- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Сріблястий
Дуже швидко зламалася,поробила десь на 15-20 піджогів.дорогі сірники
Вітаємо!
Дякуємо, що поділились своїм досвідом!Нам дуже шкода, що запальничка так швидко вийшла з ладу.
На жаль, термін гарантійного обслуговування вже завершився, тому зараз ми не можемо здійснити обмін або ремонт товару.
Ми обов’язково передамо вашу інформацію виробнику для контролю якості.
Сподіваємось, наступні ваші покупки принесуть лише позитивні враження!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Візуально, дуже гарна і зручна запальничка, але дуже швидко розряджається. Для чого лампочки поруч із сенсорною кнопкою я взагалі не розумію, думала, що то індикація заряду, але, певно, то просто для краси, бо заряд воно не показує
- Переваги:
- Сенсорна кнопка
- Недоліки:
- Дуже швидко розряджається, не вистачає навіть на день користування. Немає індикації заряду.
- Продавець BoxShop
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобався зовнішній вигляд та зручність запальнички. Щодо швидкої розрядки — перепрошуємо за можливі незручності. Зазвичай заряд має вистачати на кілька десятків використань, але все залежить від частоти користування та умов зберігання.
Щодо лампочок біля сенсорної кнопки — справді, вони виконують декоративну функцію й не є індикатором заряду. Ми передамо вашу пропозицію виробнику — дякуємо, що звернули на це увагу! Якщо у вас виникнуть інші запитання чи проблеми з товаром, будь ласка, звертайтесь — будемо раді допомогти.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Сріблястий
Доброго! Запальничка пропрацювала 4 місяці. Зараз, коли її вмикаєш, вона працює півтори секунди і вимикається, показує, ніби розряджена. Але заряд повний, просто десь щось в ній зламалося. Зазначу, всі 4 місяці запальничкою дуже активно користувалися. Так що задумка з такою електронною запальничкою непогана, але вона довго не витримує, якщо нею активно користуватися.
- Переваги:
- Зручність електронної запальнички.
- Недоліки:
- Недовговічність в разі активного користування.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Сріблястий
Користуюся вже рік. За цей час запальничка ніразу не підвела. Заряду вистачає на пару пачок цигарок навіть після року користування. Рекомендую, на свої гроші повністю виправдовує...
- Антонина Г***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Добавляю отзыв ,ну для такой цены поработала мало ,уже сломалась, купили 7 февраля,в конце июня уже через раз стала работать,июль закончила свою работу
- Переваги:
- Удобство
- Недоліки:
- Быстро сломалась
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Гарненька,маленька, практична,для повсякденного використання підходе!
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Подарувала у грудні. Запальничка використовується часто, її, так би мовити, зовсім не жаліють. Працює вже 5 місяців. Чоловік говорить, що саме такий тип розпалювання (тобто подвійна дуга) йому довподоби. Запальничка зі спіраллю йому абсолютно не зайшла, та ще й зламалася у нього швидко, а от ця запальничка з подвійною дугою в самий раз.
- Антонина Г***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Все пока хорошо,работает ,на сколько хватит посмотрим
- Радмила К***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Отвратительно подарила на день рождения в феврале уже не работает
Вітаємо, Радмила!
На даний товар діє гарантія 1 рік, зробіть звернення через особистий кабінет, в деталях до замовлення.
- Євгеній Д***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Перестала працювати на 5 день
- Продавець BoxShop
Вітаємо Євгеній. Гарантія на даний товар 12 місяців. Зверніться до нас через форму зворотного зв'язку в особистому кабінеті.
- Ефимова Л***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Сріблястий
Красивая, стильная, заряжаеться быстро.
- Переваги:
- Держит заряд долго
- Недоліки:
- Не видно когда заканчиваеться заряд
- Юрій Х***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Отличная зажигалка
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Хорошая зажигалка, заряда хватило на двое суток. Единственный нюанс, индикатора заряда никакого нет, это просто красивые 4 лампочки
- Переваги:
- Стильная, удобная
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Пока нормально.
- Переваги:
- Приятный дизайн. Сенсор очень чувствительный.
- Недоліки:
- Время зарядки всего 1 час.(в описании 2 часа). Хватает заряда на 2 дня.
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Працює вже 2 роки
- Переваги:
- Працює понад 2х років
- Недоліки:
- Почала скоріше розряджатися
- Позняковский А***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Вопрос к продавцу:
Как работает индикатор заряда батареи?
Сегодня сел заряд у зажигалки, хотя 4-ри индикатора горели, я думал они будут исчезать по очередности в соответствии с уровнем оставшегося заряда.
Также вопрос, в описании написано что зажигалка начинает гореть сразу после открытия крышки, но у меня срабатывает только после нажатия кнопки.
Дайте пожалуйста свои коментарии к данным моментам.- Продавець BoxShop
Добрий день, Андрій!
Стосовно індикації передамо питання виробнику, як буде відповідь, надамо її.
Стосовно "в описании написано что зажигалка начинает гореть сразу после открытия крышки", вибачте, але в описі до товару такого не вказано. В описі є "Запальничка має сенсорний екран, який вмикається лише під час відкриття кришки." тобто після відкриття кришки вам потрібно нажати на цю сенсорну кнопку.
- Позняковский А***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
В целом зажигалкой доволен. Зажигалка была отправлена продавцом быстро, сервисом доволен. Могу рекомендовать.
- Переваги:
- Стильная, красивая зажигалка
- Недоліки:
- Цвет лампочек отличается от того что на фото
- Карина Б***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Сріблястий
Прикольная зажигалка ,в подарок самое то,зарядку держит очень хорошо. Компактная, маленькая и очень удобная.Рекомендую !!!
- Продавець BoxShop
Дякуємо за високу оцінку товару.