- Богдана Х***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
Приїхала не працююча лампа,тому й відгук ні про що залишити. Дуже шкода,що замовляєш,оплачуєш і отримуєш брухт.
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець TSV
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для розв'язання проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом.
- Михайло Ф***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
Все добре
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
Отличная лампа .
Удобная.
Ярко светит. - Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
Спасибо продавцу.Быстро отреагировали.
Быстро поменяли лампу.
Все работает отлично. - Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
Лампа не работает.
Включилась первый раз .Потухла .
И больше не включается.
Пришла без коробки.
Просто в пакете.- Продавець TSV
Дякуємо за звернення.Ваш відгук був переданий відповідальному менеджеру для розв'язання питання, ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
За свої гроші тримач непоганий. Відправили швидко, проблем з одержанням не було. Лампа працює в трьох режимах світлах і є на проводі пультик. Тримач звісно виглядає дуже дешевенько і не знаю коли може зламатись, але поки все дуже добре. Якщо треба знімати щось з гори, то не дуже підійде. Більше підходить для бокової фіксації телефона.
- Переваги:
- Добра доставка, все як на картинці, все працює, ціна.
- Недоліки:
- Низькувато, якість прищіпки
- Черевко И***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
Наверное мне повезло с этой лампой.
Она была чуть ли не единственным источником света в темные времена блэкаута осенью и зимой.
Прекрасно работает от павербанка. Несколько режимов мощности света. Очень яркая и освещает достаточно площади для работы, учебы.
Я довольна покупкой.- Переваги:
- Яркая, гибкая
- Ирина Ф***
Підкажіть, будь ласка, а скільки часу приблизно у вас лампа працює від павербанку?
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
Перевірив на пошті,все ок,вдома перестала працювати!!!не рекомендую
- Переваги:
- Кріплення
- Недоліки:
- Перестало працювати освітлення (
- Продавець TSV
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
не знаю как для блогерства, но просто как лампа работающая от павербанка отлично справляется, хорошо освещает.
продавец быстро связался, все уточнил, и отправил.- Переваги:
- при отсутсвиии света, хорошо освещает комнату, от павербанка
- Недоліки:
- держатель для телефона слабоват. редми ноут 7 не держит, вес телефона не выдерживает, сгибаеться
- Алина Р***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
Покупала под отключение света, комнату освещает хорошо, свои функции выполняет
Буду брать еще одну- Переваги:
- 3 вида света, можно регулировать мощность лампы, работа от павербанка
- Недоліки:
- Пока нет
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Чорний
Покупалась под отключения света. Но, благодаря держателю для телефона и гибкости конструкции - теперь использую ее постоянно в работе и как ночник.
- Переваги:
- Удобная и практичная. Дешевая. Работает от павербанка.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Nikitin. Колір: Чорний
Нажаль прийшов з браком - не горить лампа і є вмєтини на перемикачі . Дуже прикро
- Шевченко Э***Відгук від покупця. Продавець: Nikitin. Колір: Чорний
Гарний товар за свої гроші!!!
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Nikitin. Колір: Чорний
Не рекомендую .
Річ прийшла без тримача для телефону.
Відправили,але вартість за пошту не компенсували . - Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Nikitin. Колір: Чорний
дуже зручна річ.
Хороше кріплення і для телефону, і біля самої лампи.- Переваги:
- дуже зручна річ.
- Недоліки:
- не
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Nikitin. Колір: Чорний
Прикольная гибкий держатель, правда одно но....
- Переваги:
- Можно поворачивать на 360 само держатель для телефона.
- Недоліки:
- Задний корпус перегревается кольцо, Я рассчитывал немного ещё полтора метра выше чем как вот от старой штатив.
- Продавець Nikitin
Добрий день
Всі розміри вказані в описі ( висота штатива з кільцем 65 см, висота штатива із смартфоном 35 см. )
Раді що Вам сподобався набір.
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: Nikitin. Колір: Чорний
Все супер. Думал что будет как всегда туфта за такую цену но очень приятно удивился когда распаковал. Рекомендую!
- Переваги:
- Качественно сделано
- Недоліки:
- Таковых не выявлено
- Дима С***Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Колір: Чорний
Всё классно
- Переваги:
- Но держатель для телефона короткий
- АннаВідгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Все чудово, швидка доставка. Супер, дякую
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Все добре, але не вистачає підходящого БЖ. Було б добре якби якийсь бюджетний варіант був хочаб опціонально.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Нема БЖ
- Лина З***Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Колір: Чорний
Лампа очень понравилась, работает и светит хорошо,переключается режим света от холодного до тёплого. Очень довольна покупкой.
- Переваги:
- Цена и быстрая доставка
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Колір: Чорний
брал чисто за держателя телефона, но оказалось что он кородкий, но лампа и режимы свечения меня убедили оставить
- Переваги:
- цена, режими свечения , не плохое качество
- Недоліки:
- короткая рука держателя телефона
- Кисельова В***Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Колір: Чорний
Нормальна лампа за свої гроші. Єдине, що я думала, вона буде потужніша. Але для моїх цілей і ця підходить
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Колір: Чорний
Швидко зв'язались,відаравили наступного дня.Все працює
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: PowerFul
Доброго дня! Отримала сьогодні замовлення і дуже розлючена, упаковка просто ніяка, коробка розчавлена з дірками, сама лампа вся в пилюці та поцарапана ризинка на тримачі!!! І це мав би бути подарунок для підлітка!!!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Ні вякому разі не підключайте лампу до повербанків, бо може вивести їх з ладу. Лампа працює стабільно лише від мережі. Підключав до 2 повербанків ємністю 20тис і 20ват. Скоріше за все лампа бере більше 20 ват, можливо35 ват. Також підключайте через блок живлення не від телефону, а збільшою потужність ват 35. Гроші повернули.
- Переваги:
- Класний тримач
- Недоліки:
- Не працює від повербанків, не повний опис товару.
- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Колір: Чорний
Відправили наступного дня після замовлення, не передзвонювали. Товар без дефектів, все працює. Перевіряла на пошті з павербанку. Едине що, немає ніякої інструкції і на коробці не вказані параметри лампи - скільки Вт.
Маю таку саму лампу вже два роки - стара яскравіше світить. Хоча, цієї вистачає нормально освітити кухню, коли немає світла. Загалом дуже яскрава.
Щодо тримача - айфон розмір до 7 тримається ідеально. Брала для зйомки хендмейду. А зараз з відключеннями світла використовую просто як стільникому лампу.- Переваги:
- Зручна, яскраве світло, працює від юсб (павербанка).
- Листопадская а***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Хорошее качество! Продавец отличный, быстрая доставка.
- Недоліки:
- Нет!
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Колір: Чорний
Доволі хороший товар за таку ціну, доставили швидко ,все працює ,єдине тримач не розрахований ще й на чохол ,хоча можливо я не так вставляла,в цілому задоволена
- Продавець Palanka
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам сподобалося!
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
За свою ціну, навіть краще ніж очікували
- Переваги:
- Досить міцні кріплення, багато режимів, проста в користуванні
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Хороший штатив у нас сигнальщик по трейдингу работает за ним и очень сильно хвалит. Говорит по сравнению с чашкой или стаканом этот штатив супер
- Переваги:
- Есть
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: LEXX. Колір: Чорний
Чудова лампа міняє режими ,все працює справно
- Переваги:
- Виконує зазначені функції
- Недоліки:
- При використанні тримача, злазить покриття трубки на якій кріпиться тримач
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Чорний
Хочу оставить отдельную благодарность продавцу за быструю доставку и повторную отправку детали бесплатно. Продавец поступил честно и благородно. Большое спасибо! Рекомендую!
- Переваги:
- металическая крепкая прищепка, металические пруты хорошо держат мой тяжелый телефон даже горизонтально, хороший фиксатор телефона - не выпадает. Лампа светит отлично для фото и видео.
- Недоліки:
- пользуюсь неделю. пока не вижу.
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Все супер,лампа пришла молниеносно.Магазин перезвонил,сверил все данные для отправки!Отличный сервислампу брала для видео процессов работы,думаю будет супер,лампа не хлипкая,все очень хорошо сделано,и к стати яркость свечения достаточно яркая!Спасибо
- Переваги:
- Быстрая отправка,отличная цена ,хорошее качество
- Недоліки:
- Пока нет
- Листопадская а***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Отличное качество!!! Крепкая стойка, яркая лампа. За эти деньги- все супер!!! Продавец быстро вышел на связь. Быстрая отправка!!! Сервисом довольна.
- Переваги:
- Качество. Быстрая доставка
- Виталина К***Відгук від покупця. Продавець: LEXX. Колір: Чорний
За эту сумму товар отличный
- Переваги:
- Недоліки:
- Короткий шнур