- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Супер корм
- Лилия М***Відгук від покупця. Продавець: GZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Отримала товар через поштамат, посилку відкрила тільки вдома. Було дуже неприємно пачка була вже відкрита
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Якісний корм. Добре запакован, по термінах все чудово. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Швидка відправка
- Недоліки:
- ---
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Все оперативно
- Переваги:
- Хорошая цена
- Недоліки:
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм хорошый, маленький, какраз для моего тойчика, но немного твердоват.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Після цього корму я зрозуміла, що я даремно тримала більше року свою собаку на кормі роял канін. Цей корм просто обожнює і їсть з апетитом, проблем зі шлунком вже немає.. адже у йорків досить делікатний шлунок і часто виникають проблеми.
Поки дуже задоволена, замовляю вже 3тю упаковку.
Рекомендую! - Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Отличный корм! Сегодня купила уже вторую пачку. У моего бивера исчезают слезные дорожки, Перестал чесаться и отличный стул. Спасибо Розетке за качественный гипоаллергенный корм и за быструю доставку!!!
- Переваги:
- На 100% соответствует описанию.
- Недоліки:
- Дороговат
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм
- Юліана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм. Підійшов собачці за смаком, розміром, якістю.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм хороший, но собака у нас большая, ей не удобно кушать, маленькие кусочки.
Но учитывая ее проблемный желудок, и то, что она совсем у нас не ела сухой корм,
этот стала по не многу подъедать, но в качестве дополнительного питания, не основног.о- Вадим
Так есть же точно такой корм у розетке для крупнвх собак.