- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Швидко відправили. Працює добре, трішкі голосно мабуть із за редуктора металевого.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozenda
За свою ціну оптимально. Міцні, цупкі, я заодоволений. Раджу продавця, братиму ще
- Переваги:
- Працює
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Дякую за швидку доставку товару, та якісний товар
- Переваги:
- Швидко оброблене замовлення
- olehВідгук від покупця. Продавець: Rozenda
Працює більш стабільно, порівняно з пластиковими аналогами. Але через металевий редуктор голосно дзижчить.
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- шумить
- Продавець Rozenda
Дякуємо за позитивний відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням! Користуйтесь із задоволенням
- Євген В***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Все працює як очікував
- Переваги:
- Швидка доставка
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozenda
Працює без нарікань. Режим - обертання в одну чи іншу сторону по сигналу.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Дуже швидко відправили товар.
Товар гарної якості. Всі мотори робочи - так що замовив ще.- Переваги:
- Гарна ціна
- Волошин І***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Сервомотор якісний, шестерні виконані з латуні. Але є один нюанс, серво не має плати яка регулює кут повороту, працює просто як звичайний мотор. Думаю мені для робо-танка підійде.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- не запамятовує кут
- Ігнатьков М***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Товар прийшов бракований. Не відповідає на базові команди оборотів. Код перевіряв на інших таких самих серво. Модуль всередині двигуна я перепаювати не збираюсь. Продавець не відповідає. Якщо не поверне гроші чи нормальний товар, то, мабуть, треба писати в спільноти ардуїнців, щоб були обачні.
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Модуль управления ориентируясь на датчик положения подает питание необходимой полярности на двигатель для поворота редуктора приводит в соответствие положения передано сигналом управления и текущий. Так написано в описании. На самом деле серва крутит без остановки.Сервы проверял на ардуино, где такие-же MG995 работают корректно.Вывод -- товар бракован.
- Дмитрий С***
Продавец продав пять бракованных серв не выходит на связь. 1200грн в унитаз. Имейте ввиду делая заказ.
- Продавець Rozenda
Доброго дня, з вами звязався менеджер для повернення коштів та поверненя товару
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Крутить без перестанку
Як мені повернути товар- Переваги:
- Хоч працює
- Недоліки:
- Некоректною працює
- Продавець Rozenda
Добрий день! Це особливість цього товару, що він безперервно обертєтеся, а також ця інформація зазначена в описі до даного товару.