- Вера Ч***Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Діаметр: 28
Чудова сковорідка, дуже чудовий сервіс, швидка доставка.Рекомендую!
- Переваги:
- Чудовий сервіс
- Продавець LZ Home
Щиро дякуємо Вам за відгук.
Раді, що Ви задоволенні сервісом та товар. Завітайте до нас знову.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Отличная сковородка. Я очень довольна)) Советую!
- Переваги:
- Не пригорает, не прилипает.
- Найдьонов П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Не слушайте автора снизу!! Сковородка отличная и замечательная!
- Найдьонов П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
А мені подобається, дуже гарна сковородка, брав її одним із перших в 2018 році, зараз взяв ще одну таку, дуже добре що вона все ще продається.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
На зад повернути не зміг, бо покриття мали ознаки механічних пошкоджень. Не рекомендую, дуже неякісний сотейник. Хімічно металевий запах та смак може з часом зникне, але ...
- Переваги:
- Недоліки:
- Має неприємний запах при розірванні. Покриття хтозна що, пошкодилось при другому використанні, завжди користуюсь силікон лопатка. Але від звичайного насіння покриття пошкодилось.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сотейник сподобався, користувалась всього декілька разів. Сподіваюсь, що послужить довго.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- поки ще не виявила
- Яровой Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Первая такая сковородка прослужила у нас 5 лет. Мы не любители часто готовить на сковороде, но раз в 1,5 - 2 недели на ней все таки что-то жарили. Я как то решил ее помыть средством для чистки духовки Амвей, так этим средством испортил внешнее покрытие бортов и краска просто слезла с нее. Ну и уже на 5 год использование еда стала на ней пригорать. Так что сейчас буду покупать еще одну такую.
- Переваги:
- Глубока, хорошее покрытие на дне
- Недоліки:
- В хрупких женских руках с нее трудно что то сливать или держать на весу из-за ее веса
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Высота "бортика" 7см, 70мм!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Добрый день. Укажите, пожалуйста, диаметр дна данного сотейника и высоту бортов.
Спасибо. - Наталья Е***Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Пишу для всех, кто спрашивает о высоте бортов сковородки. У меня такая же сковородка диаметром 28 см, так у нее высота по внешней стороне 7,5 см, а по внутренней 7 см.
- Переваги:
- Очень вместительная, но покрытие тонкое. Если пользоваться аккуратно, то будет служить долго. Моя любимая сковородка.
- Светлана К***Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Какая высота бортиков? Сколько раз ещё надо спросить, чтоб админы ответили?
- Ируся
Виробник таку інфо навіть на офсайті таке не пише) Тільки діаметр.
Замовте, на пошті побачите.
- Дарья П***Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
сколько высота бортика?
этот вопрос задаю не первая, неужели тяжело написать в описании? - ЛенаПродавець: Rozetka. Діаметр: 28
Напишіть висоту бортів. Як можна виставляти товар без елементарного опису.
- Елена С***Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Уточнение: диаметр дна для сотейника 24 см ( MR 1223-24N) и 26 см( MR 1223-26N).
Спасибо. - ЛенаПродавець: Rozetka. Діаметр: 28
Напишіть буль ласка, яка висота бортів.