- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Apricco. Колір: Чорний
Гарна якість, запаху немає. Задоволений покупкою
- Продавець Apricco
Доброго дня ! Дякуємо за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати вашу думку! Користуйтесь із задоволенням!
- Сугоняко С***Відгук від покупця. Продавець: Apricco. Колір: Чорний
Матеріал досить цупкий і водночас пружний. При складанні "пазлу" помітив, що листи порізані точно, шов не особо помітний і, найголовніше, при навантаженні нічого не розлазиться.
Мати покладені на ламінат, щоб захистити покриття від штанги та гантелей.
Запах "хімії" ледь відчув лише під час розпакування. За пару годин вивітрилось і зараз нічого не чути.
Звісно, від падіння 20-30 кілограмової залізяки з висоти 1.5-2 метри може й не захистить (не перевіряв і не хочу), але у незначні перекочцівння гентелей чи не досить акуратне опущення штанги на підлогу успішно компенсує.
Очікування цілком виправдали.
Можу сміливо радити як хороше покриття для домашнього використання.- Переваги:
- Якісний матеріал без зайвого запаху, точно підігнані шви пазлу
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Продавець Apricco
Доброго дня Сергій! Дякуємо за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати вашу думку! Користуйтесь із задоволенням!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Apricco. Колір: Чорний
Дуже крута річ, куплю ще згодом! Запах ледь чутно, якість топ!
- Переваги:
- Якість!!!
- Недоліки:
- нема
- Продавець Apricco
Доброго дня Денис! Дякуємо за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати вашу думку!
- Кожедубов К***Відгук від покупця. Продавець: Apricco. Колір: Чорний
Идеальные для домашнего зала маты
- Продавець Apricco
Добрый день Кирилл! Спасибо за ваш отзыв и доверие к компании Apricco! Нам важно знать ваше мнение! Пусть этот товар радует вас еще долго))
- Живчик Т***Продавець: Apricco. Колір: Чорний
Якісна річ. Швидка доставка, все супер!
- Продавець Apricco
Добрий деньТарас! Дякуємо за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати Вашу думку! Нехай цей товар радує вас ще довго))
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Замовляю вдруге. Самі мати хороші, але вирішила дозамовити, щоб була більша площа для тренувань. На привеликий жаль пазли мають різне візерункове зерно і відрізняються один від одного. Тобто два замовлення по 6 пазлів не зійшлися ідеально. В дному з замовлень тисненя візерунка більше за інше.
- Продавець WGroup
Дякуємо за відгук та повторне замовлення, Вікторіє!
Раді, що самі мати Вам сподобались і підходять для тренувань. Дякуємо також за зауваження щодо відмінності у тисненні візерунка. Іноді в різних виробничих партіях може незначно відрізнятися фактура поверхні EVA-покриття, тому при дозамовленні з іншої партії мати можуть мати трохи інше зерно.
Ми обов’язково передамо цю інформацію виробнику, щоб максимально уніфікувати текстуру покриття в майбутніх партіях.
Дякуємо за довіру до WCG та бажаємо комфортних тренувань!
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Все добре
Доброго дня, Ігоре!
Дякуємо Вам за відгук та вибір мат-пазлів WCG. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Сподіваємось, що покриття буде довго служити та зробить тренування або облаштування зони для занять ще комфортнішими.
З повагою,
Команда WCG Ukraine
- Іван В***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Отличный мат. Не воняет.
- Переваги:
- Цена/Качество
- Продавець WGroup
Ми дякуємо Вам за позитивний відгук та високу оцінку товару. Раді, що мат Вам сподобався та відповідає очікуванням за співвідношенням ціни і якості. Бажаємо приємного та комфортного користування.
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
- Переваги:
- Лекго складається
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець WGroup
Ми щиро дякуємо Вам за позитивний відгук. Раді, що мат-пазл Вам сподобався та що Ви відзначили зручність складання. Дякуємо за вибір нашої продукції.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Товар відповідає опису. Досить твердий щоб тримати вагу гантелей. Коту також сподобалось.
- Переваги:
- Без запаху, тримає вагу
- Продавець WGroup
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції! Приємно знати, що Ви задоволені якістю матів WCG. Нехай вони забезпечують комфорт під час тренувань і стануть улюбленою зоною не лише для Вас, а й для Вашого кота.
- Анатолій М***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Мат якісний: має ідеальну товщину, приємну м’якість і хорошу амортизацію. Не має запаху, легко миється, а від важких гантелей не залишаються вм’ятини. Покупкою дуже задоволений.
- Переваги:
- Ідеальний
- Продавець WGroup
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що мат повністю виправдав очікування і Ви задоволені якістю. Бажаємо комфортних тренувань та довговічного використання!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Гарна якість, задоволений замовленням.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Всё отлично. Хочу купить ещё 2 набора. Штанга и гантели с гирей стоят на паркете, но мат гасит все возможные траблы. Однажды ночью штанга завалилась, мат всё же мягковат, но он же погасил все траблы для паркета. Штангу укрепил, теперь качайся не хочу.
- Переваги:
- Супер!
- Недоліки:
- Думал, что будет мат плотнее, мягковат, но и так вроде как нормально.
- Уманский С***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Дуже задоволений. Брав для домашнього спорт-залу - під велостанок (щоб зменшити шум та вібрацію) Як на мене -він впорався із задачею.
- Переваги:
- Чудово гасить вібрацію, приємно ний на дотик -ходити
- Недоліки:
- Не в усіх видах обуві зручно -може ковзати
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Купували дитині під манеж. Чудово підійшло для манежа Kidwell 120x180
- Переваги:
- Зручно, не дорого
- Ірина К***
Чи є запах? Теж хочу під манеж
- Андрій В***
Запаху не було
Дякуємо за ваш відгук
Раді, що товар добре підійшов для манежу Kidwell 120×180.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Не відповідає характеристикам. Розмір 62.5. В описі вказано 60 на 60. Написала продавцю щоб виправили, проте там не знаю нічого про товар який продають і виправляти помилку не збираються.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Як для спортсмена задовільняє всім , запаху ніякого не має ,кіт спить на татамі і йому подобається !
- Переваги:
- 19 мм за такі гроші дуже вигідно,якісний матеріал,немає запаху
- Недоліки:
- При доставці не уважні ,Нова Пошта ставить 20 кг за продукцію яка насправді важить 5 кг.
- Андрій К***
Об'ємна вага.
- Данило Ф***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
відмінно підійде для домашнього спортзалу