Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Дошка упори для віджимань тренування м'язів в залі вдома спортивна складна переносна платформа фітнес тренажер для спортзалу програма тренувань в комплекті

Оцінка користувачів 4.1/5
на основі 124 відгуки
  • Марія А***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Дошка гарної якості, ручки швидко переставляються для зміни положення. Ще і програма тренувань в комплекті. Щиро дякую!

• Продавець  My Generation Market

Марія, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Денис Р***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Зручна у використанні, зменшує навантаження на зап’ястя і не займає багато місця.Все класно!

• Продавець  My Generation Market

Денис, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• тетяна н***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Хороший варіант для домашніх тренувань, рекомендую.

• Продавець  My Generation Market

Тетяно, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Андрій Б***

Через півроку почав скріпіти

• Продавець  My Generation Market

Андрій, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Любовь Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Купували дошку сину на подарунок. Дуже сподобалась! Якісна, зручна. При розпаковці будьте уважні - я ледве не викинула разом з упаковкою самоклеючі наліпки (антиковзаючі, антишкрябаючі)))

Переваги:
    Якість, зручність, знижка, швидка доставка
    • Продавець  My Generation Market

Любов, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Прекрасная доска для отжиманий! Если заниматься каждый день и по много повторений то спустя несколько месяцев уже виден хороший результат!

Переваги:
    Много положений на разные группы мышц
    Недоліки:
    Хлипкая конструкция и если часто переносить то раскручиваются болты и гайки
    • Продавець  My Generation Market

Денис, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Иван Д***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Надійний продавець, товар відповідає усьому написанному.

• Продавець  My Generation Market

Іване, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Олег Т***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Хороша штукенція цей тренажер. Рекомендую.

• Продавець  My Generation Market

Олег, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Константин К***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Клас,раніше нічого подібного не бачив. Дуже задоволенний.

• Продавець  My Generation Market

Костянтин, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Влад С***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Брали на подарунок, все гуд)

• Продавець  My Generation Market

Влад, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Геннадій М***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Можно брати, товар повністю відповідає опису, а також ціна-якість. Окремо дякую магазину за швидку відправку

• Продавець  My Generation Market

Геннадій, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Наталия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Брали для дитини на подарунок, так тепер і тато по черзі тренується)) Чудовий варіант відірвати від ком'ютера

• Продавець  My Generation Market

Наталія, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Віта М***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Товар якісний, дуже дякую за швидку відправку.

• Продавець  My Generation Market

Віта, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Диана Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Хороша дошка для віджимання.

• Продавець  My Generation Market

Діана, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Елена З***

Крутезний тренажер, рекомендую

• Продавець  My Generation Market

Елена, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Надійний продавець, швидко відправили. Дошка для віджимання з досить міцними і зручними ручками. Як на мене товар чудовий, повністю відповідає опису, а також відповідна ціна-якість.

Переваги:
    Відповідає опису,міцні та зручні ручки
    Недоліки:
    не знайшов
    • Продавець  My Generation Market

Євген, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Андрій Ч***

все добре)

• Мария С***

Хороший тренажёр.

• Продавець  My Generation Market

Марія, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Руслан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Выглядит прочно, доска многофункциональная,на разные группы мышц, думаю будет эффективней чем просто от пола отжиматься

• Продавець  My Generation Market

Руслан, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Открыл окно, сделал пару подходов - и снова оживаешь и чувствуешь себя моложе ))) то что надо !.

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Хорошая вещь, лучше чем от пола отжиматься.

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Хороший тренажер для віджимання - рекомендую.

Переваги:
    Компактний, складається
    • Продавець  My Generation Market

Ігор, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Андрюха К***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Надійний продавець. Відправка в день замовлення (сб). Товар відповідає опису та фото. Дуже вдячний! Рекомендую!

Переваги:
    Гарний варіант урізноманітнити віджимання та відірвати дитину від комп'ютера. Загорівся не то слово.
    Недоліки:
    За таку ціну не має.
    • Продавець  My Generation Market

• Ярослав З***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Отличный тренажёр! Компактный, но прочный и необходимые функции выполняет 100%. ЗЫ: Мои 104кг держит даже без намёка на перевес и какого-то скрипа.

Переваги:
    Компактный, соответствует описанию и выполняет свой функционал полностью.
    Недоліки:
    Не замечено.
    • Продавець  My Generation Market

Ярослав, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Константин З***

Можно брать, пластик прочный, 95 кг держит без проблем

• Продавець  My Generation Market

Костянтин, дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Вадим У***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний

Кайфы! Доска топчик! Вместе с ней ещё и план тренировок на 3 недели.

Переваги:
    План тренировок. Функционал.
    Недоліки:
    Наклейки, чтобы доска не скользила несоответствуют картинке и сама доска также.
    • Продавець  My Generation Market

Вадим, Ви маєте на увазі, що не співпадає 1 фото з зображенням зворотньої сторони дошки і наліпок? Дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Григорий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Не плохой тренажёр, действительно распределяет нагрузку на разные мышцы, конструкция не плохая и места занимает не много, это удобно, но вот если можно было ручки складывать в него было бы вообще шикарно. А так за свои деньги отличный тренажёр, я доволен покупкой. Благодарю за вашу работу

Переваги:
    Компактный, главный как по мне критерий
    Недоліки:
    Пока не заметил
    • Продавець  My Generation Market

Григорий, дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Хороший тренажер, но, немного скользит на паркете.

• Продавець  My Generation Market

Олександр, дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Тарас К***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Хороша планка для віджимання, можу навіть рекомендувати

Переваги:
    Складається
    Недоліки:
    ну хіба що антиковзаюче покриття може трішки ковзати на гладких поверхнях
    • Продавець  My Generation Market

Тарас, дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Олександр О***
    • Продавець  My Generation Market

Олександр, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Станислав И***
    • Продавець  My Generation Market

Станіслав, дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Дарья Б***

Чудова платформа,рекомендую,мені зайшло

• Продавець  My Generation Market

Дар‘я, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Игорь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Для разнообразия тренирочного процесса очень даже... Для моего веса, почти центнер счастья, подошел

• Тарас Е***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market

Качество среднее. Нужно уточнять рекомендуемый вес

Переваги:
    Нагрузка разнообразная
    Недоліки:
    Хлипкая конструкция. Боюсь не долго проживет. Мой вес в 93 кг с натяжкой выдерживает
    • Продавець  My Generation Market

Тарас, конструкція стабільно витримує 115 кг, перевірено на собі ,майже, при щоденних тренуваннях вже півроку. Дякуємо за зворотній зв‘язок.

• Юлия Е***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний

Отличная платформа, давно такую хотела. Очень понравилась в эксплуатации, не скользит, приятный хват.

• Продавець  My Generation Market

Юлія,дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Виктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний

Хорошая доска для отжиманий.

Переваги:
    качественный пластик, удобные прорезиненные ручки
    • Продавець  My Generation Market

Віктор, дякуємо за зворотнвй зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.