сел "на место", не скользит, ребенку очень понравился. Этого же производителя (и серии "Minnie") у меня и горшок, и подставка для ног - нет замечаний.
- Переваги:
- Идеально сел "на место", не скользит, ребенку очень понравился
- Недоліки:
- Не обнаружены (по-крайней мере пока)
- Гребеняк Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Очень удобный адаптер для унитаза, на сидении не скользит, по размеру подошёл отлично, ребенку нравится, легко мыть
- Переваги:
- Не скользит
- Недоліки:
- Не заметила
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Этот товар есть в наличии???
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Хорошая накладка.
На унитазе не скользит так как на ней есть резинки. - Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Красивая и качественная накладка для унитаза. Ребенку очень понравилась, дочка сразу начала ходить в туалет по взрослому.
- Переваги:
- Качество, универсальность (подходит практически на любой унитаз), красивый цвет, цена.
- Соколова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Хорошая накладка. Практичная вещь. Ребенок доволен - теперь он взрослый. И я довольна. Спасибо тем, кто придумывает такие красивые нужные вещи.
- Переваги:
- Удобное, не скользит.
- Недоліки:
- Дороговато
- Алена Д***Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Прийшла іншого коліру та з іншим зображенням Мінні.Купувала до підставки .Не забрала, але перезамовила, буду чекати
- Алена Д***
Перезамовила тричі по декілька штук одразу (так порадив консультант в чаті) і жодного разу не прийшло рожевого кольору.Усі були кофейного відтінку, такі,як у коментарях , нажаль ...
- НаталияПродавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Подскажите, пожалуйста, для мальчиков это сидение подходит? Я подобие брала на рынке, в итоге пришлось вернуть на следущий день из-за выреза, для девочек он хорошо, но для мальчиков проблемка, фонтаном всё вытекло, хотя ребенок худой, и попа маленькая.
- 124
Выяснили? А то тоже для пацана смотрю
- ІваннаПродавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Яка різниця між цією накладкою і Накладка на унитаз Keeper Mickey голубая (1951)
Подробнее: посилання
Розміри майже не відрізняються- Игорь К***
Добрый день!
Разные продавцы товара
- ЮлияПродавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Эта накладка подходит на квадратный унитаз?
- Vika S***
Подходит
- Представитель к***
Если взрослая накладка на квадратный унитаз имеет закругленную немного форму, тогда данная детская накладка подойдет, если нет - не подойдет, т.к. детская накладка имеет спереди немного закругленную форму.