Відгуки покупців про Комбідрес для корекції фігури XL (до 125см по стегнах) бежевий

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: S. Колір: Бежевий

Мои параметры: 105/79/105
    Рост 178. Вешу 82 кг

Взяла S. Утяжки никакой. Просто боди.
    Бесполезная покупка

• Продавець  Grande shop

Нам дуже шкода, що покупка Вас засмутила, але багато наших клієнтів задоволені цим товаром. Але компаній без негативних відгуків не існує, тому важливо те, як вони працюють з ними. Нам необхідно чути чесні думки, аби компанія могла вчасно реагувати і постійно покращувати сервіс та пропонувати альтернативи. Якщо потребуєте додаткової інформації - ми з радістю відповімо на усі питання та допоможемо обрати саме той товар, який Вам підійде.

Щодо комбідресу, то це професійна тканина, що стягує, - поліамід, вона не пускає стрілок і не рветься. Комбідрес має кілька зон утяжки і тканина плетена тугіше в талії, щоб максимально стягнути і більш послаблена в грудях і стегнах, щоб не перетягувати. Авжеж тут все залежить від типу фігури і можливо, Вам буде гарно корсет, який має більш щільний ступінь утяжки.
      Це корсет мереживний на 7 металевих вставок має середній ступінь утяжки, висота 32 см, 3 ряди застібок
      посилання

Також корсет сітка на 7 вставок, висота 28 см, має 6 рядів застібок та середній ступінь утяжки
      посилання

Або , можливо Вам підійде на розмір менше комбідрпс, тому що є випадки, коли заміри роблять не вірно. Звертайтеся, будемо раді бачити Вас знову!

• Малик С***
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: M. Колір: Бежевий

• Відповідність фото

Ефекту від боді рівно нулю

Переваги:
    Недоліки:
    Нічого не утягує
    • Продавець  Grande shop

Нам дуже шкода, що покупка Вас засмутила, але 97% наших клієнтів задоволена даним товаром, про щодо свідчать відгуки. Тут все залежить від типу фігури. Адже це професійна тканина, що стягує, - поліамід, вона не пускає стрілок і не рветься. Комбідрес має кілька зон утяжки і тканина плетена тугіше в талії, щоб максимально стягнути і більш послаблена в грудях і стегнах, щоб не перетягувати.
      Таким чином виходить гарний силует пісочного годинника. Тому, якщо комбідрес одягнутий, то утяжка моментально. Ми турбуємось про свій імідж і працюємо лише з перевіреними фабриками. Ваше відгук був розглянутий в індивідуальному порядку. Вдячні за розуміння. Сподіваємось на подальшу співпрацю. Також, ми Вам запропонували повернення коштів, в обмін на товар, але у вайбері, нажаль ви не відреагували. Будемо раді, бачити Вас знову.

• АННА К***

• Рекомендуєте даний товар?

Розмір сів ідеально, втягнуло все що треба та на резинках не передавило. Брала розмір л, в мене об 113, от 108. Еластична тканина добре сіла, с початку думала не зможу натягти але все сіло як треба. Ще не носила але приміряла. Рекомендую

Переваги:
    Склад тканини, ціна

• Продавець  Grande shop

Дякуємо за ваш відгук! Так - це професійна тканина, що стягує. Будемо раді, бачити Вас знову.

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: S. Колір: Бежевий

Комбідрес гарної якості, продавець ввічливий, відправили швидко. Коли вперше його спробувала одягти, то відразу зрозуміла, що він малий і нічого не вийде, він дотягнувся лише до колін. Я почала бити на сполох, бо через декілька днів мало бути свято, а одягти мені нічого, писала продавцю, що їх розмірна сітка не відповідає дійсності. Але мене попросили не боятися його тягнути і намагатися одягти. І моїй радості не було меж, коли я влізла! Думала, що не вилізу, але все добре знялося. Товаром задоволена, але потрібно навчитися його одягати.

Переваги:
    Гарна якість. Підтягує талію.
    Недоліки:
    Потрібно докласти зусиль, щоб одягти. Але може це у мене так, бо обрала розмір С, а сама М
    • Продавець  Grande shop

Дякуємо за зворотній зв*язок! Так дійсно, все залежить від типу фігури, і його також більшість наших клієнтів одягає, як майку, так як - це професійна тканина, що стягує, - поліамід, вона не пускає стрілок і не рветься. Комбідрес має кілька зон утяжки і тканина плетена тугіше в талії, щоб максимально стягнути і більш послаблена в грудях і стегнах, щоб не перетягувати. Таким чином виходить гарний силует пісочного годинника.
      Тому треба не боятися його тягнути, тканина не рветься, не пускає стрілки.

• Татьяна Х***

Чудовий комбідресс. Добре утягує. Розмір відповідає опису

• Продавець  Grande shop

Дякумо Вам за зворотні зв*язок! Звертайтеся, будемо раді, бачити Вас знову!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий

• Відповідність фото

Дуже гарний все таке як в описі. Доставили дуже швидко. Продавці дуже приємні.

• Продавець  Grande shop

Дякуємо за таких приємний відгук! Будемо раді, бачити Вас знову)

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: XS. Колір: Бежевий

Дуже гарний комбидресс, гарно підкреслює фігуру. І дуже гарний продавець, швидко зателефонували і швидко відправили товар.

• Продавець  Grande shop

Дякуємо за зворотній зв*язок, ми цінуємо кожний залишений відгук! Будемо раді, бачити Вас знову

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: L. Колір: Бежевий

Чудовий комбидрез, розмір підібрали вірно, дякую продавцю за швидку доставку.

• Продавець  Grande shop

Ми раді, що Вам все підійшло! Звертайтеся! Будемо раді бачити Вас знову!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: XS. Колір: Бежевий

• Відповідність фото

Брала в основному для того, щоб зтягнути по талії, але саме талію він не зтягнув. Хоча я перепробувала багато утягуючої/моделюючої білизни. Тільки одна майка більш-менш зтягує по талії, інші ні. Тож може це ще залежить від будови тіла. Якщо там просто мʼязи, то воно обʼєм не зменшує.
    Але добре підтягнув нижню частину живота. Силует стає прям плаский, чого у мене ніколи не було.
    Ще місце утягування залежить від того, як надягнути комбідрес. Якщо надягнути його "нормально" на мій зріст 165 см., то верхня частина буде не під груддю, а повність закривати груди на рівні пахв. Тобто, комбідрес прям дууууже довгий. Але я приловчилась і значно його приспускаю, але тоді максимальна утяжка приходиться не на лінії талії, а нижче.
    Ще особисто мені не дуже зручне розташування бретелей, вони трошки стискають груди з боків і трошки ламають природній силует по лінії бюста. Але в цілому не дуже критично.

Подобається, що тканина легка, схожа на щільні капронові колготи. Дихає та не комфортно носиться влітку. Дивно, що при цьому вона досить прочна, кожного разу боюсь її порвати чи зачепити, але все ок.
    Ще подобається, що немає перетискання резинки по лінії стегон, бо трусики досить закриті. Не видно цієї лінії трусиків під одягом.

В цілому згодна з іншими коментарями, що по співвідношенню ціна/якість це чудовий варіант

• Наталія

Зробила друкарську помилку. Хотіла написати, що комфортно носиться влітку

• Продавець  Grande shop

Дякуємо за такий відвертий відгук, пані Наталія. Так, дійсно, все залежить від типу фігури.
      Таким чином виходить гарний силует пісочного годинника.
      Тому не бійтеся його тягнути.

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: XL. Колір: Бежевий

• Відповідність фото

Хороший комбідрес, тканина приємна до тіла. Гарно підкреслює фігуру, приховує недоліки. Мені товар дуже сподобався, і розмір підійшов.
    Дуже порадував приємний солодкий подаруночок, підняли настрій, ДЯКУЮ)))

• Євгенія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: M. Колір: Бежевий

Дуже крута штука, особливо коли сукня нова, а схуднути не встигла))))

• Продавець  Grande shop

Ми раді, що Вам підійшло і Ви залишилися задоволені! Звертайтеся!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Grande shop. Розмір: XL. Колір: Бежевий

Сам товар якісно зроблений, акуратно прошитий. Але маломірить. XL підійде максимум на розмір 46.
    Помилково продавець надіслав мені чужу ТТН для відстеження, але потім одразу виправився, і компенсуючи мої переживання відправив товар за власний рахунок.

• Продавець  Grande shop

Дякуємо Вам за відгук! Для більш точного визначення, ми рекомедуємо робити заміри по обхвату сідниць. Розмір ХЛ йде на обхват до 125 см. Якщо обхват 124-125 см, краще взяти на розмір більше.

Це професійна тканина, що стягує, - поліамід, вона не пускає стрілок і не рветься. Комбідрес має кілька зон утяжки і тканина плетена тугіше в талії, щоб максимально стягнути і більш послаблена в грудях і стегнах, щоб не перетягувати. Таким чином виходить гарний силует пісочного годинника.
      Не бійтеся його тягнути, тканина не рветься, не пускає стрілки.