- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 95D. Колір: Бежевий
Дуже швидко.Гарний товар.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 95C. Колір: Бежевий
- Переваги:
- Якісний. Розмір повномірний, сів добре
Відмінно
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 95B. Колір: Бежевий
Замовляю вже не вперше, відповідає розміру, зручний!
- Переваги:
- Якісний товар, швидка доставка, все супер!
- Недоліки:
- Немає!
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 85D. Колір: Бежевий
Зручний фасон, повномірний, добре тримає форму
- Переваги:
- Форма, якість, ціна
- Недоліки:
- Не помітила
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 110D. Колір: Бежевий
Дякую за гарний індивідуальний підхід до клієнта Щодо речі,то сумнівалась який розмір обрати - з цим допомогли, вже згодом, примірявши бюстгалтер було видно 100%-ве попадання. Окрім цього, річ дуже приємна на дотик, зовсім не відчувається на тілі, дуже якісні шви та комфортна чашечка. Дякую
- Переваги:
- М'якість, комфорт, ніжний нюдовий колір, бюстгалтер непомітний під білою сорочкою та не виділяється під тканиною.
- Продавець ElitBust
Щиро вдячні за відгук! Раді, що виріб підійшов
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 85C. Колір: Бежевий
Все чудово
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 95B. Колір: Бежевий
Чудовий бюстгальтер, дуже якісно виготовлений, відповідає розміру, приємний і відповідальний продавець, покупкою дуже задоволена, буду замовляти й надалі!!!
Щиро вдячні за відгук!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 85B. Колір: Бежевий
Бюстгальтер підійшов. Хорошого качества
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 80D. Колір: Бежевий
Акуратний бюстгалтер,але якщо "важкі"груди,то як на мене, хотілося щоб тканина була трохи щільніша, щоб не розтягувалась
- Переваги:
- Ціна,гарні лекала по яких кроїли виріб
- Тамара Д***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 90C. Колір: Бежевий
Дякую
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 95E. Колір: Бежевий
Все сподобалось. Пошив гарний, розмір відповідає дійсності.
- Переваги:
- Зручний та гарний
- Недоліки:
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: ElitBust. Розмір: 95E. Колір: Бежевий
Дуже якісний та зручний бюстгальтер. Розміру відповідає.
- Продавець ElitBust
Дякуєм за відгук та що обрали наш магазин
- Ната Т***Продавець: ElitBust. Розмір: 80B. Колір: Бежевий
Мені підійшов, зручний та гарний, не просвітлює мереживо, що важливо під тонкий білий одяг. Продавець все уточнив, надав відповіді на всі питання.
- Переваги:
- Комфорт
- Недоліки:
- Не виявила.
- Виктор С***Продавець: ElitBust. Розмір: 95D. Колір: Бежевий
Якісний та гарний бюстгальтер. Розмір відповідає дійсності.
- Переваги:
- Якість та ціна
- Продавець ElitBust
Дякуємо, що замовили у нас!