- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це краща по якості пропозиція серед вітчизняних і не тільки виробників!
Чудове поєднання функціональності, якості і ціни! - Софія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Практичний,необхідний прилад у наш непростий час
- Переваги:
- Регулює напругу
- Недоліки:
- Не виявили
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Свої функції виконує. Доставка в терміни. Надійний продавець
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: ГлобалЕл
Працює. Хороша вартість.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Відбудуй
Все чудово працює, виконує свої функції
Достатньо швидко доставили- Переваги:
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Достойное реле, предыдущее D40t после многолетней работы скончалось не приходя в сознание. Помянули и помолясь поставили новое.
- Переваги:
- Надёжное
- Недоліки:
- Ни что не вечно…
- Валентин І***Відгук від покупця. Продавець: ElectricDaddy
встановив, працює. Поки усі функції виконує, хоч нормальною таку експлуатацію не назвеш. Час...
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: ГлобалЕл
К сожалению, продавец ушёл на длительные рождественские каникулы и со мной никто не связывается и на запрос не реагирует.
- Переваги:
- Не обнаружил.
- Недоліки:
- Производителем заявлено, что реле работает с апроксимированной синусоидой, т.к. этот вид реле имеет импульсный блок питания. Однако реле нормально работает только с чистой синусоидой от городской сети. При запитывании от инвертора реле начинает щёлкать и потом отключается. При замене его на китайское реле всё работает идеально.
- Продавець ГлобалЕл
Добрий ранок. Сергій.
Затримка з відповіддю пов'язана з вихідними днями магазину. Надішліть, будь ласка, фото товару. Перевіряємо інформацію, бо раніше подібних претензій не було на цей товар - Продавець ГлобалЕл
Добрий день, Сергій.
Якщо є претензії щодо якості товару в таких випадках товар повертається і ми відправляємо його на експертизу до виробника. В разі браку виробник робить заміну.
Щодо способу експлуатації: при оформленні замовлення,ви, не уточнювали що робота з інвертором буде головним фактором. Такі нюанси варто обговорювати саме з електриком, перед покупкою
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: ГлобалЕл
Внимание! Это старая модель, продавец присылает не такую как на фото!
Она сделана еще до 2023 года, во первых на ней ноль (N) идет просто транзитом, то есть 4й контакт тут просто так, на новых его нету как на главном фото товара.
Во вторых тут старая прошивка, более тупая.
Продавец специально обманывает и поставил картинку от новой модели. Об этом я ему сказал но он просто проигнорировал.- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Устаревшая модель
- Продавець ГлобалЕл
Доброго дня, перепрошуємо за ситуацію. Уточнюємо інформацію і внесемо зміни в опис товару
- Сергій Б***
На сайті виробника вказано, що з 1 червня 2025 року вони повернути в реле напруги серії D2 транзит нуля. І відповідно з 1 червня 2025 року дані реле виготовляються знову з чотирма клемами. Там збоку на самому реле є дата виготовлення, можете подивитися якого воно року.
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую за роботу
- Переваги:
- Швидко
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Реле ще старого зразка з транзитним нулем .
- Недоліки:
- Ще заплатив заміть розетки банківську комісію за розрахунок картою. Жлоби.
- Анатолій
Ні, вони з травня 2025р. знову випускають тільки з прохідним нулем
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная вещь, а там посмотрим.
- Костянтин Д***Відгук від покупця. Продавець: ГлобалЕл
Встановив, підключив, все працює без нарікань!
- Переваги:
- Якісне реле, все працює.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює все добре
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстрая доставка, соответствует описанию.
- Переваги:
- Работает
- Виталий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пришло всё быстро но есть большое Но - Заказал двух фазное а прислали одну фазную как так можно ? Не внимательные!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не внимательные
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Під'єднав, працює
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Дядько Джеймс
Отличная вещь. Простояла годик без нареканий. Заказал вторую. В наше время без нее никак. Спасибо продавцу и мирного нам неба!
- Василий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую не вперше, задоволений. На всіх об'єктах працює без нарікань. Але є фіча, яку я вимкнув. Коли п' ять разів він вимикається через підвищену або знижену напругу, то потім не вмикається і покасує плмилку. От це і дратувало. Коли були обстріли і вимикалося світло, були такі спрацювання. А прибор стоїть в гаражі та захищає крім того електричну ролету. І от я приходжу, а відкрити не можу . Крутити ручкою таке собі задоволення. А ще підняв верхній поріг спрацювання на 253 Вольта, що тепер максимум за стандартом. Доречі, показники напруги співпадають з недешевим мультиметром.
- Переваги:
- Якість!
- Недоліки:
- Все влаштовує.
- Ігор
як вимкнути rEP в налаштуваннях?
- Представник бренду
Добрий день!
Реле заблокувалось, щоб привернути увагу до небезпечної ситуації та захистити обладнання.
Причина: перевищено максимальну кількість спрацьовувань поспіль.
Необхідно: розблокуйте реле натисканням будь-якої кнопки, потім натисніть «i» щоб дізнатися причину спрацювання в Журналі. Прийміть міри по усуненню проблеми, якщо буде така можливість.
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Получив, перевірив без нагрузки, налаштував межі відключення. Буду встановлювати в єлектрошафу.
- Переваги:
- Якісно виглядає, не люфтить, не калатає в середині.
- Недоліки:
- Поки що немае
- Ан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поставили,налаштували 170-255В.,працює поки що коректно.Вольтметер показує правильно,можна його якщо що відкоригувати під свій.Напруга падала в мережі до 165В.,то вимикався,налаштували на затримку ввімкнення 180с.для холодильників.,теж чітко все .Навантаження 3кВт.тримає,більше не нагружали ще.думаю 40А-20% має тримати як написано,час покаже.
Рекомендую!
Раджу ставити таке всім у кого немає стабілізатора напруги,особливо в квартирних будинках.,бо у нас погорілої все в буквальному розумінні.,від 380В.після відгорання нуля в загальній щитовій.Слава Богу вже відремонтували своїми зусиллями плати холодильників і блоки живлення з радіоприймачем.поки що обійшлося у 3000тис.грн.на деталі,а так плата морозилки Лібхер коштує від -5500грн.,холодильника Бош турція-7500грн.і то під замовлення лише якщо знайдуть.Залишилася пральну машинку плату відремонтувати.
Набагато дешевше було б придбати вчасно і поставити цю релейку!
Не зволікайте,раджу!- Переваги:
- Захищає техніку...Є багато налаштувань спрацьовування.
- Недоліки:
- Нажаль замовили лише після того як всі холодильників і пралка,короче все погорілої від 380В.після відгорання нуля в щитовій.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Один з кращих пристроїв на ринку. Все чудово, за винятком одного, силові клеми не дуже високої якості, якщо порівнювати, наприклад з автоматичними вимикачами, можуть заїдати.
Також зекономили на другій клемі нейтралі, її немає.
Але прилад рекомендую.- Недоліки:
- Здешевшені клеми.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок та позитивну рекомендацію. По результатам опитуванням професійних монтажників прийнято рішення з квітня 2025 року повернути транзит нуля.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна річ. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Не має.
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всі свої функції виконує
- Переваги:
- Ціна/якість
- Віктор Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Реле працює. Після обстрілів енергоінфраструктури мо***ями напруга в мережі інколи падала нижче 180V, тож не раз спостерігав як реле вимикало подачу струму (налаштував на вимкнення при падінні нижче 190V).
- Переваги:
- Працює
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пристроєм повністю задоволений. Виконує всі необхідні задачі.
- Глеб П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює якісно, нарікань немає
- Переваги:
- Зберігає техніку від перепадів
- Наталия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює.
- Переваги:
- Класні кнопочки. Прості меню. Працює ідеально. Гарна інструкція.
- Вячеслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все як завжди на висоті"
- Переваги:
- Працює як годинник
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Teploo
Отличное реле, отправили быстро
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Gattamelata
Реле не відповідає фото на сайті
- Продавець Gattamelata
На даний час виробник випускає лише такі
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: ElecTronicWave
Про самий товар говорити нічого, це надійне, хороше реле. Але є одне але. Замовляв тут тому що на фото 4-х контактне, яке мені було потрібно для того щоб не переробляти схему, а приїхало 3-х контактне. Яких в будь якому магазині валом, без замовлень і доставок. Дуже прикро.
- Продавець ElecTronicWave
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за цю ситуацію. Ви абсолютно праві — на фото дійсно зображена модель з 4 контактами, але після відновлення виробництва компанія Зубр більше не випускає такі моделі, і ми не встигли вчасно оновити зображення на сайті.
Розуміємо, як це могло вас засмутити, і хочемо вибачитися за незручності. Як компенсацію пропонуємо вам знижку 10% на наступну покупку в нашому магазині.
Дякуємо за розуміння, і сподіваємося, що цей випадок не вплине на ваше подальше співробітництво з нами. - Сергій Б***
в реле N не розмикається, тож Ви можете той дріт, який ви хотіли під'єднати до правої нижньої клеми, якої немає, під'єднати до правої верхньої клеми одночасно з ввідним N.
Схемотехнічно нічого не зміниться. - Ігор
Так це добре що 3х контактне. Навіщо вам транзитом 0 пропускати через реле, буде лишній нагрів.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Встановили швидко та без проблем. Налаштував по інструкції. Працює, відсікає стрибки напруги. Поки все добре. Користуюсь вже більше місяця, нарікань немає.
- Переваги:
- Працює добре
- Недоліки:
- Не побачив
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ХОЧУ ЗАМОВИТИ ЩЕ ОДИН ДЛЯ ДОНЬКИ
- ЯнінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре. Сподіваюсь техніка захищена. Доставка швидка. Є можливість більш гнучких налаштувань